Quintrix Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Zainstalowałem beta 169.09 pod Viste x64 i nie działa mi RivaTuner! :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Ja też zainstalowałem 169.09 i na XP 32bit jest o 3 FPS więcej i nie ma już tych bugów w grafice takich jak trójkąty, dziwne niebo, jakieś cuda. Teraz jest jak się należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Ja też zainstalowałem 169.09 i na XP 32bit jest o 3 FPS więcej i nie ma już tych bugów w grafice takich jak trójkąty, dziwne niebo, jakieś cuda. Teraz jest jak się należy.A działa Ci RivaTuner 2.06? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Ciekawe dlaczego nikt nie pisze o trybie MP ?? :wink:Poniewaz ta gra pokazuje pazury na singlu To nie możesz udzielić normalnych wskazówek? Piszesz jak jakis ważniak -.- co za ludzie ...Nie moge, gdyz zlamie regulam tego forum czego robic nie mam zamiaru. Jesli naprawde jestes az tak niedomyslny to mecz sie dalej. Ciesz sie w ogole, ze o tym napomknalem bo nie chcialem tego robic. Poza tym dlaczego nikt nie napisze jak przejsc tamten moment, nad ktorym sie dze juz 2 dzien. (kolo 4H kombinowania) Edytowane 13 Listopada 2007 przez v1per86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Slyszales SubMaFioZo? Jestes niedomyslny jak kilku innych userow, kup sobie paszport polsatu to rozkodujesz info od v1per86 ;) Ja tez chyba musze... omg. v1per86 to nie mogles powiedziec: masz oryginal to nie masz problemu? A swoja droga to co to ma wspolnego z przyspieszeniem gry? Edytowane 13 Listopada 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Poniewaz ta gra pokazuje pazury na singlu Nie moge, gdyz zlamie regulam tego forum czego robic nie mam zamiaru. Jesli naprawde jestes az tak niedomyslny to mecz sie dalej. Ciesz sie w ogole, ze o tym napomknalem bo nie chcialem tego robic. Poza tym dlaczego nikt nie napisze jak przejsc tamten moment, nad ktorym sie dze juz 2 dzien. (kolo 4H kombinowania) To ja im podpowiem .... nie będą miały problemu osoby do których np. przyjdzie gra z www.gram.pl 15.11.2007 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 u mnie nie ma roznicy w wydajnosci pomiedzy 169.04 a 169.09. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 no ja wreszcie 15 zasiądę do Crysis , 14 mają wysyłać... juz się doczekać nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 RT działa na najnowszych sterach, ale tylko wtedy jesli wczesniej zdefaultujemy ustawienia. Jesli o tym zapomnimy to nie wiem co zrobic byc dzialalo :P Mowie o windowsie xp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 RT działa na najnowszych sterach, ale tylko wtedy jesli wczesniej zdefaultujemy ustawienia. Jesli o tym zapomnimy to nie wiem co zrobic byc dzialalo :P Mowie o windowsie xp :) napisz mi na gg albo pw co zrobic aby przyspieszyc crysisa, bo pisze do cia pw a nie odpisujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 To ja im podpowiem .... nie będą miały problemu osoby do których np. przyjdzie gra z www.gram.pl 15.11.2007 :). A potwierdzenie tych rewelacji kolego szanowny to znajdziemy... gdzie? Bawicie się jak małe dzieci zamiast napisać konkretnie o ile jest jakoweś rozwiązanie bo jakoś śmiem wątpić. A do kolegi niecierpliwego i jego rozwiązania w porcie to nie strzeliło ci do głowy, iż nie wszyscy grają byle jak najszybciej grę przelecieć. I moze do portu jeszcze nie dotarli. Zresztą twoje posty jakoś nie specjalnie zachęcają do udzielenia Ci pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Nie sugeruj się tym artykułem z elitebastards , tam testowali na 169.04 , a te są gorsze od 169.02 :wink: W tamtym artykule nawet dokładnie nie napisali , od której wersji sterownika dokładnie występuje ten błąd odnośnie jakości obrazu. Te błąd ma być naprawiony w 169.05 i m.in poprawiona obsługa sli. Rozumiem, rozumiem. W takim razie czas zaopatrzyć się w nowe bety :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 A potwierdzenie tych rewelacji kolego szanowny to znajdziemy... gdzie? Bawicie się jak małe dzieci zamiast napisać konkretnie o ile jest jakoweś rozwiązanie bo jakoś śmiem wątpić. A do kolegi niecierpliwego i jego rozwiązania w porcie to nie strzeliło ci do głowy, iż nie wszyscy grają byle jak najszybciej grę przelecieć. I moze do portu jeszcze nie dotarli. Zresztą twoje posty jakoś nie specjalnie zachęcają do udzielenia Ci pomocy. ja nie potwierdzam tych wiadomości tylko sugeruję o co chodzi koledze , który to pisał odnośnie pliku exe. , osobiście będę miał crtysis 15 jak mi kurier dowieźie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Dobra ja napiszę mam nadzieję, że bananem nie dostanę, a tu jakieś podchody, domysły i tylko śmietnik się robi. Po pierwsze v1per86 chodziło o fix'a witaminki, który jest do ściągnięcia przez wiadome sieci wymiany p2p, po drugie konio68 chodzi o to, że jutro powinien być legal (według gram.pl już do mnie wysłali EK) i ludziska z oryginałem nie potrzebują witaminki, więc nie będzie tego typu problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 mastertab I musiales zepsuc kabaret ktory tutaj sie robi.... Ty Neidobry, ty ZLY :ploom: Bana nie powinienes dostac. Co do reszty to sie zobaczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Probuja meczyc sie nad swoim motywem (to juz 5H jak nad nim siedze :/) znalazlem fajny blad :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Powiedzialem sie zobaczy a nie od razu przeginac pale... Tak z rozpedu jeden odstrzal kombinacyjny - 3 dni ZKU + 7 ZPP. Kolejni beda gorzej traktowani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 no i dostałem właśnie info. gra wysłana jutro wyląduje u mnie w kompie :) .. gram.pl dziś wysyła.... wreszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Panowie blagam dajcie misave'a zaraz po tym momencie bo mnie qr...ca wezmie. Pliisss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek-irl Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Panowie blagam dajcie misave'a zaraz po tym momencie bo mnie qr...ca wezmie. Pliisss Przypomnij mi z czym masz problem, ja juz jestem na moment przed kopalnia wiec moze bede mogl ci pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Przypomnij mi z czym masz problem, ja juz jestem na moment przed kopalnia wiec moze bede mogl ci pomoc.Jestem na porcie. Uzylem lornetki by przywolac sily powietrzne, ktore rozwalily statek. Teraz mam oczyscic teren z kolesi. Rozwalam wszystkich i nic. Te statki caly czas nade mna lataja a slabo widoczny woko w powietrzu helikopter oznaczony na radarze zielona strzalka caly czas mi ucieka. Wszystkich wybilem i nic. Prosilbym bardziej o sejwa zaraz za tym momentem. Bede strasznie wdzieczny bo tak czekalem na ta gre a przez ten moment nie moge grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « a moze ktos wie jak wejsc do zbrojowni aby dostac tac gun'a aby rozwalic bossa? bo sie krzaqtam po lotniskowcu i nie mam zadnych drzwi otwartych 0_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek-irl Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Jestem na porcie. Uzylem lornetki by przywolac sily powietrzne, ktore rozwalily statek. Teraz mam oczyscic teren z kolesi. Rozwalam wszystkich i nic. Te statki caly czas nade mna lataja a slabo widoczny woko w powietrzu helikopter oznaczony na radarze zielona strzalka caly czas mi ucieka. Wszystkich wybilem i nic. Prosilbym bardziej o sejwa zaraz za tym momentem. Bede strasznie wdzieczny bo tak czekalem na ta gre a przez ten moment nie moge grac.Ok, powiedz mi tylko jak mam go wyluskac (sejwa) to jest twoj, ja niestety nie mam pojecia jak to zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 OMG OMG OMG ign 9.4 , gamespot 9.5 :P nie no ocenka taka sie chyba nalezy choć nieco przeraża mnie momentami AI w ten 'super' grze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 http://www.frazpc.pl/b/177784 a tak miało być, a jest zle. obnizylem detale na high i dalej czasami rwie przy 1440x900. Jestem w tej chwili w levelu ASSAULT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleepwalker74 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Jestem na porcie. Uzylem lornetki by przywolac sily powietrzne, ktore rozwalily statek. Teraz mam oczyscic teren z kolesi. Rozwalam wszystkich i nic. Te statki caly czas nade mna lataja a slabo widoczny woko w powietrzu helikopter oznaczony na radarze zielona strzalka caly czas mi ucieka. Wszystkich wybilem i nic. Prosilbym bardziej o sejwa zaraz za tym momentem. Bede strasznie wdzieczny bo tak czekalem na ta gre a przez ten moment nie moge grac. Ja nie mam tu żadnego problemu - po zatopieniu statku przez siły powietrzne trzeba tylo zestrzelić helikopter - używasz wyrzutni rakiet i voila :) Potem lądują twoi kolesie, przeskakujesz przez płotek, odprawa u gostka siedzącego w czołgu i następny etap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 na początku gry przy odbijaniu pewnej pani trzeba rozwalić 2 czołgi niestety wale w nie granatami, wyrzutniami a one sobie dalej żyją... jak to dziadostwo ubić? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek-irl Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Teraz to ja utknolem. Jestem w jaskini i nie moge za chiny znalesc wyjscia, znaczy sie jest jedno ale ponoc ten etap z 0G, mial byc na koncu, ponoc. Przyznaje ze wyglada to zajefajnie :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Jak dla mnie to full łazi lepiej od demka, gram na 1024-768, detale wysokie tylko cienie średnie, bez aa i anizo i w sumie nie jest źle, potrafi co jakis czas przycinać ale tak jak piszę nie jest źle, wiadomo nie jest to super płynnie ale grać spokojnie idzie, demo na tych ustawieniach chodziło gorzej, jak co to grafa łazi na 600/1750, proca jeszcze trochę podkręciłem na 2850, system świeżo po formacie :D, co do gry to jak na razie mi się podoba. Gram na sterach 163.71. Edytowane 13 Listopada 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodpog Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Jeżeli uważacie, że nie powinienem umieszczać tych screenów, to usuńcie mój post. Dziękuje. PS. Screeny pożyczone z innego forum. :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...