kain Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Czy ktos mi odpowie na moje pytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Hmm czemu w calym filmie czy tez w opisie na youtube nigdzie ani razu nie pada 'purepc' ?? hmm drobne przeoczenie w koncowych napisach, ale tragedii raczej nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Czy ktos mi odpowie na moje pytanie?Ja Bo to reklama foxconn'a a nie Pure :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Hmmmm zawsze to byla by jakas reklama prawda? A tu raz brak koszulki, dwa brak napisow w filmie, trzy brak w opisie filmu na youtube. Szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 platforma dla gracza....... pfff smiechu warte - dla mnie platforma dla gracza to x360 albo ps3 a nie PC nie dosc ze koszmarna cena tych komponentow to jeszcze nie ma gier na pc ktore by chociaz 10% tej mocy wykorzystały.... chyba faktycznie to juz sport - podniecanie sie najnowszymi prockami i grafami - i jeszcze napisane ze dla graczy - chyba dla onanistow sprzetowych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Przeoczenie to może i tak, ale drobnym bym tego nie nazwał... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Codziennie :) kiedys nawet dwie. Chyba też zaczne: będę "prawie" jak ryba :ploom: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 filmik trwa ponad 4 minuty, w tym przez 20 sekund nie widac nigdzie napisu "foxconn" :lol: "kompa składał" zabija rónież ;) podoba mi sie zmontownie filmiku, ale jakosc troche nie teges. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Zestaw fajniutki , chociaż zamiast tego E6700 wrzucił bym X6800 - 2,93 Ghz na starcie i do tego lepsze OC ( m.in . mnożnik do 11 ) . 2GB ramu mozę być , chociaż bym też dołożył kolejne 2 GB dla świętego spokoju . Widać że zestaw sponsorowany przez Foxxcon . @ genghiskhan Przy max. detalach(HDR+AA etc. ) i rozdziałce rzędu 1600x1200 sporo nowych gier będzie go mocno obciążać . P.S. Nie orięntuje się ktoś czy G80 można odpalić w trybie Quad SLI ( swoją drogą nazwa jest myląca - sugeruje 4 zestawy SLI ) ??. 7900GTX można było tak puścić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 X6800 może posiadać mnożnik o znacznie większej wartości niż 11 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Jakim cudem . Wszędzie gdzie patrzyłem (XS , PPC, testy na stronach o hardware etc. ) to mnoznik był z przedziału 6 - 11 , wyższego nie widziałem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Jakim cudem . Wszędzie gdzie patrzyłem (XS , PPC, testy na stronach o hardware etc. ) to mnoznik był z przedziału 6 - 11 , wyższego nie widziałem . bo ma odblokowany w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 bo ma odblokowany w gore a nie czasem tylko ES ma odblokowany w gore, a retaile tylko do 11? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 a nie czasem tylko ES ma odblokowany w gore, a retaile tylko do 11? nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) nie cos mi sie wydaje ze jednak tak.... ale hgw, niech sie ktos pokaze z retailem x6800 i powie... edit: ryba mnie chyba przekonal na gg.... ale i tak nie zamierzalem kupic x6800, wiec.... Edytowane 26 Lutego 2007 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Szkoda że to nie jest kompletny PC. Przydałoby się do tego dorzucić porżadny monitorek, dyski, klawiature myszke itede.. BTW. Wszystko niby extremalne ale czemu na procu siedzi byle AC ? :huh: Chociaz kaskade byś zarzucił a nie jakiś tam wiatraczek ble.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Mi tam brakuje aby to wszystko jeszcze pod wodą było i dobre nagłośnienie do tego, a dobra mysz i wygodna klawiatura to IMHO jedna z ważniejszych rzeczy dla gracza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Mi tam brakuje aby to wszystko jeszcze pod wodą było i dobre nagłośnienie do tego, a dobra mysz i wygodna klawiatura to IMHO jedna z ważniejszych rzeczy dla gracza. http://realitynet.pl/e107_plugins/content/...php?content.213 Ni cholery nie chce dzialac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 http://realitynet.pl/e107_plugins/content/...php?content.213 Ni cholery nie chce dzialac :wink: tagana szkoda :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Złożony komp powinien być w tym płynie zanurzony a potem woda z bałtyku i heja! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 jak można brak napisów ppc nazwać "Drobnym przeoczeniem" albo "tragedii nie ma"? :blink: :huh: chyba ryba zabardzo zapatrzył się w siebie zapominając dla kogo pracuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) http://realitynet.pl/e107_plugins/content/...php?content.213 Ni cholery nie chce dzialac :wink: E tam a tam :P Dobra woda w ryzach nie jest zła :P :D Edytowane 27 Lutego 2007 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 http://www.pctuner.info/up/results/_200702...75211_52656.jpg Sprawa X6800 i mnożnika rozwiązana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Odnosnie koszulki purepc i jej braku, to chyba moja wina... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) Co mnie najbardziej drażni to muzyka. Mimo, że film krótki, to po 2 minutach już po prostu wyłączyłem głośniki, żeby sobie w spokoju popatrzeć. Po prostu wqurwiała, mówiąc oględnie... takie umcyk umcyk, cały urok filmu szlag trafił IMO niestety. Skoro ma to być promowane jako sprzęt marzeń, coś potężnego, to i muzyka powinna być odpowiednio mocniejsza i poważniejsza, żeby klimat (moc, potęga, trochę "mroczne" i nieosiągalne dla zwykłych zjadaczy chleba) zbudować, a nie popiardywanie jakieś. Edit: Ot, pierwszy z brzegu przykład na youtubie, gdzie muzyka WSPÓŁTWORZY klimat filmu i wizerunek produktu, a nie jest, żeby tylko była... (i już olać nawet, co jest na tym filmie - zwróćcie uwagę na dopasowanie i wrażenie itp.) Edytowane 28 Lutego 2007 przez LordFury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Ten utwor ktory dales to wystepuje w polowie filmow na youtube. O ile jeszcze niedawno bardzo go lubilem to teraz juz nim rzygam po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Ot, pierwszy z brzegu przykład na youtubie, gdzie muzyka WSPÓŁTWORZY klimat filmu i wizerunek produktu, a nie jest, żeby tylko była... (i już olać nawet, co jest na tym filmie - zwróćcie uwagę na dopasowanie i wrażenie itp.) Do tej muzy to raczej by pasowało jakby tą bejcą na koniec w drzewo się wbił... imo... ale jak ktoś filmu nie oglądał to może i mu pasować do tego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) Ten utwor ktory dales to wystepuje w polowie filmow na youtube. O ile jeszcze niedawno bardzo go lubilem to teraz juz nim rzygam po prostu.Co nie zmienia faktu, że do wizerunku (a przynajmniej kreowanego wizerunku) tego, co jest na filmie pasuje IMO świetnie. A o to mi właśnie chodzi - nawet nie o ten konkretny utwór, bo faktycznie jest wykorzystywany częściej niż powinien, ale raczej o sam fakt, że muzyka musi pasować do tego, co pokazują obrazki. Umcyk umcyk może być do filmiku o popołudniowym kręceniu celerona (nie obrażając posiadaczy celeronów). Do "sprzętu marzeń" musi byc coś z klasą i uderzeniem (i nie mam na myśli tu bynajmniej basów w regularnych odstępach - tak profilaktycznie :lol:) Do tej muzy to raczej by pasowało jakby tą bejcą na koniec w drzewo się wbił... imo...Po części się zgadzam. Chciaż zazwyczaj lubię słuchac muzyki dla samego jej uroku i nie wiążę jej z treścią filmu, do którego była napisana. ... ale jak ktoś filmu nie oglądał to może i mu pasować do tego :PRequiem oglądałem, ważny element mojej żelaznej kolekcji, tak samo jak ścieżka zresztą. Przy okazji - sorry za osobisty przytyk, ale już któryś raz zauważyłem, że rzucasz na forum z choinki tezy/komentarze, co do prawdziwości których nie możesz mieć (no bo fizycznie po prostu nie możesz w tym przypadku) bladego pojęcia. Idealny sposób na skompromitowanie się, moim skromnym zdaniem... Edytowane 28 Lutego 2007 przez LordFury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Platforma marzeń... Przy współpracy naszego redaktora Marcina Rywaka (ryba) oraz telewizji HeadShotTV powstał filmik prezentujący najnowszy, dostępny na rynku sprzęt PC dedykowany dla graczy. Zestaw zbudowany przez redaktora składa się z następujących komponentów: procesor: Intel Core 2 Duo E6700; płyta główna: Foxconn N68S7AA z najnowszym chipsetem NVIDIA 680i SLI; pamięci RAM: Patriot XBLK 8000 2x1GB; grafika 2 x Foxconn GeForce 8800GTX( SLI), a całość zasilana była zasilaczem marki Tagan o mocy 900W! Turbo JET. Tak dobrane komponenty pozwalają w chwili obecnej na uruchomienie każdej, nawet najbardziej wymagającej gry w najwyższych możliwych rozdzielczościach z włączonymi wszystkimi upiększaczami w postaci antyaliasingu oraz filtrowania anizotropowego. Krótki filmik pokazujący całą platformę znajdziecie . Zapraszam do komentarzy : - ) totalna wies nie sprzet ale prowadzacy "kartom", wystarczajoncom" - tak to lecialo niczym krewny pewnego leszka. ..... pzdr Edytowane 1 Marca 2007 przez seraf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 totalna wies nie sprzet ale prowadzacy "kartom", wystarczajoncom" - tak to lecialo niczym krewny pewnego leszka. ..... pzdr A to Core 2 Duo brzmi jak pewien wyraz na "k" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...