Jump to content
DamSx6

Mcdonald

Recommended Posts

Fak! Wróciłem do Szwajcarii po wakacjach i się okazało, że wycofali mi skrzydełka z oferty i z takiego jedzenia zostały tylko te gufniane krewetki. Szkoda bo to była moja ulubiona rzecz.

Edited by Sysak

Jadł ktoś te nowe kanapki hot&spicy w McD? Warto wydać 10 zł?

Nie nie nie!!!!!!!!!!!!! i jeszcze raz nie.

Nie dość że ciach!o jest małe to w dodatku praktycznie słodkie, a już na pewno nie ostre!

Nie pójdę do MC nigdy, chyba że na trzeźwo.

Chciałem coś ostrego a że budka na samie byłą zamknięta to poszedłem do macka.

Nigdy więcej :/

Zależy co jadłeś ;) Kanapki z kurczakiem zawsze są słodkawe. Ja dzisiaj skosztowałem tej wołowiny H&S i muszę przyznać - niezłe to było. Bałem się, że będzie słodkawe i kwaśne (niesmak po chickenburgerze), ale na szczęście było inaczej. Co prawda nie jest to mega ostre, ale może być :) Swoją drogą - czy tylko ja, czy wy też czujecie, że wołowina w tych kanapkach jest jakby gumowa ? Im bliżej środka tym gorzej.

Dzisiaj zahaczyłem o MC i jak zwykle wziąłem to co najbardziej mi tam smakuje czyli powiększony zestaw z Tortillą (; Nie wiem czemu, ale ich tortilla najbardziej mi smakuje :P

tez ogolnie najbardziej w mcd lubie tortillę, jednakże moglaby być tansza (imo 5zl za taką to max)

Jadłem to to na kacu, wiec byle by cos na zoladek wrzucić. Specjalnie mnie to nie zachwyciło, ale też jakiś zażenowany nie byłem :) i podpisuje sie pod słowami przedmówcy zawartość tej kanapki miałem na całej tacce :D (mowie o tej z wołowina). Te frytki zaś (po amerykansku czy jakos tak) - tragedia.

Tyle, co wszystkie nowe i sezonowe kanapki.

Ja za to posmakowałem w kurczaku italiano, bardzo dobra kanapka.

Nie próbowałem tych amerykańskich, ale te ostre były zajebiste, szkoda, że nie zostawili tego na dłużej :rolleyes: