Skocz do zawartości
nrl

Call Of Duty 4: Modern Warfare

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam wszystkich na nowy prężnie rozwijający się i zdobywający popularność oraz uznanie graczy serwer:

HERKULES POLSKA Hardcore TDM 1.5

[Hardcore: ON][FriendlyFire: ON][KillCam: OFF]

IP:212.51.216.68:28962

HERKULES POLSKA HARDCORE Search and Destroy 1.5

[Hardcore: ON][FriendlyFire: ON][KillCam: OFF]

IP:194.36.168.28:28960

Wszelkie uwagi odnośnie pracy serwera oraz pomysły proszę składać TUTAJ

ZAPRASZAM WSZYSTKICH SERDECZNIE

Edytowane przez r4ven

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem w sieci,ale nie mogę znaleść mapy mpui_crash_snow (czy jakoś tak).Wiecie skąd ściągnąć tą mapę i jak ją doinstalować??Może ktoś z Was w nią grał i powie czy w ogóle warto jej szukać?Jak wczytuje tą właśnie mapę to wiadomo,wywala mnie.Mam co prawda włączone ściąganie z serwerów,ale wiadomo że nie z każdego się da ściągać,a tak hasać po wszystkich to porażka.Grę mam oryginalną jak coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wicuś napisał(a):

Szukałem w sieci,ale nie mogę znaleść mapy mpui_crash_snow (czy jakoś tak).Wiecie skąd ściągnąć tą mapę i jak ją doinstalować??Może ktoś z Was w nią grał i powie czy w ogóle warto jej szukać?Jak wczytuje tą właśnie mapę to wiadomo,wywala mnie.Mam co prawda włączone ściąganie z serwerów,ale wiadomo że nie z każdego się da ściągać,a tak hasać po wszystkich to porażka.Grę mam oryginalną jak coś.

byla z patchem 1.4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xpektor napisał(a):

Ja nie znosze hardcora, radar to moj nawiekszy przyjaciel, zaraz po mp5. Juz od jedynki gram na niego i sam wykorzystuje niewykrywalnosc...

xpektor właśnie imho hardcore jest o tyle fajniejszy, że trzeba wezwać uav żeby miec radar ;] jak dla mnie tylko hard!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yuucOm napisał(a):

Ja wole HC bo łatwiej sie zabija pod warunkiem ze nie ma choopera albo jest no ammo dla niego ;].

A i HC to jedno wielkie lotto (raz jest dobrze drugi raz juz nie tak samo ;p).

to da sie zneutralizować choppera- bo to najbardziej wnerwia mnie grze :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xpektor napisał(a):

Daj namiary na serwer z PAMem Powerslave.

80.239.200.196:32960 Game-Hosting.com: fnatic TDM Server : #fnatic

80.239.200.173:32960 Game-Hosting.com: Serious-Gaming DM #1 Server : #srs

82.192.84.227:29900 eSuba.HAL3000 PRO-SET server v1.5 by X3Mservers.net

85.236.101.99:29360 Multiplay Online - Dignitas DM

193.33.34.24:28960 CoD4.pl & cTu-Clan.eU PAM4_S&D by GamesNet.pl

Edytowane przez Powerslave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hc fajny tryb, łatwo sie zabija, ale jednak wole normal oczywiscie z pamem :D a jak juz gram na normalnym serwie to i tak uzywam tylko i wyłacznie perk ktora w cb sa dostepne, bez jakis udziwnien w stylu ostatni bastion czy granat w kieszeni :P

dla tych co graja cb, widzieliscie co zrobili ze snajpa w najnowszym pamie !? juz nie buja sie, nie trzeba wstrzymywac oddechu. jak dla mnie staszna kaszana :/. innym moze to zwisac, ale ja jako wolny strzelec (zawsze snipa :D) wole jednak z wdechem ^^

Edytowane przez bielski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bielski napisał(a):

hc fajny tryb, łatwo sie zabija, ale jednak wole normal oczywiscie z pamem :D a jak juz gram na normalnym serwie to i tak uzywam tylko i wyłacznie perk ktora w cb sa dostepne, bez jakis udziwnien w stylu ostatni bastion czy granat w kieszeni :P

dla tych co graja cb, widzieliscie co zrobili ze snajpa w najnowszym pamie !? juz nie buja sie, nie trzeba wstrzymywac oddechu. jak dla mnie staszna kaszana :/. innym moze to zwisac, ale ja jako wony strzelec (zawsze snipa :D) wole jednak z wdechem ^^

nic nie robili ze snipa w najnowszym pamie, pewnie grales na serwie z fixem zzz_sniper.iwd, w cb rules go nie ma i snipa sie dalej buja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vennor napisał(a):

O, będą 3 nowe mapy - w tym Chinatown, czyli remake Carentan.

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=26576&r=top

Przeciez to Spiety wczesniej podawał ;] http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2939378

Na PC tez bedzie ale głowią sie czy ma być za free czy nie. No i jak nie za free to w jakiej formie mamy za to płacić. Dokładnie to tutaj masz w tym artykule: http://www.gamespot.com/pc/action/callofdu...;om_clk=topslot

Btw mają być 4 mapy (3 + bonus mapa Killhouse - z nazwy wynika ze to pewnie bedzie coś małego ;p coś jak ctf_multi dla ET).

@Vennor - spox. Filmik jednak nowy wiec post sie przydał :P

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yuucOm napisał(a):

lol?

http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,37970;core.html

Mapy tylko w Game of the year edition ? Nawet nie dadzą kupić map packa oddzielnie ? No jak to sie okaże prawdą to brawa dla Activision....

Hhaha dobre kupic gre dla nowego pudełka i 4 map ahahah.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yuucOm napisał(a):

lol?

http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,37970;core.html

Mapy tylko w Game of the year edition ? Nawet nie dadzą kupić map packa oddzielnie ? No jak to sie okaże prawdą to brawa dla Activision....

Data premiery? Kwiecień 2008. Platformy docelowego nowego wydania? Niestety na dzień dzisiejszy tylko jedna - Xbox 360.

Jak można przeczytać w newsie, mapki dla x0 są dostępne do ściągnięcia za 800MP. Teraz jak ktoś kupi tą wersję na klocka to nie będzie musiał tracić MP na mapki, bo już je będzie miał ;) IMO na PC mappak będzie za darmo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że juz było ale fajnie sie pochwalić :P. Po za tym właczyłem full detail przy skrinach:

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Dodam, że zdobyte bez żadnych "czitów" i przyspieszaczy. A i podczas zdobywania moge tylko powiedzieć ze imo m14 obsysa a m16 o dziwo jest zajebiste nawet na close combat ;o. A tak nie lubiłem tej broni. Trafienie heada z mp44 to czyste lotto...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi