greg505 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 problem 'bialej strony' odszedl juz.... chyba ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Tez mi sie tak wydaje ;) Dawno mnie juz nie odwiedzil ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Potwierdzam w/w, co wiecej nie zauwazylem ostatnimi czasy problemow z szybkością dzialania serwisu i forum. Administracja jak widać robi co moze, zeby bylo OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 :lol: przed chwila nic nie dzialalo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Dziwne, mi wszystko dzialalo. Nie pomyslales, ze to moze jakies problemy po Twojej stronie? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 :lol: przed chwila nic nie dzialalo :lol: "Połączenie zostało zrestartowane..."-standard dla firefoxa. Dziwne, mi wszystko dzialalo. Nie pomyslales, ze to moze jakies problemy po Twojej stronie? ;]Miałem to samo że nic nie działało. Pewnie admini sie bawią serwerem [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Przez chwile nie działało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 doladnie jakies 15 min temu forum nie dzialalo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ponawiam pytanie - czemu nie sa aktualizowane 'najnowsze watki' na portalu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Mam pytanie : czy Wam koledzy tez nie dzialaja opcje przy postach?? Kilkukrotnie chcialem dodac temat do sledzonych i nie moge. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Potwierdzam, mi też nie działa <_<. Myślałem że to tylko u mnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 No ja nie potwierdze bo nie uzywam tej funkcji, ale dodalem ten temat wiec zaraz pewnie zobacze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Widzę że nikt nie chce napisać posta to ja to zrobię :P dla dobra sprawy :D Przykładowo-miałem ustawione zawiadomienie w razie odp w tematach "dfi nf4x 754" i "Penryn" i jeszcze paru. Z tematu o dfi przychodziło normalnie a niedawno przestało i jak wielkie było moje zdziwienie niedawno jak patrzę-a tam ktoś odpisał <_<. Co do drugiego tematu to powiadomienie raz dostawałem raz nie, potem chyba to anulowałem bo mnie denerwowało <_<. Co do reszty-nie pamiętam, miałem jeszcze chyba "d43" i akurat do niego przypomnienia dochodziły-mam nawet w skrzynce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Przyszedł mail :) Ustawiony był na "Natychmiastowa notyfikacja email". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 To nie wiem... usunę wszystkie i dodam od nowa może to pomoże :? Firekage czy u Ciebie problem przeszedł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) tak mam od paru dni ten screen pod Firefoxem a ten pod IE Edytowane 1 Maja 2007 przez meeron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 u mnie tez obrazki swiruja, bo zamiast emtek potrafia sie pokazac av userow i to nikoniecznie tych ktorzy sie wypowiadali w otwieranym topicu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 A zauważyliście że czasem nie pokazuje poprawnie liczby wyświetleń tematu? Teraz np jest topic w ktorym są 4 odpowiedzi, a liczba wyświetleń pokazuje 0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Bo jeszcze nie liczylo postów. Zobacz pózniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Panowie mam problem. Nic kompletnie nie ruszałem w panelu a tutaj bach mam coś takiego: Nie wiem czemu i jak to zmienić (nie chce drzewa tylko normalny wygląd postów - 30 na stornie tak jak zawsze). W opcjach naprawde nic nie ruszałem i w dodatku nie moge znaleźć opcji opowiedzialnej za to (ustawienia forum domyślne). Grzechu_1990 Wielkie dzieki. Wiem ze problem był juz poruszany ale dzieki temu drzewu mogłem czytać tylko 1 post kazdego tematu. Jak naciskałem na 2 i kazdy dalszy to mi bład wywalało :blink:. Jak chcecie to napiszcie mi PM i usune tego posta :). Nie mniej dzieki za info. Edytowane 2 Maja 2007 przez yuucOm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Panowie mam problem. Nic kompletnie nie ruszałem w panelu a tutaj bach mam coś takiego: http://img291.imageshack.us/img291/4903/pr...mfppcne7.th.jpg Nie wiem czemu i jak to zmienić (nie chce drzewa tylko normalny wygląd postów - 30 na stornie tak jak zawsze). W opcjach naprawde nic nie ruszałem i w dodatku nie moge znaleźć opcji opowiedzialnej za to (ustawienia forum domyślne). Kolejny W faq'u masz odpowiedź, ale napisze Ci, na górze masz opcje i zmień na standardowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 czy tylko ja tak mam ze nie moge dac aby znalazlo mi moje posty i nie moge wpisac ktora cce strone danego tematu mam firefoxa ppc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 U mnie te opcje działają ale mam inny problem-jak klikam w ten przycisk żeby przeniosło mnie w miejsce gdzie skończyłem czytać temat to omijana jest przedostatnia strona i przenosi mnie od razu do nowej strony. Przykładowo: skończyłem czytać temat(bo nie było więcej odp. już) na 32 stronie i poście #23. Przy następnym wejściu na forum w temacie tym jest już zaczęta 33 strona a mnie zamiast przenieść do #23 posta na 32 stronie to przenosi do pierwszego z góry na 33 <_< Problem niestety powtarza się... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 U mnie te opcje działają ale mam inny problem-jak klikam w ten przycisk żeby przeniosło mnie w miejsce gdzie skończyłem czytać temat to omijana jest przedostatnia strona i przenosi mnie od razu do nowej strony. Przykładowo: skończyłem czytać temat(bo nie było więcej odp. już) na 32 stronie i poście #23. Przy następnym wejściu na forum w temacie tym jest już zaczęta 33 strona a mnie zamiast przenieść do #23 posta na 32 stronie to przenosi do pierwszego z góry na 33 <_< Problem niestety powtarza się... Z tego co wiem było omawiane, ja też tak mam, kończe na poście X a przenosi mnie do posta X+y. Trochę wkurzające to jest. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « X-post y-ilość postów po poście X [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Nie wiem dlaczego ciągle macie jakieś problemy z forum :blink: Od początku roku może z 4 razy nie mogłem wejść na forum, bo jakieś problemy z serwerem były. Może jednak firefox nie jest taki dobry. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Z tego co wiem było omawiane, ja też tak mam, kończe na poście X a przenosi mnie do posta X+y. Trochę wkurzające to jest. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « X-post y-ilość postów po poście X [; Czyli zawsze przenosi do ostatniego? :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Nie wiem dlaczego ciągle macie jakieś problemy z forum :blink: Od początku roku może z 4 razy nie mogłem wejść na forum, bo jakieś problemy z serwerem były. Może jednak firefox nie jest taki dobry. :wink: E tam. Skąd takie pochopne wnioski? Ja tam jadę na Firefoksie i zwiech nie mam. Od czasu do czasu profilaktycznie cache sobie przeczyszczę tylko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Nie wiem dlaczego ciągle macie jakieś problemy z forum :blink: Od początku roku może z 4 razy nie mogłem wejść na forum, bo jakieś problemy z serwerem były. Może jednak firefox nie jest taki dobry. :wink:Trzeba bylo spróbowac napisac tego posta jakies 10 minut wczesniej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Trzeba bylo spróbowac napisac tego posta jakies 10 minut wczesniej :wink:Mój błąd :wink: Poważnie, przegladam parę ostatnich stron tematu i wszyscy mają jakieś problemy, może aureole mam nad głową. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Mój błąd :wink: Poważnie, przegladam parę ostatnich stron tematu i wszyscy mają jakieś problemy, może aureole mam nad głową. :-P E to tak nie moze być. Masz tu specjalny link do tego tematu zebys miał jakis problem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...