djsilence Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Siema. Doszedlem do wniosku ze moj internet w codziennym uzytkowaniu konczy sie na paru tylko stronach. INFORMACYJNE purepc i jego forum frazpc onet ROZRYWKA funiaste.net break.com youtube.com INNE www.gumtree.com ebay.co.uk allegro.pl mininova.org POCZTA w outlooku. i okazjonalnie jak mnie jakis link gdzies zaprowadzi. Czy Wasz internet tez po paru latach zrobil sie taki maly, czy to ja sie starzeje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 103 Kanały RSS. 90% newsów / wpisów na blogach / innych śledzone codziennie ;) 50% związane z zainteresowaniami/wykonywanym zajęciem Gdy mam kilku dniową przerwę od sieci samo przelecenie newsów zajmuje kilka godzin ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ta, internet jest mały B-) Od czasu do czasu jak znajde jakieś chwilowe zainteresowanie to się powiększa, ale ogólnie to rutyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 U mnie podobnie. Mam swoje stale strony na ktore zagladam (jedna z najciekawszych to PurePC.pl ) czy tam zwiazane z dodatkowym zarobkiem - Allegro.pl.... gazeta.pl ,onet.pl. A tak to glownie sporadycznie zagladam na takie jak: break ,youtube czy tam o klasyce/emulacji gier (Atari,Amiga, MAME, etc.) ,ktora juz od dawna sie interesuje i jeszcze pare innych. Tak naprawde to zakres jest bardzo maly ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Internet jest bardzo mały... Praktycznie tylko ppc, forum.ppc, onet, wikipedia, w3c i google. Reszta to wyniki pobytu na wcześniej wymienionych (co w przypadku google jest chyba oczywiste :lol: ) Ostatnio zauważyłem że więcej mam hostów poblokowanych, niż tych które odwiedzam. I to ledwie po 6 m-cach od ostatniej instalacji. Edytowane 14 Lipca 2006 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Maly Internet? Mozna tak powiedziec: purepc, forum o PS2, forum o grach bitewnych , forum o anime; kilka stron z releasami anime; isohunt, piratebay, mininova; baza artykulow IEEE (ale to tylko z uczelni); ok. 20 webcomicow (and counting :D ); czasami wikipedia. Strony typu google video, youtube, joemonster jesli dostane linka. Dwa kanaly RSS: purepc i Megatokyo. Inne: jesli czegos szukam i przegladam wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Generalnie gdyby nie istniały takie serwisy jak wykop.pl czy digg.com, to może by był mały internet i bym tylko czekał na podsunięcie mi ciekawego sznurka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A gdzie Joemonster.org? :evil: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 łe to i tak dużo.. ja only ppc, moja www :D, moze jakas jedna czy 2 inne... dac all.. 4 kanały RSS. wsio... i co ja takiego robie 15h przy kompie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Huh ty to nazywasz mały? Ja odwiedzam tylko 2 fora (oczywiście jednym z nich jest PPC) allegro, o2. I to chyba wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 No i zapomnialbym o Gamespot... dosc czesto na nia zagladam. Ale to i tak niewiele. Kiedys jak mialem modem w tpsie (ppp ;D) to lazilem wszedzie. Jeszcze nie mialem pojecia o google i szukalem jakis ciekawych stron w wp.pl czy wchodzilem na czaty czego nie robie juz od dawna bo ich nie cierpie;) To byly czasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 a na basha nikt nie zaglada?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 a na basha nikt nie zaglada?:>Do basha zagladam zawsze jak coś robie na swoim serwerze :wink: :D --- Ja w sumie też przeglądam tylko kilka stron. W tym zawsze otwarte ppc i moja strona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Czy Wasz internet tez po paru latach zrobil sie taki maly, czy to ja sie starzeje?Nie, mój się rozszerza coraz bardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Do basha zagladam zawsze jak coś robie na swoim serwerze :wink: :D ja mam go na drugim kompie:P bash.org.pl :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Po paru latach posiadania stałki internet bardzo mi zmalał, to fakt PurePC (forum i rzadziej strona), TwojePC, różne komiksy internetowe (kokoart, losux, asgard i takie tam), WP, Grono, Google, Allegro, poczta (Outlook), GG, Skype i to chyba wszystko I pomyśleć, że na modemie tyle latałem, szukałem na Google, a teraz hmm... costi ;) Mozesz rozwinac "i takie tam" w przypadku komiksow?Lubie komiksy w necie pooglądać, jak to ludzie ładnie robią Wogóle mało znam komiksów, ale jak chcesz coś więcej to przejrzyj toplisty komiksowe, można tam czasami całkiem ciekawe rzeczy znaleźć Dzięki za poprawienie błędu :) Przy okazji popełniłeś kolejnego wielbłąda. Piszemy w ogóle, natomiast rzadziej jest już ok. // Crosis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Mozesz rozwinac "i takie tam" w przypadku komiksow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Swojego czasu tez gralo sie w gry online na kurniku czy WP ale to tak chwile... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 mi sie internet juz znudzil (codziennie grono.net, allegro, ppc, digart.pl) czasami jak zlapie jakas zajawake to cos porobie ale to rzadko. Niby internet to okolo 6mld stron (zaindeksowanych przez google) ale 99,9% to same bzdety i gadanie o ppupie maryni ;) nie ma co nuda tu wieje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Mozesz rozwinac "i takie tam" w przypadku komiksow?Hmm... na przykład coś takiego? :D Gdybym w tej chwili zrobił listę wszystkich stron systematycznie odwiedzanych, to byłoby ich pewnie z 10. A jedyną która nigdy nie znika z zakładek jest forum.ppc (taak tak.. wazelina. Bullshit! Po prostu nie mam potrzeby zamykać bo odświeżam na tyle często, że mija się to z celem). Chyba każdy człowiek w pewnym momencie tworzy sobie jakąś własną ścieżkę w buszu (tym co lubi napoje ;) ) witryn i-netowych i stara się jej trzymać. Czasem mam tylko głupi problem- wpadnę przez przypadek na coś fajnego (obrazek, tekst, cokolwiek), zapomnę zapisać a potem już drugi raz nie znajdę tego za żadne skarby świata... Wtedy ogrom internetu daje o sobie znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Ja forum ppc i inne których podać nie mogę :P Edytowane 15 Lipca 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Mozesz rozwinac "i takie tam" w przypadku komiksow? ja moge rozwinąć że co do komiksów to odwiedzam: http://www.serwis-komiksowy.pl/ i tamtejsze forum http://www.wrak.pl http://www.mandragora.com.pl/ i tamtejsze forum http://www.taurusmedia.pl/ głównie po to odwiedzam tamte strony aby dowiedzieć się o tym kiedy co wychodzi aby pobiec do księgarni i kupić dane pozycje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 W ogole kiedys internet - wow. Ale super rzecz, mozna wszystko robic... A teraz - pff... Strasznie okrojony, przeze mnie :wink:. Moja pasek z przyciskami do stron: A stronki to: - forum ******** :), - forum Pure, - Allegro, - Onet, - Interia, - Mininova, - o2, - Poczta w Operze co 10 minut automatycznie sie sprawdza, - Imageshack, No i to tyle :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 wow, cieszy mnie taki odzew, widze ze sami wyjadacze tutaj :) a co z rozrywką cenzurowaną panowie :) mininova.org vidgals.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) wow, cieszy mnie taki odzew, widze ze sami wyjadacze tutaj :) a co z rozrywką cenzurowaną panowie :) mininova.org vidgals.com :) Hm... Ja przegladam mininove, ale tylko w poszukiwaniu ******** :ph34r: :legal: :blurp:. A z takich serwisow jak youtube nie korzystam, chodz przyznam, ze sa smieszne filmiki. Wchodze tam tylko wtedy, gdy cos w topicu smiechu jest z tego serwisu. Mam za slabe lacze na takie "wyskoki video" :twisted2: :wink: :). Edytowane 15 Lipca 2006 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 lks.4lomza.pl 4lomza.pl forum purepc wp.pl onet.pl team-pentagram.pl cssource.pl netgaming.pl allegro.pl smog.pl/patrz.pl/youtube.com/video.google.co/break.com/metacafe.com poczta.o2.pl no i i w zalaznosci od potrzeb: mininova, djmixes, i innych stron warezowych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 u mnie z dnia na dzień również się wszystko zawęża, w tej chwili "codzienne strony" to gmail.com, blaugrana.pl, forum PPC, issonline i forum cbkore.pl. To wszystko. Czasem jakis inny link, czasem swoja stronka, ale w większości tylko te wyzej podane witryny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Moj internet tez jest okrojony i nie wiem czemu sie tak dzieje ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 wow, cieszy mnie taki odzew, widze ze sami wyjadacze tutaj :) a co z rozrywką cenzurowaną panowie :) mininova.org vidgals.com :) Miffafku Ty moj, mininova to szukajka torrentow, a vidgals: Girls From Gliwice Want To Fuck You! :lol: Nom faktycznie rozrywka na maxa. B-) Moj net w sumie konczy sie na: :arrow: Konnekt :arrow: Allegro.pl :arrow: GMail :arrow: portfolio kumpla, na ktorym jestem moderatorem :arrow: Forum.PurePC.pl :arrow: slowniki online angielsko-polskie i ortograficzne :arrow: Google (WWW, IMG, videos) :arrow: Wikipedia :arrow: Wykop Jest jeszcze kilka stron, na ktore czasem wpadam, ale to duzo rzadziej niz na wymienione powyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Pff, ludzie od kilku lat kupuja jedna jedyna swoja gazete, a przeciez prasa mala nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...