misico Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 W temacie: Topic Śmiechu 'Ghazi' napisał: [ot] Oglądając takie linki mam nieodparte wrażenie, że wysyłający je userzy są na poziomie umysłowym dzieci, które rzucają w przechodniów workami z wodą i chowają się za drzewem, tudzież smarują psią kupą klamki w drzwiach i mają z tego ubaw po pachy. [/ot] Czy ma rację? Czy należałoby ograniczyc (poddac cenzurze) zbyt lapidarne posty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 o lol cenzuro wróć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 o lol cenzuro wróćNie o to chodzi! Lecz o nie 'zalewanie' Topicu Śmiechu często beznadziejnymi linkami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nie cenzuro, ale niektore filmiki sa naprawde debilne. I nie chodzi tu juz o to kto jakie ma poczucie humoru. Sa to filmiki wywolujace smiech jedynie u osob z IQ w wysokosci IQ mojego kaloryfera. No ludzie litosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 misico to nie wiesz od czego jest "zgłoś" to chyba wystarczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nie cenzuro, ale niektore filmiki sa naprawde debilne. I nie chodzi tu juz o to kto jakie ma poczucie humoru. Sa to filmiki wywolujace smiech jedynie u osob z IQ w wysokosci IQ mojego kaloryfera. No ludzie litosci Nie litości, lecz przedsięwzięcia jakichś stanowczych kroków, konkretnego działania, bo mamy kilkadziesiąt tysięcy userów, więc potrzebne są konkrety... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 To zrob ankiete kto jakie dowcipy i zarty preferuje przy takiej ilosci userow... Kazdy ma inne poczucie humoru, wiec nie widze potrzeby cenzury, albo konkretnych restrykcji w topicu smiechu. Chyba, ze ktos tu jest wyjatkowo przewrazliwiony. Nie podoba sie, to omijam szerokim lukiem, moze komus innemu sie podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja jestem za usuwaniem niektorych linkow do filmow. Szkoda na nie czasu, łącza. A dla bardzo znudzonych, spragnionych humoru sa inne strony. "Chyba, ze ktos tu jest wyjatkowo przewrazliwiony. Nie podoba sie, to omijam szerokim lukiem, moze komus innemu sie podoba." Oby jaknajwiecej osob było "przewrazliwionych" na punkcie debilnego, płytkiego humoru, ktorego bez problemu mozna zaswiadczyc w omawianym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nie cenzuro, ale niektore filmiki sa naprawde debilne. I nie chodzi tu juz o to kto jakie ma poczucie humoru. Sa to filmiki wywolujace smiech jedynie u osob z IQ w wysokosci IQ mojego kaloryfera. No ludzie litosci Popieram w całej rozciągłości. Chciałem wcześniej poruszyć ten temat ale byłem pewny że nikt tego nie poprze :P To zrob ankiete kto jakie dowcipy i zarty preferuje przy takiej ilosci userow... Kazdy ma inne poczucie humoru, wiec nie widze potrzeby cenzury, albo konkretnych restrykcji w topicu smiechu. Chyba, ze ktos tu jest wyjatkowo przewrazliwiony. Nie podoba sie, to omijam szerokim lukiem, moze komus innemu sie podoba. A nie odnosisz czasami wrażenia, że film jest poniżej wszystkiego i jest bardziej żenujący niż śmieszny? Teraz nie sypnę przykładami bo zwyczajnie nie otwieram linków z youtube, szkoda czasu... chyba że ktoś dopisze jakiś komentarz to wtedy czasami otworzę... Ale swego czasu włączałem wszystkie po kolei i przy części zastanawiałem sie jak można wrzucić to do Topicu Śmiechu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Ba, są ludki, którzy potrafią wrzucić coś w stylu 2 girls 1 cup, takich to bym po łbie lał. Całe szczescie, że nie widziałem jeszcze tego filmiku. Edytowane 17 Grudnia 2007 przez thuGG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Zgoda, jesli takie linki maja byc usuwane, to jestem jak najbardziej za. Albo napigulowani kolesie w jakiejs wiejskiej dyskotece, lansujacy sie swoim golfem przy pierwszej lepszej lasce... Zenua :| Edytowane 17 Grudnia 2007 przez CBZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dwie muchy siedza na.... Za 2girsl1cup strzelilem kombinowane ZKU + ZPP. Topic smiechu umarl jakies 1,5 roku temu wraz z promocjami typu "podlacz internet, otrzymasz kamerke". Ilosc debilnych filmikow znaczaca wzrosla, niektorzy odnajduja w nich cos smiesznego i spamuja we wspomnianym watku adresem takiego gowna. Efekt taki ze jak nie ma raportu to mozna sobie calkowicie darowac ten temat. A Nierealny podsumowal - nagina regulamin to raportuj. Umieszczaja debilizm - nieogladaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Albo napigulowani kolesie w jakiejs wiejskiej dyskotece, lansujacy sie swoim golfem przy pierwszej lepszej lasce... Zenua :|Mówisz o tym reżyserowanym filmie krótkometrażowym kręconym dla beki? Moim zdaniem ten koleś nie był napigułowany, tak jak i ta laska nie byłą pierwszą lepszą. Już bardziej "Zenua" jest 90% rzeczy wrzucanych przez djsilence. btw. a to http://www.spunge.org/~fripi/fotos/chorradas/omfg.jpg to wg. Ciebie nie jest "Zenua"? kurcze, dziwne... Edytowane 18 Grudnia 2007 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 O gustach się nie dyskutuje, wystarczy jeśli każdy zamieszczając jakiś link zrobi opis filmu/zdjęcia. Jeżeli trafiam na jakiś debilny wg mnie filmik to go zamykam i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koko_ Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ba, są ludki, którzy potrafią wrzucić coś w stylu 2 girls 1 cup, takich to bym po łbie lał. Całe szczescie, że nie widziałem jeszcze tego filmiku. zaluj bo fajny jest:) oraz nie wiem co takiego dziwnego jest akurat w tym filmiku ze wszyscy sie tak podniecaja? widzialem juz cala mase podobnych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 to do roboty i zaspamujemy topik ambitniejszym humorem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 zaluj bo fajny jest:) oraz nie wiem co takiego dziwnego jest akurat w tym filmiku ze wszyscy sie tak podniecaja? widzialem juz cala mase podobnych... Wiesz, różni ludzie mają rózne zboczenia i fetysze, ale mowa tu o topicu smiechu i wg mnie powinny tam trafiac materiały mieszczące się w ogolnym kanonie dobrego humoru i dobrego smaku. Mysle, że są ludzie, którzy nieźle się bawią ogladąjąc egzekucje i morderstwa, ale to nieuprawnia ich do wrzucania takich filmikow do topicu smiechu. To samo mysle o 2 girls 1 cup, raczej nic smiesznego tam nie ma, skoro większość ludzi oglądających to reaguje odruchem wymiotnym. Ja mam się śmiać, a nie rzygać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 btw. a to http://www.spunge.org/~fripi/fotos/chorradas/omfg.jpg to wg. Ciebie nie jest "Zenua"? kurcze, dziwne...Hahahha. Jesteś moim mistrzem ;] Zostawić jak jest ---> działać w przypadku raportów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Hahahha. Jesteś moim mistrzem ;] Zostawić jak jest ---> działać w przypadku raportów. Hahahha. Odezwal sie bukkake lord. Hahahha. :| Fotka to dla mniej wtajemniczonych fotomontaz wyrazajacy jakze wielka potrzebe picia piwa przez niektorych, no chyba ze ktos nie zrozumial. Az leja po gaciach na sama mysl, ze moga sobie szybciorem zalac krwioobieg alkoholem. Serio, niektorzy sa albo przewrazliwienia, albo szukaja dziury w calym. EOT, dyskusja w tym temacie nie ma sensu, biorac pod uwage liczne preferencje humorystyczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) Szczerze mówiąc to ja bym najchętniej podzielił Topic Śmiechu na dwa: Topic Śmiechu i Śmieszne/ciekawe filmiki. Od kilkudziesięciu stron 3/4 T. Ś. to linki do youtube, często nie tyle śmieszne co "interesujące" zdaniem wrzucającego, tudzież po prostu głupie. IMO do wszelkiego rodzaju materiałów video powinno się wydzielić inny topic, ot co. Edytowane 21 Grudnia 2007 przez und3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie ma sensu dzielic TŚ na obrazki i filmy, moze jeszcze dodatkowo otworzyc kolejne tematy dla: animacji i audio ? Mozna jedynie wprowadzic nakaz przy umieszczaniu filmikow: nazywanie linka, przynajmniej naswietlenie tego, co sie pod linkiem znajduje. Ktos sobie kuknie filmik, wrzuci link i jest zadowolony. Przeciez to cholerna minuta, albo i mniej, w zaleznosci od ilosci linkow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie mówię o oddzielaniu filmów od obrazków, tylko filmów od całej reszty :P . No ale jak sobie chcecie, ja tutaj nie mam nic do gadania :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie mówię o oddzielaniu filmów od obrazków, tylko filmów od całej reszty :P . No ale jak sobie chcecie, ja tutaj nie mam nic do gadania :P Popieram. W topicu smiechu jest nasrane linkow do youtube'a ktore powtarzaja sie po x razy i sa do niczego. No ale de gustibus non disputandum est... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Hahahaha jakiś inteligent wrzucił do topicu śmiech "2 girls 1 cup" ? :lol: szkoda, że tego nie widziałem hehe, muszę przyznać, że ktoś ma na prawdę spaczone poczucie humoru jak go śmieszy coś takiego, ja po 10 sekundach wyłączyłem ten filmik bo mnie brało na wymioty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Atak dzikiego kota: 2854256[/snapback] http://www.youtube.com/watch?v=oYzjQf2mC7M Raz, ze mozna wrzucic to na imageshack, a dwa, ze wypada te linki cholera nazywac, a nie klikac w ciemno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) Widzę, że moje "imię" padło więc pozwolę sobie zabrać głos. Mówisz o tym reżyserowanym filmie krótkometrażowym kręconym dla beki? Moim zdaniem ten koleś nie był napigułowany, tak jak i ta laska nie byłą pierwszą lepszą. Już bardziej "Zenua" jest 90% rzeczy wrzucanych przez djsilence. btw. a to 2849595[/snapback] To zrob ankiete kto jakie dowcipy i zarty preferuje przy takiej ilosci userow... Kazdy ma inne poczucie humoru, wiec nie widze potrzeby cenzury, albo konkretnych restrykcji w topicu smiechu. Chyba, ze ktos tu jest wyjatkowo przewrazliwiony. Nie podoba sie, to omijam szerokim lukiem, moze komus innemu sie podoba. Po trzecie, od ok. półtora roku współtworzę serwis funiaste. Po czwarte, w mojej osobistej opinii, wszelkie polskie, obecne kabarety i wiele innych tego typu rzeczy to.... widzisz, powtrzymałem się od wypowiedzenia swej opinii, bo nie było coś w moim guście. Po prostu omijam i nie denerwuje się bzdurami, bo w życiu mam większe zmartwienia, choć na pewno mniejsze niż ten kolega: www.silent.dolsat.pl/S3TqVYcNpN7E.jpg Więc zanim nazwiesz, to co robię "zenua" (bo z lenistwa nie chciało ci się nacisnąć Alt-a), zastosuj magiczny trick i odpuść. Edytowane 23 Grudnia 2007 przez djsilence Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) Dobrze, że tylko współtworzysz funiaste a nie tworzysz, bo by pewnie dawno przestali go ludzie odwiedzać ;] Nie denerwuj się didżej, poprostu masz dość 'oryginalne' poczucie humoru, zdarza się. edit: o jejku jejku djsilence, ort się trafił, co za tragedia, pisze akurat na kompie bez słownika w ff to wale ortami na lewo i prawo, nie każdy jest inteligentny na tyle coby bez ortów pisać samemu z siebie. Edytowane 23 Grudnia 2007 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 widzisz, powtrzymałem się od wypowiedzenia swej opinii, bo nie było coś w moim guście. Po prostu omijam i nie denerwuje się bzdurami, bo w życiu mam większe zmartwienia, choć na pewno mniejsze niż ten kolega: www.silent.dolsat.pl/S3TqVYcNpN7E.jpg I co, będziesz wszędzie wstawiał ten obrazek? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) nie mam problemu z tym, że masz odrębne zdanie, ale nie musisz umyślnie próbować mnie obrażać zwrotami jak "zdaża się", który de facto ma błąd ortograficzny. Owszem, jeden śmieje się z polskich kabaretów, drugi z zachodnich rzeczy a trzeci z goatse. Kaaban, to dobry przykład, gdy ludzie wyolbrzymiają swoje problemy. Edytowane 23 Grudnia 2007 przez djsilence Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Jak dla mnie to ten obrazek pasuje tutaj jak kwiatek do kozucha... co to ma do rzeczy, mozesz mi wyjasnic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...