kszonek Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 (edited) application: ACA Capture Polecam ten programik, szkoda, że to tylko trial :( ale wygodny i screeny mało ważą :) Ja polecam FastSton Capture - w starszych wersjach freeware (4.3 i 4.5) w nowszych już nie, ale niczego nie wnoszą. Dobra konfiguracja, może zapisywać automatycznie do wybranego formatu i kompresji, dodatkowo można od razu zaznaczyć obszar, a nie cały ekran - imo brakuje automatycznego dodawania znaku wodnego, ale nie można mieć wszystkiego. // Coś ode mnie: Niestety memki poleciały i zabawa się skończyła, na 600 cl4 trochę powalczyłem, było niżej, ale bez częsci tweaków i niedopracowane, więc screenów brak. Coś jest do urwania, system za dobry nei był, no i przydałoby się więcej mhz na mem i PF dużo niżej, ale to dopiero jak memki wrócą z gwary ;) Byłbym wdzięczny jakby ktoś zrobił porównanie 500x6 1:1 5:6 i 4:5 ;) Edited January 6, 2008 by kszonek Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KonradGT Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 Nie zrobie i nawet nie proś :wink: A to dlaczemu? :sad: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 A to dlaczemu? :sad: Musze dozowac porost mojego e-penisa, za duzo wynikow na raz moze byc dla niego szkodliwe » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie mam juz AMD :wink: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KonradGT Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 (edited) Musze dozowac porost mojego e-penisa, za duzo wynikow na raz moze byc dla niego szkodliwe » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie mam juz AMD :wink: Aha :lol2: Ale gdzie ten lepszy wynik obiecany? :rolleyes: Edited January 6, 2008 by KonradGT Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 (edited) Ale gdzie ten lepszy wynik obiecany? :rolleyes: bedzie jak sie nauczysz cytowac ;) Edited January 6, 2008 by MaSell Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KonradGT Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 bedzie jak sie nauczysz cytowac ;) Nie wpisało się " " i dlatego :-P Tagi byly nie zamkniete, ot co ;) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 (edited) Przeciez o to chodziło xD A tak juz bardziej na serio, to mysle ze dzis wieczorem, ewentualnie jutro bedzie lepsiejszy wyniczek juz opublikowany. Jest owiany pewna tajemnica, wiec nie zdradzam niespodzianki :D Widze przez ten weekend sporo sie dzialo w lowclocku, duzo wynikow nowych jest. Edited January 6, 2008 by MaSell Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
meeron Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 to sie teraz lamy za lowclocka wziely :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
hary Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 (edited) Nie będę was już dłużej 3mał w niecierpliwości :lol: Prosz.... yeah! :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « dajesz dajesz kret :P Edited January 6, 2008 by hary Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 no, jest obiecany wyniczek ;) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
FatAlbert Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 (edited) poniosło mnie, sorki meerom ;* Edited January 6, 2008 by FatAlbert Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KonradGT Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 aha, czyli wyniki do lowclocka mogą dawać tylko ludki z c2d 3.5+ :mur: pojąłem ocb w poście ale to wkurza jak kto tak pisze <_< eot Ale tu przecież nie ma żadnego odniesienia do tego, na jakim sprzecie jest robiony wynik :huh: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Lanc Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 kret ma już 12.45s ;] No to jeszcze 2s brakuje ;D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 (edited) kret ma już 12.45s ;] No to jeszcze 2s brakuje ;D aż 2s ;) Edited January 6, 2008 by MaSell Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Je m appelle Ferdinand Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 I kret sie załamie :mrgreen: Nie, dlaczemu? :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « dajesz dajesz kret :P Incoming, incoming... :wink: kret ma już 12.45s ;] No to jeszcze 2s brakuje ;D A ty musisz tak wszystko zdradzać? :-P 3. 12'45.875 - kretfr - A64 3800+ (8x312), DFI SLI-M2/G, mem @ 500MHz 4-4-3-3 (dual DDR2) | SCREEN Wynik robiony na szybko, bo sprawdzałem nowego czita :P Do nadrobienia jeszcze usługi i kilkanaście tweaków, ale to w weekend dopiero :-P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 Wynik robiony na szybko, bo sprawdzałem nowego czita :P :lol: Co wy byscie beze mnie zrobili :lol2: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Je m appelle Ferdinand Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 :lol: Co wy byscie beze mnie zrobili :lol2: Żebyś jeszcze powiedział jak go zrobić, to by było fajnie... A tak to musiałem po screenie zgadywać, co to jest i jak to włączyć :lol: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 Ok, nastepnym razem nic nie powiem :* Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
FatAlbert Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 Ale tu przecież nie ma żadnego odniesienia do tego, na jakim sprzecie jest robiony wynik :huh: źle sie wyraziłem. sorry ;* poniosło mnie, okres i wogóle te sprawy, miesiączka sie spóźnia etc. to wszystko przez to dyskusje co jest ikstrim a co nie. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
caillain Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 Do nadrobienia jeszcze usługi i kilkanaście tweaków, ale to w weekend dopiero :-P Np. luna ktorej tam byc nie powinno B-) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
hary Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 Luna niektórym działa na korzyść podobno ;] Jak ja sprawdzałem to lepiej było bez, ale jak wiadomo co system to inaczej. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
caillain Posted January 6, 2008 Report post Posted January 6, 2008 (edited) Ja tam sie nie znam, bo nie jestem ekstrim - zadnych modow, wszystko na ac EDIT: Ale trzeba tez czasu. Edited January 7, 2008 by Hammerhead Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Scythe Posted January 7, 2008 Report post Posted January 7, 2008 Nie trzeba żadnych modow i żadnego wc ;) Tymbardziej do lowclocka :lol2: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Je m appelle Ferdinand Posted January 10, 2008 Report post Posted January 10, 2008 Np. luna ktorej tam byc nie powinno B-) Luna niektórym działa na korzyść podobno ;] Jak ja sprawdzałem to lepiej było bez, ale jak wiadomo co system to inaczej. Na moich systemach zawsze lepiej jest z luną o jakies 2-3s :-P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted January 10, 2008 Report post Posted January 10, 2008 Ty masz wszystko inaczej w tych systemach swoich [; , chore przyrosty od kazdego "czita" a wyniki takie jak ma kazdy inny [; Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Gemmy Posted January 10, 2008 Report post Posted January 10, 2008 Nie trzeba żadnych modow i żadnego wc ;) Tymbardziej do lowclocka :lol2:osobiście w zabawie lc zabiłem najwięcej mem :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
99tomcat Posted January 10, 2008 Report post Posted January 10, 2008 jak ma sie taki talent to wiesz :wink: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest 71proste Posted January 18, 2008 Report post Posted January 18, 2008 (edited) Dzisiaj na szybko zaczalem zabawe,mobo w koncu dotarlo :),specjalista ze mnie w spi zaden,poza tym przesiadlem sie z P5W DH:) 6'59.078 - 71proste - E6700 (6x500), DFI T2R (X38), mem @ 625MHz 5-4-4-4 (dual DDR2) nie wiem tylko czemu mobo mi ustawia na jednej kosci pl6 a na drugiej pl7,zmiana na pl 6 konczy sie restartem:(,a to chyba wazny tyming.winda swieza bez zadnych specjalnych przygotowan edit:jedna z kostek is dead :) Edited January 18, 2008 by 71proste Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
marcin255A Posted January 18, 2008 Report post Posted January 18, 2008 7.04.891 -marcin255A-E6600(6x500),ram 600 4-4-4-4 dual Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
meeron Posted January 19, 2008 Report post Posted January 19, 2008 (edited) edit:jedna z kostek is dead :)mam to samo, prosze o zlikidowanie z forum lowclocka bo tylko straty przynosi ;)) Edited January 19, 2008 by meeron Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...