dzik86 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) koles robil tam 3 mc, przez czas wakacji, hahha, najlepsza to jest cebula do kanapek :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « bierze sie proszek , wsypujesz to do wiadra z wodą ( w odpowiednich proporcjach) , mieszasz , odstawiasz na ileś tam godzin i masz cebule :banana: :lol: jak mi sie cos przypomni albo dostane news'y to napisze :P Smacznego ! :lol: Edytowane 23 Lipca 2007 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 no prosze juz nawet robią cebulę w proszku, ciekawe co niedługo będzie w proszku woda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) dzik86: Wiesz, jajka w proszku juz raczej nie wywołuja takiego zdziwienia ;) Zas swiezo wkrojona cebula do potraw, raczej nie wzbudzała by aprobaty... Edytowane 23 Lipca 2007 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 fakt, cola czy pepsi smakuje duzo lepiej w knajpach i mc niz jak z butelki w domu hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 to pewnie przez ten gaz z oddzielnej beczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Albo wieksza ilosc wody w coli w McD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Stwierdzam, że stanowczo za dużo polityki w około... Byłem dzisiaj przypadkiej w McD. Patrzę - jakaś nowa kanapka, Kurczakburger. Trzeba sprawdzić. Podchodzę do kasjera i "Jednego kaczburgera"... Gość za mną mało się nie zaksztusił ze śmiechu ;) A swoją drogą, naprawdę dobry ten Kurczakburger - porządny kawał mięcha w środku w chrupiącej panierce. Dobry na tyle, że raz na pół roku mogę coś takiego zjeść, rzecz jasna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 A ile kosztował to może się skuszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 No jezeli u dzika w szczecinie takie cole robią to współczuje :lol: jak by nie było da się odróżnic rozcienczoną colę od soku o smaku coli xD a to ze rozcienczają ją z wodą to żadna tajemnica, tak samo robią w sklepikach kinowych - dobrze ze w restauracjach mozna poprosic w butelce. Co do szejka to sprytna opcja, trzeba zaczac ją stosować ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 wnora1, kosztował 3zł. To ta sama promocja, co kiedyś wszystko co małe kosztowało 2zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Ja tam lubie Maca(choc zadko jestem)....wszystko jest dla ludzi, jak sie nie przesadza. Frytki maja jedne z najlepszych w smaku, big mac, royal, wiesmak, tortille , shake-i lody i kawa-wszystko bardzo dobre i masz gwarancje-(jako taka) czystosci.Myslicie ze pani Gienia z budki z hotdogami myje rece caly czas w trosce o swoich klientow i jak jej cos spadnie to wyrzuca to do kosza ? czesto to ona nawet kibla u siebie nie ma nie mowiac o umywalce. KFC tez jest spoko ale drogo-HOT WINGS - moje ulubione. szkoda ze w Polsce nie ma juz burger kinga(chyba nie ma) w USA jadlem najlepsze whoopery z grilowanym mieskiem. Edytowane 24 Lipca 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Chyba jest, bo ktoś coś wspominał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Jest, sam wczoraj u nich jadlem zestaw whopper nawet dobre to, znajduje sie w wa-wie w zlotych tarasach jak narazie jedyny ich punkt w Polsce(do konca roku ma ich niby 7 byc), co najdziwniejsze nie ma tam tematowej restauracji, ktora wygryzla BK w 2001r. z Polski. Co do mc donalda itp. to zobaczcie ile np. taki big mac ma kalorii, a wogole sie nim nie najesz. Edytowane 24 Lipca 2007 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 wnora1 Chyba zle zrozumiales, ja to rozumiem tak na imprezie spotkal goscia ktory tam pracowal i sobie gadali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Ale poruszenie w temacie :D Mc jest dobry jak człowiek głodny i tyle, nikt normalny nie bedzie tam stolowal sie co dzien. Jak wracam z roboty na mega pacmanie to 5 cheesow ratuje mi tylek czasami, poza tym za 10 zl chyba nigdzie sie tak nie najem - i dobre jest to - biore i ide - nie czekam na pizze 20 minut zaciskajac beben :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 10 zł to drogo, w restauracji nie daleko mnie serwują pełen obiad za 6 zł. A był kiedyś program w którym gość jadł codziennie w MD. Nieźle się gość pochorował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 A był kiedyś program w którym gość jadł codziennie w MD. Nieźle się gość pochorował.był też program jak to wszystko wygląda od kuchni, łącznie z pochodzeniem produktów ... bleeeee :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) A wiesz ze jak pijesz smaczny Yogurcik to ktos mógł walic gruche do zbiornika ? :D Nie wpadajmy w paranoje bo trzeba bedzie jesc tylko wlasne produkty, zaczac chodowac kurczaki etc :> A czy 10 zl to drogo? Hmm zalezy co masz pod reka i ile czasu, u mnie jest kilka Pizzeri (Tele, Dominium, DaGrasso), Chinole (ze 3 doobre), Kebab Turecki i knajpa z normalnym jedzeniem ("Łasuch" hehe) - ale czasami wpadam do Mc dla odmiany na tzw: "smaka taka" - szybko, zjadliwie itp. zdaje sobie sprawe ze to nie jest zdrowe zarcie ale w tym momencie olewam to i chce JeŚć JeŚć JeŚć :) Mac w USA to co innego niz u nas! Nie sugerujcie sie az tak bardzo Amerykanskimi filmami ze brudno ze syf. W PL jest 100x bardziej czysto, samo podejscie ludzi jest inne niz w USA, a i rygor wiekszy. Sporo znajomych na YTP pracowalo w Mc i nasluchalem sie duzo o burdelarstwie w Amerykanskich Mc. Tam jedza w Macach beje, robotnicy, meksyki i ludzie o nizszym statusie spolecznym - u nas to restauracja McD i nawet Menagerowie i Prezesi w nim sie stoluja ;] Edytowane 24 Lipca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 No bo w sumie ceny mają na każdy poziom. od 2zł wzwyż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Wczoraj byłem w McD z ranca na dworcu we wroclawiu, zjadlem 2 cheezy wypilem kawe i przeżyłem :) Ale i tak wole KFC, tylko kur.. czemu ten zinger taki mały już jest? wydawało mi się, że kiedyś był większy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Dziś w KFC zjadlem dwa longery za rownowartosc 5,98 PLN - jak dotąd jeszcze żyje, a ponoć co nie zabija to wzmocni :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Ja nie słyszałem by KFC zabijało tylko o MC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Ja nie słyszałem by KFC zabijało tylko o MC Każde "junk food" spozywane w nadmiernych ilościach zabija :-P, a KFC sie do restauracji teg typu imo zalicza. Jest takie mądre powiedzenie: "Jesteśmy tym co jemy", także wskazane jest żeby z fast-foodami nie przesadzać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Hmm. Jak byłem mały, to lubiłem emsi (przez reklamyz klaunem Ronaldem McDonaldem i to, że mieszkam w małej wsi, a restauracje są tylko w dużych miastach więc były miejscem magiczny, elitarnym, takim jak w tv itd. Pamiętam, że zawsze jak byłem w szczecinie u rodziny, ojciec zabierał mnie na McChickena. Potem mi przeszło. Ostatnio byłem w McDonaldsie w marcu. wracając trasą z Warszawy do Krakowa zatrzymaliśmy się w restauracji w jakiejś pipidówie. Hamburger był tak nie dobry, że do teraz mam wstręt. W jakiejś podrzędnej budce coś lepszego można upolować. Poza tym nie dało się siedzieć na podwórku, bo okoliczni farmerzy, akurat nawozili pola nawozem naturalnym. Po tym wszystkim jakoś mi zbrzydły burgery. ;-) Za to KFC to inna bajka. Jedzenie tam wydaje się świeże, smaczne, dobrej jakości. Bułka jest świeża, kurczak zawsze soczysty i chrupiący, a nie tłusty, sosy dobre, panierki pycha, a warzywa smakują jak warzywa. Mucha nie siada. Longery mógłbym jeść bez końca, ale przez skąpstwo zazwyczaj po 2 się kończy. Inna sprawa, że mam okazję coś tam zjeść raz na pół roku. BTW. Do dziś pamiętam jak smakował mi Twister, którego jadłem kilka lat temu. Niebo w gębie :rolleyes: Szkoda, że jest taki drogi, bo bym się skusił. Z dużych sieci oprócz McD i KFC jadłem tylko w Pizza Hut. Moim zdaniem dno. Drogo, to co dostałem było małe, a ciasto nie było puszyste tylko gumowe. Każda pizzeria w mojej okolicy zmiata Huta pod każdym względem: smak, cena, wielkość, czas czekania- w Pizza Hut myślałem, że zdechnę zanim przynieśli pizzę. Nie polecam. Z niesmacznych historii o Mcdonaldzie słyszałem o szczurach w magazynie, szcurzym zębie w hamburgerze i legendarną historię o dodatkach w szejku, ale to było dawno i nie z pewnego źródła, także raczej można olać. ;-) Muszę przyznać, że po obejrzeniu filmu fight club, się boje takich "mlecznych" sabotaży. Płynąc promem z cypru do izraela, gdzie jadłem zupy krem z krewetek i krem kalafiorowy z każdą łyżką zastanawiałem się. "Cholera a jak to tam jest?" Straszne uczucie... ;-) Edytowane 24 Lipca 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 "Cholera a jak to tam jest?" Pewnie było, tylko nie poczułeś ;) Ja osobiście w McD jak jestem to jem tylko cheeseburgery, dwa albo trzy i starczy, 79p sztuka więc tanio uważam. W Burdel Kingu sam Whooper kosztuje bodajże Ł2.89... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 A który fast food lepszy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Mam do was takie zapytanie, Ile kosztuja w macu : Duze frytki, duza cola, bigmac i lody jakies wieksze ? Dawno nie bylem a mam zaiar sie wybrac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 wyjdzie ci gdzieś kolo 15 zł może 17. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Szkoda ze Ronald MacDonald nie serwuje zimnego browara z kija ;D Edytowane 25 Lipca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 ... i ciepłych pączków. To fast food.Dla całej rodziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...