ULLISSES Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Liczyłem na powrót NFS w stylu NFS 3 HP, ale widzę że nic z tego nie będzie. Z drugiej strony zapuściłem sobie NFS3HP Demo i ze smutkiem zauważyłem, że nie jest już tak wciągająca jak kiedyś. PS będzie taki jaki będzie, bo takie gry się teraz sprzedają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « widzialem cie dzis jak sie kolo kosciola woziles :Da przypadkiem nie driftowal :rolleyes: Edytowane 15 Lipca 2007 przez Carl Orff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 a przypadkiem nie driftowal :rolleyes: Na butach chyba :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Nie, ale można by chociaz uzyc recznego zeby wpasc w poslizg :D ?Nie wiem czy się nie myle tutaj, ale chyba przy samochodach przednionapędowych ręczny nie jest konieczny do driftu...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Nie wiem czy się nie myle tutaj, ale chyba przy samochodach przednionapędowych ręczny nie jest konieczny do driftu...? Trzeba zacząć od tego, ze przednionapędówek w driftach sie nie uzywa. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 A-R-C-A-D-E Wychwalanie Porsche Unleashed jest nieuniknione. Ilosc egzemplarzy, nie jakosc. Chyba siade do MW. Strzele jeszcze odrobinke alkoholu i bede miec pojecie nt modelu jazdy nastepnego NFS :wink: Właśnie odkryłem żubrówkę przygotowaną przez moją drugą połówkę. :-| No ale dobrze... co jest z tą fizyką i systemem zniszczeń w końcu? Można tak jeździć po skałach, odbijać się na spoilerze trzy razy i za czwartym sobie go od tak urwać? Nie liczę na sensowną odpowiedź... niemniej przyznać trzeba, że wygląda to najlepiej ze wszystkich części "sagi", co się dziwić, i pewnikiem zdobędzie jeszcze większą popularność niż poprzedniczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 wsrod 13letnich n00bow z kansas. model zniszczen i fizyka nie zdobeda popularnosci. a przeciez do nich byly kierowane ostatnie czesci. zwlaszcza cartoon. a w samochodach z napedem na tyl uzywa sie recznego? chyba nie jednoczesnie z gazem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Zacznijmy od tego, że drift to jazda w poślizgu. Jak masz w FWD zablokowane koła przez ręczny to trudno to nazwać jazdą - co najwyżej poślizgiem. Owszem, puszcza się potem ręczny i jakoś się toczy, ale tylko RWD, AWD potrafią utrzymać stały poślizg przy zmianie kierunku toru jazdy - FWD złapie przyczepność, bo prędkość kół nie wspomagana przez silnik zrówna się z prędkością samochodu. Wracając do NFS, to coś mi się widzi że poza tymi 20km kanionu z jednolitą scenografią to nie będzie niczego odkrywczego. Miasto, miasto i jeszcze raz miasto. A mi się marzyły trasy jak z HP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Co do Driftu to trzeba tez miec reczny na tyl bo jak sie ma reczny na przod to ciezko cos wskurac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Ręczny na przód to mają tylko najnowsze zabawki i to raczej w stylu tych super inteligentnych jak nowe Megane. Każdy dobry wózek ma klasykę na lince albo hydraulikę (jak WRC). Ale nie róbmy OT. Temat o drifcie jest na Motoryzacji. W NFS pewnie i nawet takie Megane będzie miało na tył i będzie się driftować wozem, który nawet do sportowej jazdy się nie nadaje. Oczywiście na CLK GTR i XJ220 nie mam co liczyc...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Trzeba zacząć od tego, ze przednionapędówek w driftach sie nie uzywa. <_< Czemu nie, tzw hamowanie lewą nogą (to jest bardziej poslizg), lub potężny hydrauliczny reczny i jest drift ;) . Mozna też tak ;) : 2683698[/snapback] a w samochodach z napedem na tyl uzywa sie recznego? chyba nie jednoczesnie z gazem :P Tak używa się. W najbardziej znanym i lubianym sposobie na drift zwanym ebreake, reczny zaciaga sie z wcisnietym sprzeglem by tylne kola wpadly w poslizg i samochod obrocil sie w odpowiednia strone, po czym zwalnia sie hamulec i strzela ze sprzegla co powoduje uślizg kół i kontrolowany poslizg... tak w skrocie ;) jak sie ma reczny na przod to ciezko cos wskurac ;) Mozna driftowac bez uzywania jakiegokolwiek hamulca ;) , ale to juz trzeba miec taaaka fure i taaaakiego skilla ;) Jak widzicie w pro street drift bedzie nadal tylko ladnie wygladajaca jazda bokiem. A szkoda :( Tyle na ten temat i EOT ;) Edytowane 16 Lipca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 U siebie w Citroenie C5 mam na przod i jakos dziwnie sie z tym czuje ;] NFS jak NFS, mi sie wydaje ze brakuje juz klasycznych scigalek. Siadamy i jedziemy - co najwyzej zmieniamy ustawienia. To cale oblepianie naklejami, spoilery jak zderzaki w samaochodach z lat '70 w USA gdzie jedno Volvo mialo 30cm zderzak ;p Niby jest TDU ale to za duzo kombinowanie tam tez jest. Stare NFSy to bylo cos - teraz wydaje mi sie ze to przerost formy nad trescia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Macie i przestańcie stękać B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 http://www.gamespot.com/video/939664/61750...reet-stage-demo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) http://www.gamespot.com/video/939664/61750...reet-stage-demo :)Popatrzyłem na końcówkę i pomyślałem, że wersja demonstracyjna już do ściągnięcia... Już oglądam :). Edytowane 18 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 http://www.gamestop.com/productmerch.asp?c...amp;groupid=774 zamawiajcie moi drodzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 moje piękne oczy nie widzą tu PC ... wtf ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Ogólnie przecież tam nie działu PC. A premiera na PC jest przewidziana na listopad (jak zwykle zresztą ;p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioholiq Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Nowy trailer z NFS Pro Street pokazujący efekt dymu z palących się opon i jeszcze coś nowe logo. http://www.gametrailers.com/player/22873.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 No nie wiem, może ten dym jest bardziej efektowny ale ładniejszy i realniejszy jest jak dla mnie w Test Drive Unlimited. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) Need for Speed: Pro Street - trailer (Speed Challenge) Wrażenie prędkości na plus Grafa na plus Fizyka po skoku wydaje mi sie inna (lepsza) niż w MW wiec na plus Świecący asfalt na duży minus (jazda po lustrze wtf!? ;0). A po drugie od$@%^dol się od asfaltu. Jak byś był mądrzejszy - bo nie jesteś - to byś wiedział, że przy wysokich temperaturach asfalt się nagrzewa i topi, zwłaszcza, jeśli jest miękka mieszanka i dużo smoły, a to tworzy efekt mokrej nawierzchni... Więc jak nie wiesz, to się nie wypowiadaj:lol: Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 taki asfalt pojawial sie i znikal od czasow U1. w pro street ujdzie, bo juz widzielismy go. co nie znaczy, ze to wyglada realistycznie i fajnie. paralizator pewnie mysli ze w dni pochmurne tez sie asfalt nagrzewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Need for Speed: ProStreet Speed Challenge Trailer (1280x720, 58 MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 SpeedChalange wyglada smacznie IMHO ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Cos prosi o haslo, albo ja cos zle robie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StoProGratis Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 :blink: to mi przypomina durnego Burnouta a miała być taka Pro elo jazda po torach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 :blink: to mi przypomina durnego Burnouta a miała być taka Pro elo jazda po torachBardzo sie ciesze, ze tak zrobili. Przynajmniej to jest nfs a nie symulacja w stylu gtr czy toca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Powiedziałbym, że to nowa część serii Need for Crash/Kill/Destroy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Powiedziałbym, że to nowa część serii Need for Crash/Kill/Destroy [;KKnD for life ;] Mnie tam sie podoba ProS ale asfalt ssie no i troche mało wózków. Ale akcje w kanionie mogą być fajne przy takiej prędkości (albo chociaż przy takim wrażeniu szybkości). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 SpeedChalange wyglada smacznie IMHO ^_^Ciekawe tylko na czym to odpalili że było tak płynnie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...