NeonPPC Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 MidnightClub to padaka straszna, lepszy burnout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 @K-mil78 Jak zmienisz dysk nie tracisz gwarancji na PS3. Tracisz jedynie gwarancje na ten dysk co wyjąłeś i jak w PS3 zepsuje się nowy dysk to musisz go serwisować u producenta a nie Sony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 MidnightClub to padaka straszna, lepszy burnout Bournout'a to mogę sobie na kompie zobaczyć a midnighta niestety nie. Najchętniej te dwie gierki najpierw bym przetestował (może jakieś dema). 1. Narazie nie mam PS3 więc nic z tego. 2. Jestem na Litwie i pewnie będę tu ze 2 tygodnie jeszcze - jak dobrze pójdzie to kupię playa po powrocie. Jak tylko kupie PS3 to muszę mieć przynajmniej 3 gry :D Dla synka, dla żony i dla mnie. Ja uwielbiam samochodówki więc myślałem o burnout, midnight albo GT5 Prologue. Nie wiem czy warto płacić za GT5, ale z drugiej strony zawsze chciałem mieć playa dla tej serii ścigałek :) Z innych gierek to myślę że kupię SF IV - widziałem gameplaye i bardzo mi się podobały, no i mam sentyment do tej gry bo grałem kiedyś w nią na nintendo pegasus :D @K-mil78 Jak zmienisz dysk nie tracisz gwarancji na PS3. Tracisz jedynie gwarancje na ten dysk co wyjąłeś i jak w PS3 zepsuje się nowy dysk to musisz go serwisować u producenta a nie Sony. Dzięki. Odpowiedź wielce satysfakcjonująca :D Chyba od razu ten dysk zmienię na 160GB - bo leży taki jeden u mnie w domu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Pamiętaj że to musi być dysk SATA 2,5'' :) aha pojemność nie gra roli pakujesz ile się da;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Pamiętaj że to musi być dysk SATA 2,5'' :) aha pojemność nie gra roli pakujesz ile się da;) Wiem że taki musi byc i taki właśnie mam :D A tą 80 i tak wykorzystam :D Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie tematem i odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Jak chcesz grę dla żony (i nie tylko) to kup Flower:) Edytowane 1 Marca 2009 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Jak chcesz grę dla żony (i nie tylko) to kup Flower:) Z tego co widzę to za moło się dzieję w tej gierce. Moja żona lubi RPG i serię Prince of Persia. Jak juz się pojawi wiedźmin na PS3 to jej kupię a póki co to będzie musiała się zadowolić zręcznościówkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 ...Moja żona lubi RPG i serię Prince of Persia...Kurczę, farciarz z Ciebie :) Hmm... Euro-amerykańskie RPG, czy japońskie też? Folklore było ciekawą grą, jeżeli ktoś ten typ lubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Kurczę, farciarz z Ciebie :) Hmm... Euro-amerykańskie RPG, czy japońskie też? Folklore było ciekawą grą, jeżeli ktoś ten typ lubi. NeverwinterNights, Planscape Tornment, Baldur's gate, Diablo, Icewind Dale itp - takie RPG. A prince of persia od piasków czasu na kompie z padem w ręku :D Nie wiem czy mam szczęście bo będzie wojna o czas antenowy przy PS3 :D A jeszcze synek napewno doda swoje 3 grosze do tej wojny :D A kto w domu posprząta, obiad ugotuje? Zawsze są plusy i minusy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 No z RPGami to jest ten problem ,ze jeszcze nie wyszly :) W zasadzie z dobrych sa tylko dwie strategie RPGie Valkyria Chronicles i Disgaea 3 (ale to dla fanow gatunku) a klasycznych zachodnich RPGie typu F3 czy Oblivion nie bede sie wyglupial i polecal jak masz kompa z gf 8800 w podpisie :D PS. Chociaż akurat tej przykładowej dwójki od Betheshedy to bym najgorszemu wrogowi nie polecał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 No z RPGami to jest ten problem ,ze jeszcze nie wyszly :) W zasadzie z dobrych sa tylko dwie strategie RPGie Valkyria Chronicles i Disgaea 3 (ale to dla fanow gatunku) a klasycznych zachodnich RPGie typu F3 czy Oblivion nie bede sie wyglupial i polecal jak masz kompa z gf 8800 w podpisie :D PS. Chociaż akurat tej przykładowej dwójki od Betheshedy to bym najgorszemu wrogowi nie polecał :D Mam wiedźmina na kompie, ale chyba poczekam na wersję pod PS3 - mam nadzieję że będzie warto :D Dla żonki mogą być fajne platformówki i zręcznościówki, w które można zagrać przez 0,5h później coś zrobić i pograć dalej. Jak wiemy w RPG jak się już zacznie grać to ciężko skończyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Ratchet and Clank future: Tools of Destruction. Jakże mogłem o tym zapomnieć. Sprawdziłem z filmami na DVD. Nagranie z wesela na cudnej profesjonalnej płycie TDK chodzi bez najmniejszego problemu. Co do gier. Jeszcze raz będę polecał Super Puzzle fighter 2 Turbo HD Remix, Super Rub'aDub oraz Super Stardust HD. Ale to wszystko na PSS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 (edytowane) Ratchet and Clank future: Tools of Destruction. Jakże mogłem o tym zapomnieć. Sprawdziłem z filmami na DVD. Nagranie z wesela na cudnej profesjonalnej płycie TDK chodzi bez najmniejszego problemu. Co do gier. Jeszcze raz będę polecał Super Puzzle fighter 2 Turbo HD Remix, Super Rub'aDub oraz Super Stardust HD. Ale to wszystko na PSS. Jest jakiś problem z PSS w polsce? Trzeba się jakoś mocno napocić żeby to uruchomić? Edytowane 2 Marca 2009 przez K-mil78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Nie ma problemu, BTW nie PSS tylko PSN (PlayStation Network). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Nie ma problemu, BTW nie PSS tylko PSN (PlayStation Network). Jak zwał tak zwał. Jak nie ma problemu to zajefajnie. Dzięki za sprawdzenie DVD :D Wyczytałem na stronie sony że najnoowszy soft radzi sobie bez problemu divx 3,11 :D Czy sprawdzaliście to może z napisami polskimi w formacie txt? Jak to będzie działało to będę miał centrum multimedialne do którego będę musiał dokupić jakiś dysk tak z 500 GB :D a nie wsadzać 160 :D Jeszcze jedno pytanie - do PS3 można podłączyc dysk po USB a czy ktoś próbował podłączyć dysk 3,5" w kieszenie większy niż 500GB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 napisy nie smigaja, trzeba je wtopic w film. jest dobry temat o tym na ps3site Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 napisy nie smigaja, trzeba je wtopic w film. jest dobry temat o tym na ps3site OKI. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Graliście w demko Tom Clancy's HAWX? Jak dla mnie wypas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Nie ma problemu, BTW nie PSS tylko PSN (PlayStation Network). PSN- Playstation Network - czyli cala siec PSS - Playstation Store - czyli sam sklepik :) Of course ,ze nie ma problemu nawet jest oficjalny Polski z cenami w zlotowkach ) ktory sie ostatnio bardzo oplacalny zrobi (jak dolar przeszedl z 2.2 na 4.0 :) ) Edytowane 3 Marca 2009 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Jak zwał tak zwał. Jak nie ma problemu to zajefajnie. Dzięki za sprawdzenie DVD :D Wyczytałem na stronie sony że najnoowszy soft radzi sobie bez problemu divx 3,11 :D Czy sprawdzaliście to może z napisami polskimi w formacie txt? Jak to będzie działało to będę miał centrum multimedialne do którego będę musiał dokupić jakiś dysk tak z 500 GB :D a nie wsadzać 160 :D Jeszcze jedno pytanie - do PS3 można podłączyc dysk po USB a czy ktoś próbował podłączyć dysk 3,5" w kieszenie większy niż 500GB? Ale zdajesz sobie sprawe, ze DivX 3.11 to archaiczny kodek, ktory wyszedl z uzycia wieki temu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Ale zdajesz sobie sprawe, ze DivX 3.11 to archaiczny kodek, ktory wyszedl z uzycia wieki temu? ;) Tak. Zdaję sobie sprawę. Jak jest 3.11 to będzie też i nowszy :D Zresztą tak dużo divxów to ja nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Wyczytałem na stronie sony że najnoowszy soft radzi sobie bez problemu divx 3,11 :D Czy sprawdzaliście to może z napisami polskimi w formacie txt? Jak to będzie działało to będę miał centrum multimedialne do którego będę musiał dokupić jakiś dysk tak z 500 GB :D a nie wsadzać 160 :D Sciagnij i zainstaluj sobie PS3 Media Server http://ps3mediaserver.googlecode.com/files...dows-1.10.1.exe Bedziesz mogl odtwarzac wiele typow plikow. Napisy tez dzialaja (musi byc ta sama nazwa pliku textowego i video). Program jest banalnie prosty w obsludze. Po wlaczeniu go na PC udostepnia zawartosc dyskow z komputera konsoli. Mozna latwo skopiowac dane z PC na dysk konsoli. Ma ktos z Was headset do PS3? Chcialbym jakis kupic, ale bezprzewodowy Logitecha to koszt 150zl. Wersja z kablem ma tylko 3m jak dla mnie za krotki. Moze poleci ktos jakis bezprzewodowy headset z telefonu jaki uzywa w miare tani i ktory sprawuje sie dobrze z PS3.Cena ponizej 100zl bylaby dobra. Zastanawiam sie tez jak duzo Polakow posiada i uzywa headset do PS3. Moze bedzie tak, ze go kupie a nie bedzie z kim porozmawiac chocby w czasie co-op w RE 5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 http://www.dvd.co.uk/Games/SOCOM-Confronta...DLE/product.htm moze bundle z socomem ? Cena kolo 180-200 zeta wyjdzie. Premiera 13 marca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 http://www.dvd.co.uk/Games/SOCOM-Confronta...DLE/product.htm moze bundle z socomem ? Cena kolo 180-200 zeta wyjdzie. Premiera 13 marca. Dopiero co kupilem Killzone 2, a czeka mnie jeszcze zakup RE 5 i LBP. Szukam taniego rozwiazania max 100zl. Na pewno ktos uzywa headseta nieoryginalnego i jest zadowolony z niego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Ja dostałem Jabra BT125 do telefonu i spisuje się świetnie. Ilu naszych gra to nie wiem bo na online nie mam czasu więc ten tryb dla mnie nie istnieje. Ale kiedyś testowałem tą jabrę w COD3 w multi i działała bardzo dobrze. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Z racji , że mamy zawodowego newsmena postujacego wszystko co znajdzie zlego o sony to dla odmiany news pozytywny :D Z VGChartzow: Worldwide Top 10, 28th Feb 2009 The top ten selling games for this week in the World 1 Killzone 2 (PS3) 725,919 2 Yakuza 3 (PS3) 355,392 3 Wii Sports (Wii) 320,123 4 Wii Fit (Wii) 258,151 5 Dynasty Warriors Strikeforce (PSP) 223,136 6 Halo Wars (X360) 167,154 7 Wii Play (Wii) 149,199 8 Mario Kart Wii (Wii) 142,875 9 Street Fighter IV (X360) 138,163 10 Street Fighter IV (PS3) 113,418 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) E tam pozytywny od razu. Zawsze jest do czego się przyczepić. Np CoD:WaW lepiej się sprzedał na PS3 (735k) w pierwszym tygodniu niż Killzone 2 (725k) ;] Jak na Halo killera to słabiutko. Halo 3 poszło 3,8M w pierwszym tygodniu ;) Edytowane 5 Marca 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 E tam pozytywny od razu. Zawsze jest do czego się przyczepić. Np CoD:WaW lepiej się sprzedał na PS3 (735k) w pierwszym tygodniu niż Killzone 2 (725k) ;] Jak na Halo killera to słabiutko. Halo 3 poszło 3,8M w pierwszym tygodniu ;) Wiem :) Wiem tez czemu Yakuza wyprzedza Halo Warsy , ale zgodnie z moim wzorem postowania newsow nie bede sie przejmowal glupotami w stylu obiektywnego wytlumaczenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Szkoda, że Yakuza3 jest tylko na rynku Jap. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Szkoda, że Yakuza3 jest tylko na rynku Jap. :( tez zaluje,ogladalem dzis wersje japonska w sklepie i ciezko bylo odlozyc na polkie ;) ale za to kupilem japonska wersje swietnie sprzedajacej sie w kraju kwitnacej wisni aRpg'a -" Demon's Soul's ", na szczescie mimo wersji jap. w grze sa glosy i napisy w angl. a nawet instrukcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...