Pageup Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Statoil ul. Czechosłowacka Poznan pb95 4,51zl... Edytowane 26 Czerwca 2009 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Orlen Sandomierz PB95 - 4.69 LPG - 1.85 - dosc gwaltownie cena wzrosla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ja zauwazylem jedna rzecz na pobliskim Shellu. Od jakiegos czasu VPower Racing kosztuje 4,99, natomiast zwykly VPower byl 20-30 groszy tanszy, teraz roznica wynosi zaledwie 2 grosze na litrze. To jasno pokazuje, ze koncerny nie chca przekroczyc tej bariery 5 zlotych za litr, pomimo tego, ze ludzie "i tak kupia". Wiadomo, ze jak ich przycisnie to przebija, ale dopoki beda mogli to sie z tym wstrzymaja. Chociaz cena i tak jest chora :( 4,7 za PB95....a na poczatku roku bylo cos 3,2 czy jeszcze mniej, ehh :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 4.91zł za verva 98 Bielsko-Biała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 tego v-powera moga miec z dostany sprzed x miesiecy ;) a swoja droga w Poznaniu taka cena 4,99 tez mega dlugo jest...ciekawe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Orlen Legionowo 4.71 za 95'tke, niech wroca czasy wachy na Neste za 3.16 i promocji -5 groszy przy platnosci plastikiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Eno.., ja nie chce zakładać LPG do swojej Hondy...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 na poczatku tamtego tygodnia przed wyjazdem tankowalem LPG za 1.58, wracam 1.80 :| na Wegrzech benzynka 95 prawie po 5,5 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) w grodzisku na shellu podobnie v power - 4,95 v power racing 4,99 Edytowane 7 Lipca 2009 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) Ja ostatnio tankuje na stacji ST1 na Hubskiej we Wrocku, Pb95 4.29 zł, Pb98 4.49 zł. Zalałem cały bak żadnych negatywnych zmian w zachowaniu silnika nie zaobserwowałem także mogę stację polecić zwłaszcza, że na Shellu po drugiej stronie Pb95 jest za 4.64 zł. Edytowane 7 Lipca 2009 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Cena i zachowanie to jedno, ale zasięg na baku to drugie. Powiedz, czy na armi krajowej w Lukoil były zniżki weekendowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Cena i zachowanie to jedno, ale zasięg na baku to drugie. Powiedz, czy na armi krajowej w Lukoil były zniżki weekendowe? Pół baku już zeszło i zasięg podobny jak w przypadku tankowania na innych stacjach ciężko jest tak dokładnie porównać kilometr w kilometr zwłaszcza, że raz stoi się dłużej w korku raz krócej czasami trzeba bardziej depnąć raz mniej, nie mniej jednak zasięg w mieście w normie. Oczywiście zapomniałem dodać, że ceny na tej stacji są tak niskie gdyż dopiero co ją otworzyli więc naganiają klientele, później pewnie ceny będą na poziomie NESTE, ale póki co nie jest źle na razie mogę tankować jak cena podskoczy zmieni się stacje. W weekend nie jechałem Armii Krajowej, więc nie wiem, ale na Luku obok Polmozbytu na Kamiennej (na końcu Hubskiej w stronę Gaju) cena w weekend była taka sama jak w tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 To jak na brucknera i Psim P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Cena i zachowanie to jedno, ale zasięg na baku to drugie. Powiedz, czy na armi krajowej w Lukoil były zniżki weekendowe? w Krakowie na Lukoilu tez byly znizki weekendowe, ktore sie juz skonczyly :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Neste ul. Szwajcarska CH M1 i IKEA pb95 4,42zl Taka cena od piątku do napewno dziś wieczorem. Wcześniej 9gr więcej było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Orlen Tarnobrzeg PB95 - 4.59zł, tendencja spadkowa. Czytalem artykul o sytuacji na rynku paliw, wyglada na to ze paliwko nam troszke stanieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 u mnie na neste zdrozalo... 4,48zl, a wczesniej 4,42zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 LUKOIL kolo Makro w Gdyni około 4,24............... Kurde czemu mam tam aż tak daleko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 LPG BP Poznan ul Szwajcarska 1.79 LPG BP Poznan ul Grunwaldzka 1.99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Krosno i okolice: LPG Shell 1.92 LPG firma "Uduś" 1.89 Reszta po 1.92 lub 1.93 PB95: Shell bodajże 4.62 PKS Krosno 4.59 stacja "Uduś 2" 4.50 reszta po 4.60 +/-5 groszy Żeby było ciekawiej, to poniedziałek-środa byłem w Zakopcu i im bliżej Zakopca, tym ceny wyższe. Niby fajnie, ale w Rzeszowie jest jeszcze taniej... Gdzieś w okolicach Nowego Sącza gaz po 2.03, potem bliżej Gorlic 1.99. W samych Gorlicach i Jaśle nie zwróciłem uwagi, ale chyba drożej niż w Krośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Sandomierz, Orlen LPG: dzis rano: 1.92 dzis po 12: 1.85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Teraz byłem w trasie i w Rawiczu na Shellu ON po 3,73zł - od razu do pełna nalałem bo u mnie nawet na Crabie jest po 3,75zł łój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Pytanie do mastertab. Gdzie dokładnie ta stacja ST1 na Hubskiej się znajduje? Trzeba spróbować tej taniości. Znasz może aktualną cenę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Wałcz ORLEN: ON - 3.74 BIO - 3.15 - juz sie tak nie oplaca jak tydzien temu ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Ponownie w Rawiczu na Shellu zalałem bo ON po 3,70 :) W Wodzisławiu śl. ON na Statoil po 3,82zł :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Pytanie do mastertab. Gdzie dokładnie ta stacja ST1 na Hubskiej się znajduje? Trzeba spróbować tej taniości. Znasz może aktualną cenę?Cena 3 dni temu (nie zmienia się już od ponad miesiąca) Pb95 4.29 zł, Pb98 4.49 zł, ON 3.61 zł. Dokładnie znajduje się tutaj, to jest koniec Hubskiej zaraz jest Kamienna, Polmozbyt, Łukoil i skrzyżowanie z Armii Krajowej (to jest to skrzyżowanie gdzie jest McDonald). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Ok, znam Hubską, poradzę sobie. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Sierpień miesiącem bojkotu stacji Orlen. Ja bojkotuję co mi tam :razz: http://katowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/1028667.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 NIGDY nie tankuje na orlenie.. chyba ze musze bo wiem ze na nastepna stacje juz nie dojade. Tankuje w 95% na stacjach neste... szybko sam sie obsluguje i nie stoi sie w kolejkach do kasy. Wiec szczerze za bardzo nie wplyne na ten bojkot.. aczkolwiek pomysl szczerozloty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Orlen - Jelcz Laskowice - E95 4.14, nie chce się wierzyć bo we wrocławiu średnia orlenowa cena to wciąż 4.40-4.50. Choć troche strach tankować bo nie wiadomo jak bardzo rozcieńczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...