MisiekLover Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 A o to moja bramka ... A chciałem tylko Podać górą heh ale się uśmiałem przy tym :) Bramkarz nie zachował się za ciekawie .. Ale gra się miodnie w nowego PES-a nie mogę się doczekać fulla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) siema na kompie nie zamierzam grac w PESa do tego mam ps2, wiec nawet nie bede sciagal demka. ciekawi mnie jak tam sklady, czy aktualne? na tym screenie widac henry ciagle w arsenalu http://www.ultima.pl/s_pictures/85/86/005020-02.jpg to chyba lekka przesada, o ile na kompa patcha mozna sciagnac, na konsole nie. pozdro jak grasz na ps2 to patcha sciagnac tez mozna, ale musisz miec przerobiona konsole Edytowane 6 Października 2007 przez s0lid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zainstalujcie nowe beta stery od Nvidia 163.74. Dają niesamowitego kopa na 7900. Wreszcie przerywniki i powtórki można normalnie oglądać. Pozatym sama gra też bardzo przyśpieszyła. Wreszcie jest dynamicznie!!. Vista 32bit http://www.electronicpunk.com/forceware/Be...Vista_32bit.zip XP 32bit http://www.electronicpunk.com/forceware/Be...P_32bit_nvn.zip PS. Moja wypowiedź dotyczy sterów do Visty. Nie wiem jak jest na XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 na ps2 można patche, a na xboxa360 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 na xa rok temu nikt sie tym nie zajmowal, w tym - kto wie, jest to spowodowane tym, ze na przerabianie xa nie ma takiej mody jak na ps2, jeszcze nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Moj kumpel dzis mi powiedział, ze bramkarz sfaulował jego napastnika na czerwona kartke, po czym pozniej bronił rzut karny i nadal brał udział w grze. Az mi sie wierzyć nie chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 na xa rok temu nikt sie tym nie zajmowal, w tym - kto wie, jest to spowodowane tym, ze na przerabianie xa nie ma takiej mody jak na ps2, jeszcze nie ma...nie ma opcji by były patche dlaczego? bo przerobka, jesli nie chce sie miec zbanowanej konsoli, wymaga odpalenia dokladnej kopii oryginału, bez zadnych zmian na PS2 mozna sobie kupic oryginal i grac na backupie, ktory ma podmienione pliki na plycie. Wtedy jeden patch = koszt jednej DVD. na xO jest to koszt niemozliwosci grania na xbox live Jedyne co pozostaje na xO to option file. Prawdopodobnie jest mozliwosc podmiany z plikiem sciagnietym z neta, gdzie ktos w edit mode pozmienial stroje, herby i nazwy na oryginalne. Nie jest to tez taka kiepska opcja, bo np. na PS2 sam taki OF daje wrazenie wykonania dokladnie takie jak z patcha. Oczywiscie bez nowych tekstur reklam, murawy, nowe muzy i innych szmerow bajerow, ale najwazniejsze jest to, iż pozwala to uzyskac w pewnym sensie 'licencje' jak i najnowsze transfery ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) pcaction.de recka kupa screenow, filmik z gameplay'em - z komentatorem! calkiem nowym! uha Edytowane 10 Października 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) Szczegóły ustawiłem na najwyższe , rozdzielczość 1024/768 i mam w grze 30 klatek - normalnie nie da się grać . Czy moja grafika jest rzeczywiście niewystarczająca do tej gry? Pes6 śmigało bez problemu , a tu taki zong. :-| Edytowane 11 Października 2007 przez Flinston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) nie wydaje mi sie, ze jest za slaba, wylacz/wlacz vsync, pomijajac, ze silnik w demie jest troche skopany to jednak na tej karcie powinno smigac skoro na mojej smiga Edytowane 11 Października 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 No właśnie , ale jak wyłącze vsync to mi takie cięcia przez monitor przelatują niewiem jak ci to wytłumaczyć, ale masz rację wtedy mam 60 klatek. A na medium niechce ustawiać bo wygląda jak fifa niema już tej miodności. Wszystkim którzy mieli by problemy podobne do moich radzę zainstalowć sterowniki NVIDIA Forceware 163.15 , u mnie na tych sterach chodzi wspaniale (sam miód) i vsync mam wlączone. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Vsync mozesz w sterach wymusic dla aplikacji 3D i w grze nie trzeba wtedy wlaczac. ;] Maly patch do demka. ;] http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=148939 Juz za dwa tygodnie full. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Juz za dwa tygodnie full. :PI znowu się zaczną rozgrywki ze znajomkami przy browarze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Oto kilka wiadomości odnośnie polskiego wydania. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=37159 Będzie patch polonizujący!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 I bardzo dobrze...bo mnie krew zalewała przy 6 i komentarzu Borka z Kołtoniem... :| Im dłużej gram w 2k8 tym bardziej się przekonuję do niego...czas zakupić nowego pada i tak jak wistler mówi... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 I bardzo dobrze...bo mnie krew zalewała przy 6 i komentarzu Borka z Kołtoniem... :| Im dłużej gram w 2k8 tym bardziej się przekonuję do niego...czas zakupić nowego pada i tak jak wistler mówi... :] Tak, Kołtoń z Borkiem sux ;P Oryginalny komentarz lub sam FX z muzyką w tle. A co do pada - mój tracer po półrocznej przerwie wytrzymał z nowym pesem 2 godziny :E Kropelka, śrubokręt i trochę plastiku i wszystko jak na razie działa. Trzeba zbierać fundusze na nową sztukę. I na browary :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Wyszedl bardzo fajny patch do PESa 2008 w dwoch wersjach. ;] Pro Evolution Soccer 2008 DEMO Patch 1.0 Version 1.0 Full - FIFA FairPlay Banner (by Rafik & Don Cerveza) - PS 2 gamepads (by jacksion1984) - PS 2 buttons and gamepad image on control screen (by drozdzynski & LivornoUltra) - ESPN replay logo (by PlaManU & jacksion1984) - New players position logos (by jacksion1984) - Loading Screen Fix (without Konami logo) (by Lo$tY) - Lineups Update Patch 1.2 (by mosu) - Adidas Teamgeist Ball (Model by gamingaccess; Texture by YNWA) - Complete WC style staduim adboards (by YNWA) - Kitserver 7 and Time Expander 1.1 (by Robbie & Juce) - New Stadium Turf (Alpha by PiN0YChris; Texture by Frenkie) - New Teams Logos (by jacksion1984) - Fixed settings.exe Version 1.0 Lite - Lineups Update Patch 1.2 (by mosu) - Adidas Teamgeist Ball (Model by gamingaccess; Texture by YNWA) - Complete WC style staduim adboards (by YNWA) - New players position logos (by jacksion1984) - Kitserver 7 and Time Expander 1.1 (by Robbie & Juce) - New Stadium Turf (Alpha by PiN0YChris; Texture by Frenkie) - Fixed settings.exe Installation: - Open PES 2008 DEMO Patch 1.0.exe then choose your PES 2008 DEMO directory and press Install (Attention! It will replace your cv_1.img, cv_0.img, rv_e.img and settings.exe files) Screenshots: Download Version 1.0 Lite: ZSHARE | GAMINGACCESS | RAPIDSHARE Download Version 1.0 Full: MEGAUPLOAD | FILEFRONT | TORRENT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Tlusty patch, niedlugo z dema nam sie zrobi full. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Kolejne nowe mozliwosci PESa. Mozna edytowac siatki w bramkach i kursor pilki. :gitarzysta: Czarna siateczka: Download Czerwono-zielona siateczka: Download Nowy ball cursor: Zainstalowac plik do cv_1.img Moja pierwsza brameczka z przewrotki. :-P Szybka kontra w wykonaniu Portugalczykow. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Moja pierwsza brameczka z przewrotki. :-P to raczej nie przewrotka a nozyce... Edytowane 18 Października 2007 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 pytanie do ludzi ktorzy maja monitory lcd z rozdzialka 1680x1050: czy po podlaczeniu kablem DVI mozecie wybrac np. 1280x720 na full screen? Bo mi pisze ze "only windows" i za kija zmienic na full by skalowało do pełnego ekranu zrobic nie moge ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 oczywiscie, ze sie da, mam 1920x1200, gram w 1680x1050 na full screen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 ok ok, ale ja pytam konkretnie o 1280x720 na panoramie 1680x1050 u mnie akurat tą rodzialke da sie tylko w oknie ;f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 W demko gram od samego ukazania sie. Niestety, Radek X800XT nie pozwala na wysokie detale. Medium, 12 80x960. Wrzucam kilka screenow : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 pojawil sie pes2008 na ps2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Demko, czy już pełna wersja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Demko, czy już pełna wersja? Full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 subon2 skad masz te druzyny? to jakis patch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) subon2 skad masz te druzyny? to jakis patch? To demo z wgranym patchem. Jest sporo bledow, ale gra sie calkiem przyjemnie :) Edytowane 21 Października 2007 przez subon2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 jest juz full wersja pesa na pc!! B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...