Skocz do zawartości
Gość Pacific

Coś Nie Tak Z Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Elo,

wiec na poczatek napisze, ze naprawde nie wiedziałem gdzie o tym napisac dlatego przepraszam jesli temat znajduje się w niewlasciwym miejscu.

Moj problem polega na tym, ze gdy pisze posta to po nacisnieciu "Dodaj odpowiedź" włacza mi się puste tło w przeglądarce a nie powraca do tematu :mur: Ale post przeze mnie napisany się zapisuje. Kiedyś tego problemu nie miałem a teraz to występuje on przy kazdym postowaniu... :-| Dlatego pytam, czy problem ten wynika z moich ustawien w profilu czy tez mojej przegladarki ? Uzywam Firefoxa..

PzDr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat powinien byc w "O serwisie i forum".

A w IE normalnie piszesz te posty ?

W IE problem ten sam.

masz włączone "pozwól na automatyczne przekierowanie" czy jak się to w FF nazywa ?

jak nie to włącz bo to jest przyczyna

NIE ten dział, tak na przyszłość

Nie wiem czy mam.. Ale nic nie wyłączałem/właczałem.. Po prostu tak nagle z miejsca sie popsuło.. :? Gdzie ta opcja w FF jest ?

Edytowane przez Pacific

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie pisałem posta i po napisaniu jakimś fartem wróciło do tematu. Za chwile pisze gdzieś innego posta i zonk :F znowu to samo.

Tak mi się własnie przypomniało czy może mieć wspólnego coś z tym że w szkole jestem zalogowany na forum i w domu ? W szkole chyba mam zapamietywanie haseł bo na kompie jestem dziennie i jak wchodze na lekcji na forum to już jestem zalogowany.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi dzisiaj takie coś wywala, ale tylko przy niektórych tematach i jak chce przejść do ostatniej strony, ostatnich odpowiedzi.

post-125281-1169130546_thumb.jpg

takze posty nie są widoczne ja zawsze ale tylko w formie "drzewka"

To coś u mnie czy z forum ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: Przed momentem zdarzylo mi sie dokladnie to samo co poprzednikom :/ lol. Wiec wychodzi na to ze blad forum....Uzywam opera.

Pozdr,

Mi wydaję się że to bład forum albo coś może przestawione w ustawieniach profilu ?

Mi dzisiaj takie coś wywala, ale tylko przy niektórych tematach i jak chce przejść do ostatniej strony, ostatnich odpowiedzi.

takze posty nie są widoczne ja zawsze ale tylko w formie "drzewka"

To coś u mnie czy z forum ?

Raz na jakiś czas też mi takie coś wyskakuje przy niektórych tematach.. :mur: Poza tym forum czasem się sypie.. Przy ttematach topiców zamiast niebieskiej lub czerwonej teczki jakieś smieszne znaczki lub tekst jakiś..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi cały czas wywala że "niektóre z wymaganych plików zostały utracone, ale dzieje się to w tematach gdzie jest wiele odpowiedzi i to na ostatnich stronach (najnowsze odpowiedzi). I jeszcze jedno czy widzicie całe posty w tematach czy tylko początki odpowiedzi ułożona w formie drzewka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kilku dni mam to samo - po napisaniu postu pokazuje mi sie puste okno. Gdy odswierze to albo jest post pod postem, alebo tresc posta podwaja sie:

Dołączona grafika

Od kilku dni mam to samo - po napisaniu postu pokazuje mi sie puste okno. Gdy odswierze to albo jest post pod postem, alebo tresc posta podwaja sie:

Dołączona grafika

Edytowane przez Martinii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opcje: Przełącz na: Standardowy :>

:lol2: działa, dzięki

naprawdę nie wiem jak ja to przełączyłem :rolleyes:

najśmieszniejsze, ze już na jednym forum to już od roku męczyłem się z takim "drzewkiem" B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten sam problem od ponad miesiaca ,

polowa moich postow po zatwierdzeniu przechodzi do pustego okna

juz do tego przywyklem :)

no wlasnie , po zatwierdzeniu tego posta znowu to samo

przchodzi do strony : http://forum.purepc.pl/index.php? i koniec

szczescie ze mam skroty do interesujacych mnie tematow

widac forum juz niewybrabia , oby nie padlo calkowiecie

Edytowane przez Bemx2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mała prośba:

Jeśli łączycie się z internetem za pośrednictwem łącz TPSA (Neostrada, InternetDSL, Polpak), byłbym niezwykle zobowiązany za wrzucenie tutaj lub wiadomością prywatną wyniki komendy tracert/traceroute/mtr na host www2.purepc.pl.

Z góry serdecznie dziękuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trasa śledzenia do www2.purepc.pl [80.86.83.171]przewyższa maksymalną liczbę przeskoków 30  1	28 ms	17 ms	41 ms  10.120.0.1  2	63 ms	18 ms	35 ms  192.168.120.1  3	22 ms	35 ms	23 ms  host-217-172-225-213.gdynia.mm.pl [217.172.225.213]  4	 *		*		*	 Upłynął limit czasu żądania.  5	30 ms	43 ms	34 ms  hbg-b2-link.telia.net [213.248.77.21]  6	32 ms	59 ms	50 ms  hbg-bb1-link.telia.net [80.91.249.197]  7	77 ms	85 ms	69 ms  ffm-bb1-pos7-0-0.telia.net [213.248.64.42]  8	47 ms	44 ms	44 ms  ffm-b3-link.telia.net [80.91.249.137]  9	46 ms	61 ms   135 ms  lambdanet-111166-ffm-b3.c.telia.net [213.248.68.206] 10	44 ms	46 ms	93 ms  MUC-8-pos700.de.lambdanet.net [217.71.105.230] 11	81 ms	56 ms	91 ms  ge-0-0-0.muc01.webperoni.de [217.71.104.246] 12	56 ms	55 ms	52 ms  www2.purepc.pl [80.86.83.171]Śledzenie zakończone.
multimedia

edyt: a skad tu telia?

Edytowane przez Barthezzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...