Jacek Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Koniec miesiąca, a (przynajmniej u mnie) tweak.pl się nie załadował. Czyzby lisek przegapił termin płatnosci? hehe ehh <kłade nogi na stoł> :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Koniec miesiąca, a (przynajmniej u mnie) tweak.pl się nie załadował. Czyzby lisek przegapił termin płatnosci? hehe ehh <kłade nogi na stoł> :) mam to samo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 zgadza się, nie ładuje się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 nareszcie :> Tak serio to i tak była tylko grupa ludzi wspomniana przez SGJ'a czyli zbanowani. btw bardzo dużo banów jest rozdawane na ppc :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 u mnie dziala bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Fakt, teraz wstał ;] Wcześniej nie działał ani portal, ani forum ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Działa, a moje konto nie-nie wiem za co... Po za tym nie wiem czemu tak sie podniecacie tym?? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=...p;#entry1876767 :lol: buhehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=...p;#entry1876767 :lol: buhehe Odkrycie roku... Nobla mu za to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 oj ludziska bravo , zbutujcie leżącego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 LPC? Ze jak?! ;) Krzywdka komus sie stanie? ;) To ze tłik lezy to widac, dla spokoju niektorych(?) mozna zamknac ten temat, bo to co sie teraz dzieje to jedynie nasmiewanie sie z niego, bez zadnych dyskusji na własciwy temat. A jego agonia jest cos dłuuuga (niespodziewanie dla niektorych, tak sadze ;) ) ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 z tweak i purepc to jak z 3dfx i nvidia , silniejszy ma upadajacy zamek , no coz trzeba przyznac ze tam zesmy sie wychowali , jakos mam sentyment do tej nazwy ale po co tam sie udzielac i pytac o cokolwiek jak nikt nie odpowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=...p;#entry1876767 :lol: buhehe Nie rozumiem do końca o co chodzi. Ten temat był jeszcze na długo przed rozpadem, poza tym i tak nie rozumiem co jest w nim śmiesznego (może jestem za głupi po prostu :D ) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=176954 Edytowane 3 Grudnia 2006 przez IamWeasel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 ...a nie zauważyliście że od dłuższego czasu na tweaku w newsach na pierwszym miejscu wisi artykuł o czapce niewidce? Ma ktoś jakieś teorie na ten temat? Może ma to jakiś związek z jego upadkiem :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Nie rozumiem do końca o co chodzi. Ten temat był jeszcze na długo przed rozpadem, poza tym i tak nie rozumiem co jest w nim śmiesznego (może jestem za głupi po prostu :D ) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=176954 Pewnie chodzi o poprawione jednostki. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) omg, co za syf, dwa pierwsze tematy na grach roxuja, z przewaga dla drugiego: http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=209550 http://tweak.pl/forum/index.php?showtopic=209525 :D http://tweak.pl/forum/index.php?s=&sho...t&p=2131712 :lol: Edytowane 4 Grudnia 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 kucyk - bleheheheheh wymiękam :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 @FumFel_20 ja za to wymiękam jak widze Twój avatar... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 O i grafiki w sig'ach dozwolone... Czego to ludzie nie zrobią żeby pozostać przy władzy ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Nie róbcie panowie OT, jak macie jakichś z tym problem to na PW proszę...Swoje zdanie wyraziłem w temacie o wyborach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 kucyk Przez Ciebie musialem sie zalogowac zeby zobaczyc co i jak tam sie ostalo... Szkoda ale coz... :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 kucyk Orgiusz A co się stało bo tweak nie działa i nie wiem... Może już nie będzie działał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 był sobie tweak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 kuruś Nie mam pojecia [; Znow pewnie jakis pad. A moze juz na stale? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Się jaracie jak pensjonarka na widok nagiego mężczyzny. Pod nekrofilię to już podchodzi, takie niezdrowe zainteresowanie nędznym truchłem :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja zaś słyszałem, że Lisek wyjechał na wakacje do Bejrutu, włączając na forum opcje "urlop". Nikt nie wejdzie, nikt nie schami forum cudownego, kiedy Pan jego na plaży cycki i pośladki smażył będzie... amen. ps. da rade coś wyrwać temu trupowi ? Albo chociaż trochę go poużywać? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 bu! nie dziala :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zdechlo. A temat wraz z nim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...