hary Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 CB się łapie nawet przy +40. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 CB się łapie nawet przy +40.To by se MaSell pokręcił :D BTW - co to może być że nie bootuje mi się cep na 1.6V, który na innej mobo spokojnie wstawał na większych voltach? Sekcja zasilania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) @Masell nie jestes fajny bo masz mnożnik x16 !!!!1111 :lol: a tak serio to kręć 5 kfietnia, motywacja? hmm sector, Lanc, McDracullo, grzesiu, svende, Shade i moja skormna osoba ;) mało motywacji ? trzeba jeszcze Dunika pocisnąć o pota czy aby wysłał. Edytowane 31 Marca 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 I tak pewnie będziesz kręcił na jakiś lamerskich pamięciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 To by se MaSell pokręcił :DJa nie wiem, czy wy jeszcze nie kumacie że CB to nie jest punkt, tylko ciągła funkcja HTT(temp)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Pierwsza sprawa - jakie to gorące :blink: Po drugie - AMD bootujący na 3.2GHz stock vcore po resecie biosu, priceless :D Po trzecie - mam 2k3 działajacego na P35, 965P oraz nf4 :lol: Po czwarte - dobry procek do spi dla osob, ktore maja za duzo czasu :D Po piąte.... a zreszta, nie wazne ;) Sobie zrobie prima aprilis, 4ghz na amd w domu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (...) Po piąte.... a zreszta, nie wazne ;) (...) nie wstydź się :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Keep pushing it :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Eee... Tyle to ja na boxie robie jak chce :P Hehe, ciśnij ciśnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) jak mówiłem, nie jestes fajny bo masz mnożnik x16 ;) pokaz pi 1m na 4ghz :D tylko screen z biosa czy boot do windy też był ? Edytowane 31 Marca 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 to wyzej juz mocno nieaktualne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Tak patrząc to przed nami cała noc relacji na żywo bench by MaSell ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Narmer, ale bez screenow? siak tak mozna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) system nie dziala mi stabilnie na stock taktach, wiec :/ Edytowane 31 Marca 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Narmer, ale bez screenow? siak tak mozna? Jak chce mu się robić zrzuty z bootowania to na pewno screenami z wynikami też się pochwali ;) system nie dziala mi stabilnie na stock taktach, wiec :/To miłej nocki... good luck ;) Na Pepka procku testujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Jesli mialbym walidacje tego co widzialem w cpuz to by mi brakowalo mniej niz 50mhz by miec najszybszego amd na swiecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Koniec pieprzenia, idź liczyć Pi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Spi nie bedzie, bo coldbug to zuoo! http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=338404 Piąty AMDek na świecie i najszybszy w Europie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wow MaSell gratki ;) jakie V-core? to już max proca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Vcore 1.75-1.85v, nic to nie zmienia. Coldbug mnie ogranicza, gdybym mial mnoznik x17 to 4.3-4.4GHz byłoby bułką... z masłem ;) ? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « :banana: Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nie masz się z czego cieszyć, nie policzyłeś SPi... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 najs cpu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 no widzisz.. jak umiesz to potrafisz :D orthos jaka temp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 orthos jaka temp?coretemp pokazywal mi ciagle cos pokroju -49'C :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 coretemp pokazywal mi ciagle cos pokroju -49'C :lol: :lol: Bo coretemp nigdy niepokaże niżej niż -49, zreszta czy masz real -20 czy -60 zawsze pokazuje pokroju -49 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 smieszne jest to, ze jedno jajo w core temp zmienia temp w zaleznosci od obciazenia, a drugie nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 smieszne jest to, ze jedno jajo w core temp zmienia temp w zaleznosci od obciazenia, a drugie nie :DNa wprime zmieniaja sie oba choc to jedno bardzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Na wprime zmieniaja sie oba choc to jedno bardzejna wprime nie sprawdzalem wiec nie potwierdzam i nie zaprzeczam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 czym chłodzisz?? SS swoim czy DI?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 SS, ale jest mu za zimno. Definitywnie potrzeba jedynego slusznego chlodzenia dla amd, czyli ln2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...