Skocz do zawartości
Gość Pacific

Coś Nie Tak Z Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

:lol:

przed chwila nic nie dzialalo

:lol:

"Połączenie zostało zrestartowane..."-standard dla firefoxa.

Dziwne, mi wszystko dzialalo. Nie pomyslales, ze to moze jakies problemy po Twojej stronie? ;]

Miałem to samo że nic nie działało. Pewnie admini sie bawią serwerem [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie : czy Wam koledzy tez nie dzialaja opcje przy postach?? Kilkukrotnie chcialem dodac temat do sledzonych i nie moge.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Kaaban

Widzę że nikt nie chce napisać posta to ja to zrobię :P dla dobra sprawy :D

Przykładowo-miałem ustawione zawiadomienie w razie odp w tematach "dfi nf4x 754" i "Penryn" i jeszcze paru. Z tematu o dfi przychodziło normalnie a niedawno przestało i jak wielkie było moje zdziwienie niedawno jak patrzę-a tam ktoś odpisał <_<. Co do drugiego tematu to powiadomienie raz dostawałem raz nie, potem chyba to anulowałem bo mnie denerwowało <_<. Co do reszty-nie pamiętam, miałem jeszcze chyba "d43" i akurat do niego przypomnienia dochodziły-mam nawet w skrzynce ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Kaaban

To nie wiem... usunę wszystkie i dodam od nowa może to pomoże :?

Firekage czy u Ciebie problem przeszedł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam problem. Nic kompletnie nie ruszałem w panelu a tutaj bach mam coś takiego:

Dołączona grafika

Nie wiem czemu i jak to zmienić (nie chce drzewa tylko normalny wygląd postów - 30 na stornie tak jak zawsze). W opcjach naprawde nic nie ruszałem i w dodatku nie moge znaleźć opcji opowiedzialnej za to (ustawienia forum domyślne).

Grzechu_1990

Wielkie dzieki. Wiem ze problem był juz poruszany ale dzieki temu drzewu mogłem czytać tylko 1 post kazdego tematu. Jak naciskałem na 2 i kazdy dalszy to mi bład wywalało :blink:.

Jak chcecie to napiszcie mi PM i usune tego posta :). Nie mniej dzieki za info.

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Panowie mam problem. Nic kompletnie nie ruszałem w panelu a tutaj bach mam coś takiego:

http://img291.imageshack.us/img291/4903/pr...mfppcne7.th.jpg

Nie wiem czemu i jak to zmienić (nie chce drzewa tylko normalny wygląd postów - 30 na stornie tak jak zawsze). W opcjach naprawde nic nie ruszałem i w dodatku nie moge znaleźć opcji opowiedzialnej za to (ustawienia forum domyślne).

Kolejny :damage_wall: W faq'u masz odpowiedź, ale napisze Ci, na górze masz opcje i zmień na standardowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Kaaban

U mnie te opcje działają ale mam inny problem-jak klikam w ten przycisk żeby przeniosło mnie w miejsce gdzie skończyłem czytać temat to omijana jest przedostatnia strona i przenosi mnie od razu do nowej strony.

Przykładowo: skończyłem czytać temat(bo nie było więcej odp. już) na 32 stronie i poście #23. Przy następnym wejściu na forum w temacie tym jest już zaczęta 33 strona a mnie zamiast przenieść do #23 posta na 32 stronie to przenosi do pierwszego z góry na 33 <_< Problem niestety powtarza się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

U mnie te opcje działają ale mam inny problem-jak klikam w ten przycisk żeby przeniosło mnie w miejsce gdzie skończyłem czytać temat to omijana jest przedostatnia strona i przenosi mnie od razu do nowej strony.

Przykładowo: skończyłem czytać temat(bo nie było więcej odp. już) na 32 stronie i poście #23. Przy następnym wejściu na forum w temacie tym jest już zaczęta 33 strona a mnie zamiast przenieść do #23 posta na 32 stronie to przenosi do pierwszego z góry na 33 <_< Problem niestety powtarza się...

Z tego co wiem było omawiane, ja też tak mam, kończe na poście X a przenosi mnie do posta X+y. Trochę wkurzające to jest.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
X-post

y-ilość postów po poście X [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego ciągle macie jakieś problemy z forum :blink: Od początku roku może z 4 razy nie mogłem wejść na forum, bo jakieś problemy z serwerem były. Może jednak firefox nie jest taki dobry. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem było omawiane, ja też tak mam, kończe na poście X a przenosi mnie do posta X+y. Trochę wkurzające to jest.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
X-post

y-ilość postów po poście X [;

Czyli zawsze przenosi do ostatniego? :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego ciągle macie jakieś problemy z forum :blink: Od początku roku może z 4 razy nie mogłem wejść na forum, bo jakieś problemy z serwerem były. Może jednak firefox nie jest taki dobry. :wink:

E tam. Skąd takie pochopne wnioski? Ja tam jadę na Firefoksie i zwiech nie mam. Od czasu do czasu profilaktycznie cache sobie przeczyszczę tylko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba bylo spróbowac napisac tego posta jakies 10 minut wczesniej :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba bylo spróbowac napisac tego posta jakies 10 minut wczesniej :wink:

Mój błąd :wink: Poważnie, przegladam parę ostatnich stron tematu i wszyscy mają jakieś problemy, może aureole mam nad głową. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój błąd :wink: Poważnie, przegladam parę ostatnich stron tematu i wszyscy mają jakieś problemy, może aureole mam nad głową. :-P

E to tak nie moze być. Masz tu specjalny link do tego tematu zebys miał jakis problem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...