Manhunt Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ja tylko dzisiaj kumplowi podebrałem troche frytek z tym chili. Szkoda tylko że to w ogóle nie było ostre, jak kanapki są takie same to ja podziękuję. Kurczakburger FTW! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 smakowo są imo dobre(jadłem ta za 9.9zl) ale z ostrością to niema nic wspólnego, wydaje mi się ze kurczak-burger jest bardziej pikantny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ja tam wole kebab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Fak! Wróciłem do Szwajcarii po wakacjach i się okazało, że wycofali mi skrzydełka z oferty i z takiego jedzenia zostały tylko te gufniane krewetki. Szkoda bo to była moja ulubiona rzecz. Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 po skrzydełka to chodzi się do KFC :) do MCD chodzi się na frytki ;) a propo skrzydełek ktoś wie dlaczego tylko w wawie można zamówić kubełek hot wings? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jadł ktoś te nowe kanapki hot&spicy w McD? Warto wydać 10 zł? Nie nie nie!!!!!!!!!!!!! i jeszcze raz nie. Nie dość że ciach!o jest małe to w dodatku praktycznie słodkie, a już na pewno nie ostre! Nie pójdę do MC nigdy, chyba że na trzeźwo. Chciałem coś ostrego a że budka na samie byłą zamknięta to poszedłem do macka. Nigdy więcej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Zależy co jadłeś ;) Kanapki z kurczakiem zawsze są słodkawe. Ja dzisiaj skosztowałem tej wołowiny H&S i muszę przyznać - niezłe to było. Bałem się, że będzie słodkawe i kwaśne (niesmak po chickenburgerze), ale na szczęście było inaczej. Co prawda nie jest to mega ostre, ale może być :) Swoją drogą - czy tylko ja, czy wy też czujecie, że wołowina w tych kanapkach jest jakby gumowa ? Im bliżej środka tym gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamoru Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Czego się można spodziewać po McSyfie. Na pewno nie wołowiny pierwszej jakości. Najgorsze jest to, że ja to wiem, ale tez czasem ulegam i kupuje jakiś zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Hehs chyba większość osób tak ma ;] Wie, że nie powinno tam jadać ale często ulega smakowi czy innym czynnikom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Ja uległem papryczkom ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Kurczak Italiano vs Wołowina po francusku 1:0. Kanciasta bułka z wołowiną nie smakowała lepiej od swojej rywalki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Dzisiaj zahaczyłem o MC i jak zwykle wziąłem to co najbardziej mi tam smakuje czyli powiększony zestaw z Tortillą (; Nie wiem czemu, ale ich tortilla najbardziej mi smakuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 tortilla buehehe - koło tortilli to to nawet nie leżało . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 tortilla buehehe - koło tortilli to to nawet nie leżało .Dokładnie :wink: Ja na dniach robię nalot na tego kurczaka italiano, cena zachęca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Jak się nazywa tak się nazywa, dobre jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Kurczak Italiano to Pikantny Kurczakburger z czymś białym w środkul. Nie chce wiedzieć z czym.. Nic specjalnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 A da sie dwoma takimi najesc? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 ur8an - a rozmarowo to samo czy wieksze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Odrobinę większe. A czy dwa wystarczą? To już zależy.. Mi akurat wystarczyły (Kurczak Italiano + Wołowina po francusku jak pisałem wyżej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 I tak Burger King jest lepszy w każdym calu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 jak to kumpel powiedzial:"potrojny whopper jest akurat zeby zdążyć do domu na sranie, a podwójny to można jeszcze chwile poczekać". ja n bk sie zawiodlem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Dzisiaj zahaczyłem o MC i jak zwykle wziąłem to co najbardziej mi tam smakuje czyli powiększony zestaw z Tortillą (; Nie wiem czemu, ale ich tortilla najbardziej mi smakuje :Ptez ogolnie najbardziej w mcd lubie tortillę, jednakże moglaby być tansza (imo 5zl za taką to max) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 5zł za tortille? heh. Może powinni Ci płacić za jej jedzenie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 A te nowe kanapki ktoś próbował? Znowu jakaś promocja New York i Hollywood jedna z wołowiny druga z kurczaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Z wołowiną cała się rozlatuje - za dużo napchane :) No ale w iście nowojorskim stylu - dwa kotlety, ser i warzywa. Sos taki sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Jadłem to to na kacu, wiec byle by cos na zoladek wrzucić. Specjalnie mnie to nie zachwyciło, ale też jakiś zażenowany nie byłem :) i podpisuje sie pod słowami przedmówcy zawartość tej kanapki miałem na całej tacce :D (mowie o tej z wołowina). Te frytki zaś (po amerykansku czy jakos tak) - tragedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 lepsze byly zestawy pikantne teraz te wolowiny ala nyc sa do [gluteus maximus] nie podobne... wole isc na grandera do kfc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 A tak z ciekawości to po ile te nowe kanapki? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Tyle, co wszystkie nowe i sezonowe kanapki. Ja za to posmakowałem w kurczaku italiano, bardzo dobra kanapka. Nie próbowałem tych amerykańskich, ale te ostre były zajebiste, szkoda, że nie zostawili tego na dłużej :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Dzisiaj spróbowałem Nowojorczyka i jestem pod wrażeniem - jednym się już wstępnie zapchałem (a na tacy jeszcze 3 :D). Trafniej należałoby nazwać to Wieśmakiem XXL. Na pewno nie jest wart 11zł, ale za to jest przesmaczny i przeogromny (fakt faktem, że aż rozlatuje się :D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...