Havoc Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) A co poradzicie na brak dźwięku? Już w intro nie mam :/ Win7.. konretnie błąd brak pliku "xaudio2" Edytowane 13 Czerwca 2009 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 W pliku readme masz napisane co i jak oraz odpowiedniego linka. Gdzie są zapisane savey na Vista x64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Jezeli masz stery ktore win sobie sam sciagnal to sprobuj je wymienic. U mnie nie ma problemu z brakujacymi plikami, ale gra i tak czasami wlacza sie bez dzwieku. Rzadko ale zdarza sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Nie no gierka mi sie podoba ;] Gemaplay jest miodny wedlug mnie, grafika jest jaka jest ale w trakcie gry nawet nie zwracam na nia uwagi. Sa jednak smaczki jak ktos wczesniej wspomnial o misji jak czolgistow trzeba pozrec to jest to torche przegiete zadanie ;) A jak walczylem z liderem to podchodzilem ponad 10 razy bo jak juz byl ranny na tyle, zeby sprobowac go pochlonac to zawsze jakis heli albo czolg go trafil i ginal ;) Ogolnie ja nawet dal bym 7/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Dysponuje może ktoś savem tak ok. 15/16 misji głównego wątku (najlepiej z wszystkimi mocami)? Jeżeli tak to poprosiłbym o kontakt, niestety swój straciłem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) Szozi - 18 misja. Pasi ? Co do lagów myszki. Zauważyłem, że przy wyłączonym vsync również mi laguje. Włączenie vsync usunęło problem :) Edytowane 13 Czerwca 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Próbowałem instalować z płyty, nie chciał odpalić. Poza tym tam jest 9c a w Win7 mam dx11 bodajże... Tak czy owak ściągam ze str. ms. jak posypie się winda będzie na Was ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Blantmen poproszę, trudno przeskoczę 2 misje. Havoc tylko nie bij później za mocno:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 giera jest ok ale misje poboczne sa do chrzanu... nie dosc ze sie powtarzaja to jeszcze na dodatek sa bezsensowne ( misja w ktorej trzeba przebiec z punktu do punktu jak najszybciej albo misja w ktorej trzeba zabic jak najwiecej ludzi w okreslonym czasie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 (edytowane) Blantmen poproszę, trudno przeskoczę 2 misje. Havoc tylko nie bij później za mocno:-) http://rapidshare.com/files/244361143/slot-A.bin.html Troszkę dalej, ale w kwestii samej intrygi (tak na szybko) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Los Spojleros" Przywódca stada hunterów porywa siostrę głównego bohatera, 2 misje w których uganiamy się za przywódcą stada hunterów, Pokonanie przywódcy i dostanie się do głównego roju Walka z bossem (zgadliście, rozwinięty hunter ;) ) W kwesti samych wymagań. Na sprzęcie z podpisu chodzi na: *1280x1024 *AAx4 *Vsyn *Shadow - High *Detail - High Co ciekawe, gdy zmienimy jakość cieni, albo AA, na niższe - gra chodzi tak samo. @kredek zgadzam się. Część jest baaaaaaaardzo trudna do wykonania. IMO czasu za mało a akcja za szybka ;) Edytowane 14 Czerwca 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Podoba mi sie w Prototype cos czego brakuje niejednej innej grze TPP wydanej w XXI wieku. Chodzi mi o zlozona animacje postaci, ktora reaguje na teren i otoczenie ( czy to obiekty jak samochody czy inni ludzie ) roznymi animacjami. Szczegolnie widac to podczas biegu przez ulice, bohater odbija sie od przechodniow, rozpycha sie , wbiega po samochodach lub scianach. Licze ze wkoncu nad tym popracuja tworcy gier, zeby wkoncu wszystko poruszalo sie realistycznie, a nie tylko nad rozdzielczoscia tekstur i iloscia polyugonow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 (edytowane) @ Blantmen - to nic nie straciłem poza samym finałem. Dzięki serdeczne. Szkoda tylko, że to nie normal. Odnośnie wydajności, jeżeli macie mało fps, można przetestować następujący patent: 1. Wchodzimy w Device Manager 2. Dajemy na Urządzenia HiD 3. Wyłączamy wsio, poza klawiaturą i myszką U mnie początkowo (nawet w intro czy menu) nie przekraczałem 60 fps. Nie miało znaczenia czy było z sync czy nie. Po tym zabiegu mam w menu 400 fps, a i w samej grze około 10-14 więcej. Ponoć już szykują jakiegoś patcha. Niestety po jakimś czasie, znów mi zaczęło zwalniać, więc już sam nie wiem o co chodzi... Szukam dalej:-) Edytowane 14 Czerwca 2009 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 No Szozi...przeżyjesz :) Działa, wielkie dzięki za nakierowanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelen105 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 u mnie też nie chce czytac pada od ps2 przejściówka hama:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Też trochę pograłem, po sesji gra dostanie więcej czasu ;)..póki co ~7,5/10 /+/- 0,5 co jeszcze w praniu wyjdzie.. Co do technikaliów..ktoś przespał w czasie betatestów wykrywanie kolizji, prócz tego zastrzeżeń nie mam, źle nie wygląda, chodzi jak trzeba.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonSR Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Jest jakieś demo tej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Jest jakieś demo tej gry? Wyglada na to ze nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Już przeszedłem. Główny wątek zajął mi 12h (tak napisane na liczniku w grze). Po przejściu dalej można eksplorować miasto, robić eventy i zbierać expa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Kto wymyślił ten czas przy ostatnim bossie.... zabrakło mi dosłownie jednego hita hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Pytanie do tych co juz zakonczyli fabułe." Po odbiciu siostry Alexa i przyniesieniu jej do doktorka , daleko jeszcze do konca gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 (edytowane) Już przeszedłem. Główny wątek zajął mi 12h (tak napisane na liczniku w grze). Po przejściu dalej można eksplorować miasto, robić eventy i zbierać expa. Również zaliczone. 15h co prawda, ale zabawiałem się po drodze eventami etc. Gra powinna IMO dostarczyć dodatkowe 15h (odblokowanie wszystkich wspomnień, eventy zaliczone na platinum). @DdK » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Los Spojleros" No jeszcze trochę Ci zostało :) Edytowane 14 Czerwca 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelen105 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 CO MAM ZROBIĆ Z PADEM ŻEBY DZIAŁAŁO ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Pytanie do tych co juz zakonczyli fabułe." Po odbiciu siostry Alexa i przyniesieniu jej do doktorka , daleko jeszcze do konca gry ? w statsach masz ilosc misji wykonane/ogolem. warto tam luknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter666 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witam mam taki problem w grze : postacie za szybko mówią takim głosikiemhttp://forum.purepc.pl/style_emoticons/default/blink.gif, filmiki mają stasznie duże tempo i nic nie da się zrozumieć Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Mi pomoglo zmniejszenie (vista i audiotrak prodigy hd2) częstotliwosc próbkowania i bity z: 24bity 96000hz na 24bity i 48000hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RELOADED Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Panowie pomocy utknąłem w tym momencie rozwaliłem budynek pojawiło się takie kółko wchodzę i nic się nie dzieje ;///,SCR miejscówki. 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Czołgiem podjedź tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 APC jak już coś ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Muszę przyznać, że gra mnie pozytywnie zaskoczyła. Myślałem, że będzie totalnie bezsensowna i z kosmicznymi wymaganiami, a tu wymagania mniejsze od GTAIV (co prawda nie ma tak szczegółowej grafiki). Grywalność też na w miarę dobrym poziomie (mówię o wątku głównym, bo zadania poboczne to już inna sprawa). Zabijanie na czas jak największej ilości czegoś tam nie jest raczej zbyt wyszukanym pomysłem. Ostatecznie dał mym te 7/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelen105 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 co man zrobić w sprawie pada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...