Skocz do zawartości
Szymoon

Super Rewolucja ?

Rekomendowane odpowiedzi

Juz widze jak beda te piguly wrzucane do drinkow na roznego rodzaju imprezach :/

kapota

maloletnie siksy beda nie do upilnowania ;)

co za porabane czasy

w artykule jest napisane, ze najmocniejszy środek będzie dostępny tylko w sprayu do nosa więc metoda z drinkiem odpada ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno informatycy sa jedna ze słaszych grup zawodowych jesli chodzi o sprawy lozkowe.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Bo się naogladają gołych bab w internecie i sie im potem nie chce w realu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanujmy mowe polska... <_<

no to dlaczego nie szanujemy? :lol: :D

myślę, że przez to wzrośnie ilość gwałtów... przyjdzie sobie taki erofero... spryska sobie dziewczynkę sprajem.. i barabara po dyskotece... ino czy można to będzie nazwać gwałtem skoro panna sama będzie chciała? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... przyjdzie sobie taki erofero... spryska sobie dziewczynkę sprajem.. i barabara po dyskotece... ino czy można to będzie nazwać gwałtem skoro panna sama będzie chciała? :wink:

a może na dyskotekach zacznie się roić od starszych babć ze sprejami które bedą zaciągać do łóżek młodzieniaszków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe.. tylko czy to działa na kobiety czy na mężczyzn?.. A wyobraźcie sobie sytuację.. macie wspaniałą dziewczynę.. ale kolega wam zazdrości... będąć u niej po zeszyty/ksiazkę/płyty whatever... tak trochę napryska sprajem po pokoju.... zastosuje jakaś gatkę szmatkę... i voila... rano popatrzycie do lustra i zobaczycie rogi na głowie....

mi się to osobiście nie podoba taki scenariusz... prócz gwałtów pewnie wzrośnie też ilość rozwodów... Ja wiem że ten lek został zrobiony w dobrej wierze... ale zawsze znajdą się ludzie, którzy wykorzystają to co dobre do złych czynów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj panie bez nazwy :D.. chyba nie wierzysz w potęgę feromonów z akceleracją :D.. jeśliś taki nieprzesadzający to zamknij w domu na łikend w górskim domku zasypanym śniegiem swoją dziewczynę z kolegą, któremu sie ona podoba i daj mu tego spraja :). Ja osobiście nigdy w życiu bym nie zaryzykował, nie wnikając w kwestie zaufania... bo biologia i chemia ma czasem większą siłę niż rozsądek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi