Tomasz76 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) "Temat dyskusyjny znajduję się pod tym linkiem - tutaj także umieszczamy wyniki" - widnieje na stronie Czy ktoś to jeszcze ogarnia bo mój wynik już wisi 5 dni i nikt go nie uaktualnił :( Edytowane 6 Października 2009 przez Tomasz76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RemiKo_ Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 16m AMD 3GHz 10'38.337 - czarny89/RemiKo - Phenom II X4 955BE (15x200), ASUS M3A78-T (790GX) , mem @ 533MHz 5-5-5-15 (unganged DDR2) | SCREEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Czas odkopac stary temat... moze nowe kategorie dla Phenomow i Core i5/i7? Pewnie troche osob by sie w to pobawilo z checia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 A no ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja tam skłaniałbym się ku s478 i s370 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 jesli tylko pojawi sie kategoria i7 z checia dodam wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 To moze ja zaproponuje nowy dział : AMD 3.5 GHZ Wiec ja rozpoczne : 9'44.593-Kwazor-X2 240 (14x250),Asrock A785GHX,mem@416.7Mhz 5-5-5-10(dual DDR2)ISCREEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Mógłbym się zająć takim rankingiem (ale trzeba by było go od nowa zrobić IMO). Jakieś propozycje kategorii? No i czy kręcimy w 16M czy 32M? Ja bym się skłaniał raczej do 32M. Jeszcze jest kwestia taktów - może 4GHz dla każdej kategorii? Każdy proc 45 nm tyle zrobi na AC, więc myślę, że nie jest to ograniczenie. Moje propozycje: Intel 4GHz PDC/C2D (2/3MB cache, ale to też ewentualnie) 4GHz C2D 45nm 4GHz i7 1366 4GHz i7/i5 1156 (nie wiem jak z 32 nm, to musiałby ktoś zdecydować). AMD 4GHz ... (ewentualnie 3,6 - 3,8 jak komuś nie pasuje) (tutaj też bym prosił o sensowną propozycję podziału na kategorie, bo moim ostatnim AMD był XP 2000+ i nie mam zielonego pojecia co by z czym zestawić). Edytowane 10 Stycznia 2010 przez BArt_X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) 16M ma zostać, od zawsze była to nasza narodowa próbka i niech już tak zostanie ;) Edit: Tyle wyników od ludzi a Ty chcesz robić od nowa ranking? Edytowane 10 Stycznia 2010 przez KonradGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Każdy proc 45 nm tyle zrobi na AC, więc myślę, że nie jest to ograniczenie Wyjdz na dwór i przemysl to co napisałeś... AMD C3 tyle robi ale C2 to nie raz trzeba siegnąć po drastyczne srodki (FC ) a nie wielu ma narazie C3 ( ale ranking moza zrobić ) 3.5 Ghz dla AMD jest dostepne jak najbardziej.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 No to może 3,6? :) Zawsze się krócej liczy. Myślałem, żeby od nowa zrobić, bo ze starego rankingu nie przeszła by żadna kategoria. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Tamten temat można zamknąć (coby z tego archiwum zrobić) i opcjonalnie odpiąć a wy możecie sobie założyć nowy. Jak będziecie potrzebowali jakiejś operacji na tematach możecie pisać mi na PM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheri Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 16M ma zostać, od zawsze była to nasza narodowa próbka i niech już tak zostanie ;) Edit: Tyle wyników od ludzi a Ty chcesz robić od nowa ranking? Narodowa próbka, narodową próbką ale za 16M żadne pkt na HW nie wpadają <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Z lowclocka i tak Ci punkty na hwbota raczej nie wpadną ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mozna jeszcze dolozyc kategorie 4.5GHz, tyle juz pewnie nie wszyscy zrobia, ale mogloby cos takiego byc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheri Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Z lowclocka i tak Ci punkty na hwbota raczej nie wpadną ;) Chodziło mi raczej o to, że ćwiczysz skilla w próbce której nie wykorzystasz w ściganiu się na HW :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 W obu chyba wszystko jest podobne, nie ma takiej roznicy jak miedzy 1m a 32m, ale moge sie mylic:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Chodziło mi raczej o to, że ćwiczysz skilla w próbce której nie wykorzystasz w ściganiu się na HW :wink:Akurat 16M nie różni się od 32M w kwestii "ćwiczenia skilla". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheri Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) Akurat 16M nie różni się od 32M w kwestii "ćwiczenia skilla". Moja wiedza co do 16/32M nie jest duża, ale np. kombinacje maxmem dla obydwu są różne, czy jednak nie :?: Edytowane 11 Stycznia 2010 przez sheri Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Czekam na propozycje kategorii dla AMD (zegar + jakie procesory). To jest bez różnicy czy 16 czy 32M. Ta pierwsza krócej się liczy :) Intel 2/3MB Cache chyba musiałoby być 3,6GHz bo zdaje się nie każdy procek tyle zrobi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Trzeba by podzielić Phenom / Athlon / Sempron. 3.5GHz chyba byłoby ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheri Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Czekam na propozycje kategorii dla AMD (zegar + jakie procesory). To jest bez różnicy czy 16 czy 32M. Ta pierwsza krócej się liczy :) Intel 2/3MB Cache chyba musiałoby być 3,6GHz bo zdaje się nie każdy procek tyle zrobi. Jak to to samo, to lepiej 16M, bo krócej ;P IMHO 3.8GHz dla 2/3MB będzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...