Skocz do zawartości
nrl

Crysis

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteście śmieszni. Przerzucacie się configami i robicie jakies cuda niewidy zeby droga miała lepszą teksturę? czyzby grafika sie tylko liczyla? A gdzie fun z gry? Przykre, bardzo przykre... :-|

Dla mnie przykre i zarazem śmieszne są Twoje wypowiedzi... niestety. Grę już większość z nas zaliczyła a teraz można się pobawić w konfigurowanie plików. Coś jest nie tak? Bo wygląda jakbyś miał problem bardzo drażliwej natury.

Pozdrawiam.

Teraz czekam na nowy sprzęt(chodzi mi o premierę a nie o to, że coś zamówiłem) i o nowe produkcje crytek'a już na zmodyfikowanym silniku gdzie zapowiadają jakość obrazu ocierającą się o fotorealizm.

:blink:

... jestem bardzo ciekaw bo w tej postaci, w której dostaliśmy grę uważam, że jest już bardzo dobrze i można się już trochę poocierać.

:wink:

A... jeszcze do MaZZeo... jasne, grafika się liczy mocno mocno.

Bye.

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeszedłem Crysis !!! Ha ha Ale ten robal co był na pokładzie lotniskowca to myślałęm ze to jakiś błąd gry ale trzeba w tego stwora dłuuugo napiepszać.

I gra troche za krótka może z 10 godzin.

jak biegnie się na złamanie karku to każdą grę idzie skończyć bardzo szybko ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też przeszedłem Crysisa w te kilka godzin. Ale sie dobrze bawiłem i o to chyba chodzi. Teraz czekam na nową grafę i będę mógł wreszcie zagrać na nieco wyższych detalach ,bo strzelić komuś heada przy 15 klatkach nie jest łatwe.

No to blue my czekamy na configa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziś ukończyłem Crysisa, zajęło mi to ok 2 tyg, nie grałem co dziennie wiec dlatego tyle. Co do samej gry to początkowe misje te łażenie po dżungli mnie strasznie nudziło, wczułem się dopiero jak zaczęły się te jaskinie, sama końcówka gry walka z bosem mi się nie podobała, widać że robione tak na szybko, mogło by być te zakończenie bardziej ekscytujące. Gra mimo tego że była zapowiadana już od dawna na wielki hit w śród gier mnie nie powaliła, może dlatego że poniekąd przypominała far cry, AI przeciwników wg mnie nieco grosze niż w far cry, jeszcze by się jakieś tam niedociągnięcia znalazły jak np. spotkałem się z zacinającymi się przeciwnikami w różnych miejscach itp, to co zasługuje na pochwałę to oczywiście grafika która jest naprawdę piękna, grałem co prawda na 7900GS więc nie mogłem jej podziwiać przez całą grę w pełnej okazałości, a szkoda bo po zmianie plików które odblokowują ''dx10 pod xp'' :-P prezentuje się świetnie, ale na to przyjdzie jeszcze czas jak kupię jakieś 8800GT lub coś lepszego :-P. Ja grze daje ocenę 9/10, jest bardzo dobra ale nie znakomita tak jak mi się wydawało przed premierą i pewnie nie tylko mi.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też przeszedłem Crysisa w te kilka godzin. Ale sie dobrze bawiłem i o to chyba chodzi. Teraz czekam na nową grafę i będę mógł wreszcie zagrać na nieco wyższych detalach ,bo strzelić komuś heada przy 15 klatkach nie jest łatwe.

No to blue my czekamy na configa ;)

oczywiscie co do screeny ktory byl umieszony na poprzedniej strony , moja odpowiedz była bardziej ironiczna i kazdy sie mogl domyslic ze gra tak nie wyglada.

dalem screeny na poprzednich stronach jak to u mnie wygladalo.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jeszcze nie skończyłem i długo nie skończę bo mi savy wywaliło niechcący :(. Lece narazie w multi i czekam na QQ ;) może kobznie swoje ;). Może jeszcze ktos sie znajdzie dobroduszny.

A jak do diazka odblokować tą amfibię to nie mam pojęcia :(.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba jeden z lepszych jakie widziałem z gameplaya.

Dołączona grafika

Mapa jest tutaj:

http://www.crymod.com/filebase.php?fileid=358&lim=0

Albo taki cukiereczek.

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Tutaj:

http://www.crymod.com/filebase.php?fileid=278&lim=20

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jakiś fotomontaż qqrydza ? Skąd ten screen?

Ciekawe jak będą wyglądać następne epizody. Oj będzie miazga coś czuję i chyba odpuszczę sobie kupno 8800GT i poczekam na 9800 albo 9600 : )

http://www.youtube.com/watch?v=oC0uRZ_4fqc...21&page=275

nuke i fizyka coś pięknego :)

Edytowane przez Grippem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No znalazłem to z ciekawości. Można się przespacerować.

http://www.crymod.com/thread.php?threadid=10510

Dołączona grafikaDołączona grafika

Zapowiadało się ciekawiej. No nic... czas spać.

buenas noches

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nagrałem filmik do tych screenów co wyżej. Zobaczcie jak to rewelacyjnie wygląda.

http://rapidshare.com/files/73231263/Untitled.rar

Panowie z Crytek'a powinni bardziej zwracać uwagę na oświetlenie i grę cieni bo to daje dużego realizmu. Z tego silnika jeszcze można cuda wycisnąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nagrałem filmik do tych screenów co wyżej. Zobaczcie jak to rewelacyjnie wygląda.

http://rapidshare.com/files/73231263/Untitled.rar

Panowie z Crytek'a powinni bardziej zwracać uwagę na oświetlenie i grę cieni bo to daje dużego realizmu. Z tego silnika jeszcze można cuda wycisnąć.

Efekty wgniataja i z dobrym pomyslem mozna zrobic super poziomy z fajnym klimatem. Musze sie jutro az sam pobawic, ale na x1950pro to slajdshow bede mial ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak patrze na te dodatkowe mapki to sobie mysle ze cos tu nie gra. Niektore z nich wygladaja ciekawiej niz te z sp (chodzi mi o zroznicowanie terenu), np bardzo mi sie podobaja te domki na palach nad rzeka.

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Moze mi ktos podpowiedziec jak wysc z mostaka od kapitana na lotniskowcu? Panienka robi masaż serca leżacemu gosciowi..wszystko sie pali...dwóch stoi i dusi sie od dymu. Kapitan stoi jak słup i ma wszystko w ...... Dołączona grafika i tylko pogania mnie zebym juz wyszedł. Nie wiem co zrobic , mam tylko pistolet , drzwi wyjsciowe zawalone i nie moge ich otworzyc. Przez okno tez nie mozna wyjśc...Pomożecie w jednym zdaniu? Dołączona grafikaDołączona grafika

Edytowane przez krzysztof2010

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Moze mi ktos podpowiedziec jak wysc z mostaka od kapitana na lotniskowcu? Panienka robi masaz serca leżacemu gosciowi..wszystko sie pali...dwóch stoi i dusi sie od dymu. Kapitan stoi jak słup i ma wszystko w ...... :) i tylko pogania mnie zebym juz wyszedł. Nie wiem co zrobic , mam tylko pistolet , drzwi wyjsciowe zawalone i nie moge ich otworzyc. Przez okno tez nie mozna wyjśc...Pomożecie w jednym zdaniu? :mur: :-P

Włączyć maximum strength i pociągnąć z piąchy w drzwi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi