DEVILEK Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 no ja sylwestra w tym roku obchodzę baaardzo chucznie....w pracy...(sic!)Takze mi nie wiele brakowalo do tego. Na szczescie sie udalo :wink: Nie zazdroszcze Ci :? Sylwester w domu i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Znowu Cie "znajomi" olali jak w zeszłym roku? :wink:Nie, tym razem to ja sie dopiero teraz zaczalem interesowac tematem - jeszcze do niedawna stalem przed wizja Sylwka w pracy, ale na szczescie udalo sie zrobic mala podmianke i mam wolne do 3. stycznia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Sylwester w domu i tyle. ?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 leborg - nie strasz, ja pracuje w TVP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Co roku inaczej wiec tym razem... klub klimat @ sfera w b-b + VIPowskie bileciki (jak to szalowo brzmi ) kupione. Troszke za pozno sie obudzilismy zeby domek skolowac, ale z ekipa gdziekowliek by sie nie bylo, bedzie wysmienicie ;) Pod uwahe byl jeszze brany Lubudubu w Krakowie, jednak tam jeszcze nie mialem okazji byc, a i problem z przekimaniem rowniez by byl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) Mam kilka możliwości- siedzieć, w domu, iść ze znajomymi na bal sylwestrowy ( ale bez swojej byłej panny :|), jechać gdzieś w p... poza miasto lub umówić sie z nieznajomą ;) Nie wiem, co wybrać ;> MIałem jechać na Litwę lub do Augustowa- nie wyszło ( tak to jest, jak się robi plany z niektórymi), chyba żebym sam do tego 2 sobie pojechał hmm.. Edytowane 21 Grudnia 2007 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) Ja właśnie dowiedziałem się, że operacja "domek za miastem" wzięła w łeb ;] Edytowane 21 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 U mnie to samo ;] Operacja "pusty dom" wzięła w łeb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ja chyba posiedze w domu ze znajomymi a przed dwunastą uciekamy na miasto :) I zacznie sie zabawa :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 U mnie to samo ;] Operacja "pusty dom" wzięła w łeb. Ja właśnie dowiedziałem się, że operacja "domek za miastem" wzięła w łeb ;] Czyli nie jestem odosobniony w operacji "na wkręta"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Czym wczesniej planowany jest sylwester tym wieksze jestprawdopodobienstwo, ze z jakis powodow on nie wypali. Ja w zeszlym roku w sylwestra dowiedzialem sie ze wolnej chaty jednak nie ma... ale znalazla sie dosyc szybko inna, u mnie ;) Czyli na spontana w tym roku jedziecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Czyli nie jestem odosobniony w operacji "na wkręta"?Ja już sobie poradziłem: moze chcesz na domek jechac:] tylko to az na slask:P:lol: Edytowane 22 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jedyne co wiem to to, że spędzam sylwestra poza domem, bo mnie wkręcono (więc operacja "na wkręta" wyglądała u mnie zupełnie inaczej :E) A dokładnie gdzie, z kim i w jaki sposób nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 a u mnie tak to wygląda: - z ekipą nie wypaliało bo każdy ziomek z panną siedzi :/ miejscówki też nie ma - w barze z ekipą siostry ;) fajne ma koleżanki więc myśle nad tym ;) - moja była na sylwka przyjeżdza (romantyczny wieczór ;) ) - u dooobrej koleżanki u niej w domu :D sam nie wiem co robić :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Idź na całość :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) - u dooobrej koleżanki u niej w domu :D Myślę że to był bym najlepszy wybór. :-P Edytowane 22 Grudnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 operacja w nowokupionym mieszkaniu babci (oczywiście bez niej) ;p z najlepszymi znajomymi.. tyle, że wszystko trzeba organizować od zarcia do sprzętu grającego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Pewnie skonczy sie tym ze pojdziemy na miasto a potem wynajmiemy z panna pokoj w hotelu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Pewnie skonczy sie tym ze pojdziemy na miasto a potem wynajmiemy z panna pokoj w hotelu [; Domu nie masz :huh: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Cały rok pod mostem. Chodź jedną noc można spędzić w cieple, prawda? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 trza bylo do pocaballa wskoczyc [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 cholera, wszystko się zepsuło. tu potrzebny jest cud! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Klub w Lodzi z ekipa moze bedzie fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) w tym roku padlo na Zakopane, dosc otrzaskany wybor, ale wesolo bedzie na pewno, bo spotkamy sie stara ekipa :) tylko rece mi opadly jak zobaczylem czas podrozy Katowice - Zakopane - prawie 6h, a trasa liczy 225km, wychodzi ledwo ponad 35km/h, przeciez prawie 200 lat temu pierwsze parowozy osiagaly wieksze predkosci, ludzie ktory my mamy rok, zalamuje mnie ten kraj ... Edytowane 27 Grudnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja miałem uderzać na sylwester do pieksy, ale pralka się zepsuła i trzysta złotych szlag trafił [; Ostatecznie lądujemy u koleżanki mojej narzeczonej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 a ja sobie wsiade na motór i gdziej pojade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja idę ze znajomymi na imprezę w remizie :> Będzie grubo, poza tym jeden ze znajomych ma 18 w nowy rok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Będzie grubo,...Tylko pamiętaj, że nei możesz jeszcze pić alkoholu. Ja chba w tym roku w domu przed TV, pierwszy raz od 7 lat chyba, chyba że coś się niespodziewanie wydarzy jakimś cudem. :( Edytowane 27 Grudnia 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Tylko pamiętaj, że nei możesz jeszcze pić alkoholu. Ja chba w tym roku w domu przed TV, pierwszy raz od 7 lat chyba, chyba że coś się niespodziewanie wydarzy jakimś cudem. :( Owszem, piccolo albo jakieś bezalkoholowe piwo w dłoń i do boju Gdzieżby mi w wieku 17,345 roku przyszło do głowy pić alkohol :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Moje opcje na sylwka zamykają sie w: -zostać w domu przed TV -zostać w domu i iść spać -zostać w domu i grać na kompie -iść samemu na miasto i nie-wiadomo-co robić Sposób na wkręta w tym roku nie podziałał, zresztą jakoś nie mam ochoty obchodzić w tym roku sylwestra, podobnie ze świętami było, zero ochoty czy atmosfery... żal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...