YogiCK Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Da się tak zmodyfikować automat, by automatycznie usuwał też niformację o istnieniu topiku?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Da się tak zmodyfikować automat, by automatycznie usuwał też niformację o istnieniu topiku?? Wiem, też nie mogę przez to spać... ale wyluzuj, w życiu są większe problemy niż niepoprawna informacja o odpowiedzi (na forum też). ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ej ja mam bardzo głupie pytanie....jak zrobić spoiler?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ej ja mam bardzo głupie pytanie....jak zrobić spoiler?? :D [spoiler*] tekst oczywiscie bez gwiazdki :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 jakis tekst Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Wielkie dzięki...w phpBB tego nie ma więc nie znalem do tej pory :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ot taka drobnostka. Zajrzałem sobie w ostrzeżenia i patrze na pierwsze jakie otrzymałem, tam jest jeszcze link do tweak.pl, czy da sie to zmienić na purepc.pl? Ewentualnie usunąć link i zostawić samo uzasadnienie? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wybaczcie że tu ale nie wiedziałem czy pisać z tym PW do moderatora :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Admin może, tylko PO_CO ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ot taka drobnostka. Zajrzałem sobie w ostrzeżenia i patrze na pierwsze jakie otrzymałem, tam jest jeszcze link do tweak.pl, czy da sie to zmienić na purepc.pl? Ewentualnie usunąć link i zostawić samo uzasadnienie? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wybaczcie że tu ale nie wiedziałem czy pisać z tym PW do moderatora :unsure: Jak chcesz moge Ci dać % z poprawnym linkiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Automat szedl po postach. Warnlogi zostawial. Jak chcesz wiedziec za co musisz recznie zamienic adres :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Czy to normalne aby lista postów oprócz pierwszego pokazywała sie w drzewku ??To wkurza mnie :/ Czy inni tez tak maja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Czy to normalne aby lista postów oprócz pierwszego pokazywała sie w drzewku ??To wkurza mnie :/ Czy inni tez tak maja? :mur: :mur: :mur: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=219731 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Czy tylko u mnie szukajka nie zwraca żadnych wyników, niezależnie co wpiszę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Padlo cosik.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonymen1989 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 dziwne ze jak sie wpisze uzytkownika to wszystko gra....... Wczoraj napisałem post o mp3 i zadnej wiad. ze zostal przeniesioni czy skasowany. Poprstu zniknoł po 10 min :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 WDK, ja też szukałem kilku rzeczy i zawsze brak wyników :/ Jak mam w tej sytuacji ludzi do szukajki odsyłać ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonymen1989 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) no tu bd mial spory problem ;d jedynie Ci google pozostaje ;d apropo mojego tematu wczorajszego pomozecie?? tytuł >Sony Walkman Seria Nw-6***/7***, recezje probemy< Edytowane 11 Lipca 2007 przez sonymen1989 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 dziwne ze jak sie wpisze uzytkownika to wszystko gra....... Wczoraj napisałem post o mp3 i zadnej wiad. ze zostal przeniesioni czy skasowany. Poprstu zniknoł po 10 min :| 2 raporty: WTF? Spam/ reklama czy inne niepotrzebne g**no. i kasacja przez SGJ Cos jeszcze? Ach tak - ciagle 0% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonymen1989 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) 2 raporty: WTF? Spam/ reklama czy inne niepotrzebne g**no. i kasacja przez SGJ Cos jeszcze? Ach tak - ciagle 0% Ahh tak ciągle 0%;/ chiałbyś wlepić 10% ;d . Ani mowy nie ma w wiad. że temat został usuniety lub przeniesiony. nazwa> Sony Walkman Seria Nw-6***/7***, recezje probemy. ps. Zauważyliście że z gdziną jest coś nie tak?? Zdaje sie ze jest 14 6. A nie 15 2 :| Edytowane 11 Lipca 2007 przez sonymen1989 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 O ustawianiu strefy czasowej bylo juz wiele razy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Ta cos jets "nie tak": Aktualny czas: 11 lipiec 2007 - 14:09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonymen1989 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Ta cos jets "nie tak": Aktualny czas: 11 lipiec 2007 - 14:09nie wazne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Wyszukiwarka naprawione - wczoraj był nieplanowy restart serwera i skrypt autopodnoszący nasze cudo nie zadziałał bo dalej był lock założony na pliki z indeksami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Dlaczego działa tylko szybka odpowiedź a odpowiedź normalna nie działa tylko pisze "wpisz treść posta" ?? ;( Tak jest tylko u mnie ? No i nie działają PW :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 To problemy po Twojej stronie. wyczyść cache spróbuj użyć innej przeglądarki co do PW to może piszesz do osoby, która ma Cie na liści zablokowanych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Post sprawdzający pisanie postów w IE...:D EDIT: W IE działa ok...w FF wyczysciłem cache i nadal to samo :( Edytowane 25 Lipca 2007 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Skasuj profil FF, potem przy uruchomieniu program sam poprosi Cie o zgode na utworzenie nowego. C:\Documents and Settings\(nazwa konta)\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles // :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Test nowego profilu FF... EDIT: fipa wielkie thx :] Działa jak natura chciała :P Edytowane 25 Lipca 2007 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ej panowie mam kolejny problem :huh: Ciągle mi się zmienia strefa czasowa z GMT +01.00 na GMT...wtf?? Pozdrawiam rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...