r4ven Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) Zapraszam wszystkich na nowy prężnie rozwijający się i zdobywający popularność oraz uznanie graczy serwer: HERKULES POLSKA Hardcore TDM 1.5 [Hardcore: ON][FriendlyFire: ON][KillCam: OFF] IP:212.51.216.68:28962 HERKULES POLSKA HARDCORE Search and Destroy 1.5 [Hardcore: ON][FriendlyFire: ON][KillCam: OFF] IP:194.36.168.28:28960 Wszelkie uwagi odnośnie pracy serwera oraz pomysły proszę składać TUTAJ ZAPRASZAM WSZYSTKICH SERDECZNIE Edytowane 14 Marca 2008 przez r4ven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 zamiast bawic sie w glupie hardcore wrzucili byscie pama to poziom serwera od razu by sie podniosl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Ja nie znosze hardcora, radar to moj nawiekszy przyjaciel, zaraz po mp5. Juz od jedynki gram na niego i sam wykorzystuje niewykrywalnosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicuś Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Szukałem w sieci,ale nie mogę znaleść mapy mpui_crash_snow (czy jakoś tak).Wiecie skąd ściągnąć tą mapę i jak ją doinstalować??Może ktoś z Was w nią grał i powie czy w ogóle warto jej szukać?Jak wczytuje tą właśnie mapę to wiadomo,wywala mnie.Mam co prawda włączone ściąganie z serwerów,ale wiadomo że nie z każdego się da ściągać,a tak hasać po wszystkich to porażka.Grę mam oryginalną jak coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zwykla mapa CRASH tylko ze ze sniegiem, choinkami i ozdobami Taka swiateczna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Szukałem w sieci,ale nie mogę znaleść mapy mpui_crash_snow (czy jakoś tak).Wiecie skąd ściągnąć tą mapę i jak ją doinstalować??Może ktoś z Was w nią grał i powie czy w ogóle warto jej szukać?Jak wczytuje tą właśnie mapę to wiadomo,wywala mnie.Mam co prawda włączone ściąganie z serwerów,ale wiadomo że nie z każdego się da ściągać,a tak hasać po wszystkich to porażka.Grę mam oryginalną jak coś.byla z patchem 1.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Ja nie znosze hardcora, radar to moj nawiekszy przyjaciel, zaraz po mp5. Juz od jedynki gram na niego i sam wykorzystuje niewykrywalnosc... xpektor właśnie imho hardcore jest o tyle fajniejszy, że trzeba wezwać uav żeby miec radar ;] jak dla mnie tylko hard! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Dla mnie tez ;] I strzelac tyle nie trzeba [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Hmmm szczerze to w hardcore gralem przypadkiem na poczatku i brak radaru odrazu go zdyskwalifikowal u mnie, ale jesli jest tak jak mowicie, a pewnie jest... to bedzie trzeba sprobowac troszke dluzej pograc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 a na pamie to Wy kiedys graliscie?:D pam > 100x hc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Ja wole HC bo łatwiej sie zabija pod warunkiem ze nie ma choopera albo jest no ammo dla niego ;]. A i HC to jedno wielkie lotto (raz jest dobrze drugi raz juz nie tak samo ;p). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Daj namiary na serwer z PAMem Powerslave. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 nie ma chooperaI za to chwała PAM-owi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Ja wole HC bo łatwiej sie zabija pod warunkiem ze nie ma choopera albo jest no ammo dla niego ;]. A i HC to jedno wielkie lotto (raz jest dobrze drugi raz juz nie tak samo ;p). to da sie zneutralizować choppera- bo to najbardziej wnerwia mnie grze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Daj namiary na serwer z PAMem Powerslave.80.239.200.196:32960 Game-Hosting.com: fnatic TDM Server : #fnatic 80.239.200.173:32960 Game-Hosting.com: Serious-Gaming DM #1 Server : #srs 82.192.84.227:29900 eSuba.HAL3000 PRO-SET server v1.5 by X3Mservers.net 85.236.101.99:29360 Multiplay Online - Dignitas DM 193.33.34.24:28960 CoD4.pl & cTu-Clan.eU PAM4_S&D by GamesNet.pl Edytowane 15 Marca 2008 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) hc fajny tryb, łatwo sie zabija, ale jednak wole normal oczywiscie z pamem :D a jak juz gram na normalnym serwie to i tak uzywam tylko i wyłacznie perk ktora w cb sa dostepne, bez jakis udziwnien w stylu ostatni bastion czy granat w kieszeni :P dla tych co graja cb, widzieliscie co zrobili ze snajpa w najnowszym pamie !? juz nie buja sie, nie trzeba wstrzymywac oddechu. jak dla mnie staszna kaszana :/. innym moze to zwisac, ale ja jako wolny strzelec (zawsze snipa :D) wole jednak z wdechem ^^ Edytowane 15 Marca 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 hc fajny tryb, łatwo sie zabija, ale jednak wole normal oczywiscie z pamem :D a jak juz gram na normalnym serwie to i tak uzywam tylko i wyłacznie perk ktora w cb sa dostepne, bez jakis udziwnien w stylu ostatni bastion czy granat w kieszeni :P dla tych co graja cb, widzieliscie co zrobili ze snajpa w najnowszym pamie !? juz nie buja sie, nie trzeba wstrzymywac oddechu. jak dla mnie staszna kaszana :/. innym moze to zwisac, ale ja jako wony strzelec (zawsze snipa :D) wole jednak z wdechem ^^ nic nie robili ze snipa w najnowszym pamie, pewnie grales na serwie z fixem zzz_sniper.iwd, w cb rules go nie ma i snipa sie dalej buja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 fakt, to fix snipy (jestem troche wczorajszy i jeszcze troche rozkojazony xD) czytałem news "Ruleset Update" i tam jest ze dodali tego sniper fixa, ale czy jest on nieobowiazkowy to nei iwem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Call of Duty 4 Gun Sounds! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Call of Duty 4 Gun Sounds! :-PSilencerowe przejście roxuje :D :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) O, będą 3 nowe mapy - w tym Chinatown, czyli remake Carentan. 2942557[/snapback] (...) A, wybacz, nie śledzę tematu na bieżąco. ;) Edytowane 18 Marca 2008 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Carentan ;D NIe pozostaje nic innego jak zapytac "kiedy?" i dzielnie czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) O, będą 3 nowe mapy - w tym Chinatown, czyli remake Carentan. http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=26576&r=top Przeciez to Spiety wczesniej podawał ;] http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2939378 Na PC tez bedzie ale głowią sie czy ma być za free czy nie. No i jak nie za free to w jakiej formie mamy za to płacić. Dokładnie to tutaj masz w tym artykule: http://www.gamespot.com/pc/action/callofdu...;om_clk=topslot Btw mają być 4 mapy (3 + bonus mapa Killhouse - z nazwy wynika ze to pewnie bedzie coś małego ;p coś jak ctf_multi dla ET). @Vennor - spox. Filmik jednak nowy wiec post sie przydał :P Edytowane 17 Marca 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Multi rlz :] Chyba kupie sobie org. :] Piękna gierka, jak film :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Call of Duty 4 Gun Sounds! icon_razz2.gifWypasik uwielbiam ta serie :) tych filmikow bf2 tez fajnie zrobili :) No fajnie ze nowe mapki :) dobrze ze gra sie rozwija Edytowane 17 Marca 2008 przez GURU500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 lol? http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,37970;core.html Mapy tylko w Game of the year edition ? Nawet nie dadzą kupić map packa oddzielnie ? No jak to sie okaże prawdą to brawa dla Activision.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 lol? http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,37970;core.html Mapy tylko w Game of the year edition ? Nawet nie dadzą kupić map packa oddzielnie ? No jak to sie okaże prawdą to brawa dla Activision.... Hhaha dobre kupic gre dla nowego pudełka i 4 map ahahah..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 lol? http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,37970;core.html Mapy tylko w Game of the year edition ? Nawet nie dadzą kupić map packa oddzielnie ? No jak to sie okaże prawdą to brawa dla Activision.... Data premiery? Kwiecień 2008. Platformy docelowego nowego wydania? Niestety na dzień dzisiejszy tylko jedna - Xbox 360. Jak można przeczytać w newsie, mapki dla x0 są dostępne do ściągnięcia za 800MP. Teraz jak ktoś kupi tą wersję na klocka to nie będzie musiał tracić MP na mapki, bo już je będzie miał ;) IMO na PC mappak będzie za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Pytanko Mam org, wersja 1.5 a na serwer w ktorym pisze "oczekiwanie na autoryzajce klucza" nie moge sie wbic....czekam do ok 10 sec i jest zerwanie polaczenia z serwerem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Wiem, że juz było ale fajnie sie pochwalić :P. Po za tym właczyłem full detail przy skrinach: Dodam, że zdobyte bez żadnych "czitów" i przyspieszaczy. A i podczas zdobywania moge tylko powiedzieć ze imo m14 obsysa a m16 o dziwo jest zajebiste nawet na close combat ;o. A tak nie lubiłem tej broni. Trafienie heada z mp44 to czyste lotto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...