Piotrek7278 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Tez słyszałem ze plują do hamburgerów ja nie polecam jedzena w mc'donaldzie może i jest dobre ale ma bardzo duzo kalorii :angry: lepiej zjesc czekolade(około 200kcal) niz hamburgera(około 500kcal) :mur: : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Tak, plują. A do Coli sikają, natomiast do tortilli ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Tak, plują. A do Coli sikają, natomiast do tortilli ... Nie opluty hamburger to niepełnowartościowy hamburger :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Hehe, tak. Tyle tylko, ze "hamy so wszedzie" i nie ma sensu wieszac psów na mcdonaldzie. W chinskich knajpach podobno wielokrotnie uzywaja jednorazowych sztuccow, co gorsza słabo je domywajac .. itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Tez słyszałem ze plują do hamburgerów ja nie polecam jedzena w mc'donaldzie może i jest dobre ale ma bardzo duzo kalorii :angry: lepiej zjesc czekolade(około 200kcal) niz hamburgera(około 500kcal) :mur: : a ja słyszałem, że plują na mięso w sklepie... kalorie nie mają tutaj nic do rzeczy (tylko węglowodany.) a hamburger z McDonald'sa ma 250 kcal jeśli chcesz już wiedzieć (jest to wszystko podane na karcie, na miejscu zawsze dają tabelę z kaloriami) czekoladą bardziej się spasisz niż tym hamburgerem PS co do Maca weźcie sobie kanapkę Kurczak Premium, spoko pieczywo tam jest i duży kawałek kurczaka + sos majenozowo-musztardowy (albo coś takiego) i sałata z pomidorem, tak to wygląda: Edytowane 12 Grudnia 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 A ja ostatnio czesto pije ta ich super wymyslna kawe. ; > Troszke drogo jak dla mnie, ale mocna i smaczna. Polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) Dzisiaj rano zawitałem do Burger kinga gdzie wszamałem max kinga w zestawie z sałatką i krążkami cebulowymi a wieczorkiem do maca gdzie zjadłem zestawik mcroyal z sałatką. Wnioski o wiele bardziej mi burger king wchodzi , mięsko , bułka jakby świeższa w BK , ser lepszy. Sałatka garden w BK również lepsza od tej małej w MD jest dodatkowo kukurydza i mają lepsze sosy sałatkowe (swoją droga ziołowy jest wypasiony) . Za to uważam , że oferta śniadaniowa w macu jest bardzo ok. Edytowane 15 Grudnia 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jak ktoś często jada w McDonaldzie to polecam się zaopatrzeć w TO ;] Na prawdę strasznie się opłaca korzystać ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 A skąd wogóle takie książeczki ci ludzie załatwiają bo pamiętam że kilka razy znajomu mi dawali ale skąd biorą to nie mam pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 A skąd wogóle takie książeczki ci ludzie załatwiają bo pamiętam że kilka razy znajomu mi dawali ale skąd biorą to nie mam pojęcia.Osobiście znalazłem parę sztuk w skrzynce na listy ;> Pewnie McDonald najmuje ludzie do roznoszenia a oni na Allegro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Wg mnie te książeczki to samo zło:P , bo dzięki temu można mieć dwa hamburgery np; 5zł taniej to jedni ludzie mogą pomysleć,że jak 5 zł taniej to najlepiej kupić jeszcze jednego hamburgera i być........jeszcze grubszym:D . ps: przepraszam wszystkich fanatyków jedzenia haaamburgerów:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 jadłem niedawno kanapke alpejską, super :) to taki odpoczynek od bigmaców :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 te ksiazeczki to niezla beka jest :D ostatnio znalazlem jedną w skrzynce, a najsmieszniejsze jest to, ze u mnie w miescie McD nie ma XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 ja mam odwrotnie, kupa McD i żadnych książeczek O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Tak, ile w Piasecznie jest McD? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 jak już sprawdzasz to czytaj ze zrozumieniem O_O "WARSZAWA-piaseczno" a nie "piaseczno" , bierz pod uwagę obie możliwości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promieniowanie Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ze 2 lata temu jedzac w szczecinskim maksyfie frytki znalazlem muszki owocowki usmazone razem z frytkami, oddalem i bezproblemowo zwrocili kase przepraszajac, obiecalem sobie wtedy ze nie tkne wiecej tego #@%$^!&* .... Miesiac temu w szczecinskim galaxy w maksyfie zamowilem salatke warzywna za 3zl + jakiegos tam makkurczaka... jem jem jem a tu w salatce szczypawica, do tego ŻYWA!!! Geba mi poczerwieniala ze zlosci, poszedlem do obslugi i pokazalem, oczywiscie oddali mi kase przepraszajac niemal na kolanach byle nie robic awantury, nie zrobilem awantury ale teraz juz naprawde nie tkne wiecej nigdy fast-syf-zarcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ze 2 lata temu jedzac w szczecinskim maksyfie frytki znalazlem muszki owocowki usmazone razem z frytkami, oddalem i bezproblemowo zwrocili kase przepraszajac, obiecalem sobie wtedy ze nie tkne wiecej tego #@%$^!&* .... Miesiac temu w szczecinskim galaxy w maksyfie zamowilem salatke warzywna za 3zl + jakiegos tam makkurczaka... jem jem jem a tu w salatce szczypawica, do tego ŻYWA!!!ja bym pawia puścil :lol2: szczególnie w sytuacji, sam na sam ze szczypawicą w sałatce :lol: ....od razu miałbym mysli że najadłem się ich kilka przed znalezieniem tej "jedynej" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 ja bym pawia puścil :lol2: szczególnie w sytuacji, sam na sam ze szczypawicą w sałatce :lol: ....od razu miałbym mysli że najadłem się ich kilka przed znalezieniem tej "jedynej" :wink: Oj tam, bialko jak bialko :) Pamietajcie, ze kazdy produkt naturalny (groszek, marchewka w puszcze itp.) moga zawierac pewne ilosci zywych zwierzatek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ze 2 lata temu jedzac w szczecinskim maksyfie frytki znalazlem muszki owocowki usmazone razem z frytkami, oddalem i bezproblemowo zwrocili kase przepraszajac, obiecalem sobie wtedy ze nie tkne wiecej tego #@%$^!&* .... Miesiac temu w szczecinskim galaxy w maksyfie zamowilem salatke warzywna za 3zl + jakiegos tam makkurczaka... jem jem jem a tu w salatce szczypawica, do tego ŻYWA!!! Geba mi poczerwieniala ze zlosci, poszedlem do obslugi i pokazalem, oczywiscie oddali mi kase przepraszajac niemal na kolanach byle nie robic awantury, nie zrobilem awantury ale teraz juz naprawde nie tkne wiecej nigdy fast-syf-zarcia. przynajmniej świeża sałatka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ze 2 lata temu jedzac w szczecinskim maksyfie frytki znalazlem muszki owocowki usmazone razem z frytkami, oddalem i bezproblemowo zwrocili kase przepraszajac, obiecalem sobie wtedy ze nie tkne wiecej tego #@%$^!&* .... Miesiac temu w szczecinskim galaxy w maksyfie zamowilem salatke warzywna za 3zl + jakiegos tam makkurczaka... jem jem jem a tu w salatce szczypawica, do tego ŻYWA!!! Geba mi poczerwieniala ze zlosci, poszedlem do obslugi i pokazalem, oczywiscie oddali mi kase przepraszajac niemal na kolanach byle nie robic awantury, nie zrobilem awantury ale teraz juz naprawde nie tkne wiecej nigdy fast-syf-zarcia.moze w szczecinie juz tak mają te mcd -_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Będę pamiętał, żeby zostać przy cheesburgerach. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 ja bardzo czesto chodze do maca świetne toalety mają, darmowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 victor a co kibla w domu nei masz ? :) heheheheh :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Dałem im 1 szansę: kawa duża - nawet ja tego nie potrafię zepsuć. Efekt: Ultracienka... Nie wiem ile tam kawy sypią ale ich Espresso to pewnie moc mojej słabej rozpuszczalnej Nescafe ~.~ W KFC to się jeszcze da Zingera przełknąć ale sam widok takiej ilości tłuszczu odbiera apetyt :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) a ja dziś dostałem w MCD te książeczki, i z kumplami pojechaliśmy do mcd, 4 zestawy powiększone big mac 37zł plus inne, nas było 4, a np bigmaców samych 6, frytek, 12 nuggestów, cole, ranyś alem żem sie nażarł..... PS: w jednym mcd sie dostało w 2 wykorzystało, a żarko dobrze po saunie nam wchodziło :D Edytowane 1 Lutego 2008 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Co jak co , ale kanapka alpejska jest po prostu pyszna, nigdy nienawidziłem placków ziemniaczanych a te w alpejskiej uwielbiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) Ja się ostatnio wkurzyłem bo sobie zamówiłem jakąś tam specjalną kanapkę (Z tych co tylko jakiś czas są w ofercie, a potem je zmieniają) i na obrazku była monstrualnie wielka, a jak dostałem ją do ręki to miała średnicę mniejszą od cheesburgera. Ech... ;-) PS: http://pl.youtube.com/watch?v=mYyDXH1amic http://pl.youtube.com/watch?v=QVtT3o7o-gU Edytowane 2 Lutego 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) no wiesz, ciężko żeby dali ci kanapkę o średnicy metra... bo taka właśnie jest na obrazku :P w celach eksperymentalnych, by dowiedzieć się co oni takiego z tym jedzeniem robią, zatrudniłam się w macshicie ]:> i ze smutkiem stwierdzam, że nie plują, nie podnoszą z ziemi i nie spermią do szejków :/ wogle zero zabawy jedyne co to przeciągają czasy trzymania kanapek (powinno się je wyrzucać po 20 minutach) Edytowane 14 Lutego 2008 przez aurel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) no wiesz, ciężko żeby dali ci kanapkę o średnicy metra... bo taka właśnie jest na obrazku :P w celach eksperymentalnych, by dowiedzieć się co oni takiego z tym jedzeniem robią, zatrudniłam się w macshicie ]:> i ze smutkiem stwierdzam, że nie plują, nie podnoszą z ziemi i nie spermią do szejków :/ wogle zero zabawy jedyne co to przeciągają czasy trzymania kanapek (powinno się je wyrzucać po 20 minutach) Ale w mojej wyobraźni to wszystko inaczej wyglądało i czuję się oszukany. ;-) Poza tym ostatnio porównywałem McTasty "żywego" i z plakatu i zauważyłem takie różnice: Na plakacie bułka była bardziej wypukła miała ładniejszy kolor i błyszcała Rodzaj sałaty użyty na zdjęciu i w kanapce był całkiem inny. Na plakacie były 2 plasterki sera. W kanapce 1 Ilość pomidora. Mięso z plakatu było coczyste ładne i grube. Na żywo wyglądało na suche i zwiędłe. Dobre było więc nie narzekam, ale jednak są te szczeguły. ;-) Z resztą po co ja to udowadniam i tak wiadomo, że na obrazkach zawsze było ładniejsze niż w rzeczywistości. Edytowane 14 Lutego 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...