Black_war Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Yyy mniemam, że żeby pograć w betę trzeba mieć cd-keya? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgadza się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Drodzy koledzy... Wlasnie skonczylem grac... Wracam wrost z pola bitwy.. Gralem 2vs2, zajebiscie mi szlo, w pidziet armi, ide na kolesie rozwalam jednego, ide na drugiego caly w skowronkach, kiedy nagle blad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Po rozpakowaniu plików wyskakuje mi takie coś. Wie ktoś o co lata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zainstalowałeś czy tylko rozpakowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Drodzy koledzy... Wlasnie skonczylem grac... Wracam wrost z pola bitwy.. Gralem 2vs2, zajebiscie mi szlo, w pidziet armi, ide na kolesie rozwalam jednego, ide na drugiego caly w skowronkach, kiedy nagle blad... Norma mi kilka razy już wywaliło, ale tylko na pulpit oczywiście gra sama się zamknęła :/ Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez blacklio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zainstalowałeś czy tylko rozpakowałeś? Rozpakowywanie dochodzi do końca i o ile dobrze widze, zaczyna się proces instalacji i takie ustrojstwo wyskakuje. Na stronie microsoftu language pack pokazuje tylko NET framework (mam wersje 3.5 z sp3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) kto sie pisze na 22? EDIT piszscie: gg 7793756 Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 kto sie pisze na 22? Mogę być to ja :D Jak co to gg 775668 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Red Alert 3 już w sprzedaży. Podczas wizyty w Empiku zauważyłem, zalegającą na półkach jakże charakterystyczną grę spod znaku sierpa i młota :) Cena 139zł niestety nie dysponowałem taką gotówką. Jeśli ktoś wszedłby w posiadanie RA3 commentsy mile widziane. Wolę się upewnić czy gra jest warta świeczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom81 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Red Alert 3 już w sprzedaży. Podczas wizyty w Empiku zauważyłem, zalegającą na półkach jakże charakterystyczną grę spod znaku sierpa i młota :) Cena 139zł niestety nie dysponowałem taką gotówką. Jeśli ktoś wszedłby w posiadanie RA3 commentsy mile widziane. Wolę się upewnić czy gra jest warta świeczki.139. cena raczej nie zachęca, co do zmian to fajne mocne brzmienie jako dźwiękówka :) (czy. metal) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 ja wczoraj zakupiłem ... niestety jako fanboy C&C musiałem ją mieć :) C&C Tyberium Wars itd bardzo przypadla mi do gustu więc RA3 wziołem w ciemno. Fakt 140 zł bolało ale kupując PES 09 mocniej sparzyć się nie mogę :). Jeszcze zostało mi czekać na dodatek WoWa i GTA4 więc bedę miał do końca roku w co pykać. Wracając do RA3 nie zdąrzyłem uruchomić jedynie otworzyć pudłko. Jest biednie :) cieniutka książeczka , cdkey do Warhammera Online na 10 dni , plakacić w formacie A4 z dziewczynkami bardzo przyjemny i płyka :). Tak dawno nie widziałem red alerta że oglądając książeczke nie mogłem powstrzymać wspomnień. Dobrze że niedługo urlop :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartoleon Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Zastanawia mnie co was trzyma przy rts-ach bo przecież wszystkie rts-sy to według mnie poza różnymi tytułami i grafiką niczym innym się nie różnią. Pamiętam gdy po raz pierwszy grałem w prekursora tego gatunku czyli dune 2. W tamtych czasach była to bardzo innowacyjna gierka przy której spędziłem kilka nieprzespanych nocy tak bardzo mnie wciągneła. Później był warcraft,command conquer,wordcraft 2. Wraz z każdym kolejnym tytułem odnajdowałem coraz mniej przyjemności z grania w rts-y i przy red alert zrezygnowałem mniej więcej w połowie bo tak bardzo zaczeło mnie to nudzić. Niedawno postanowiłem sprawdzić czy tak długa przerwa sprawiła,że znów jakiś rts mnie wciągnie i kupiłem c&c tw i jak się okazało po to aby po 2 godzinach grania w to odinstalować i następnego dnia odsprzedać. O ile np w fps-y gram od lat 15 i nadal trafiają się takie w które chce mi się grać bo w tym gatunku można wprowadzić jeszcze wiele innowacji i nadal udoskonalać wszystko to co składa się na mechanim rozgrywki to uważam ,że gatunek rts jest już całkowicie wyeksploatowany. Czym np różni się red alert 3 od C&C tw ? Według mnie niczym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Jeden się zastanawia co innych trzyma przy RTSach. Drugi będzie się zastanawiał, co innych trzyma przy FPPach. Trzeci się będzie zastanawiał co innych trzyma przy grach video. Czwarty się zastanowi co innych trzyma przy kobietach, a jeszcze inny zastanowi się dlaczego niektórzy lubią bigos. To się nazywa gust, a o tym raczej się nie dyskutuje. Jedni lubią RTSy, inni jak im skarperki śmierdzą. Więc jeśli nie lubisz RTSów, to nie wiem po co się tu udzielasz, a twój post raczej jest zbędny. A RA3 od C&C rózni się designem i chyba trochę bardziej jajcarskim podejściem do tematu, co mi akurat odpowiada. Edytowane 30 Października 2008 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Zastanawia mnie co was trzyma przy rts-ach bo przecież wszystkie rts-sy to według mnie poza różnymi tytułami i grafiką niczym innym się nie różnią. Pamiętam gdy po raz pierwszy grałem w prekursora tego gatunku czyli dune 2. W tamtych czasach była to bardzo innowacyjna gierka przy której spędziłem kilka nieprzespanych nocy tak bardzo mnie wciągneła. Później był warcraft,command conquer,wordcraft 2. Wraz z każdym kolejnym tytułem odnajdowałem coraz mniej przyjemności z grania w rts-y i przy red alert zrezygnowałem mniej więcej w połowie bo tak bardzo zaczeło mnie to nudzić. Niedawno postanowiłem sprawdzić czy tak długa przerwa sprawiła,że znów jakiś rts mnie wciągnie i kupiłem c&c tw i jak się okazało po to aby po 2 godzinach grania w to odinstalować i następnego dnia odsprzedać. O ile np w fps-y gram od lat 15 i nadal trafiają się takie w które chce mi się grać bo w tym gatunku można wprowadzić jeszcze wiele innowacji i nadal udoskonalać wszystko to co składa się na mechanim rozgrywki to uważam ,że gatunek rts jest już całkowicie wyeksploatowany. Czym np różni się red alert 3 od C&C tw ? Według mnie niczym.To samo mogę napisać o FPS. ; / Ostatniego pytania nawet nie skomentuje. Co do samego RA3, to tak jak pisałem kilkanaście postów wcześniej, gra jest dobra. Można narzekać na 'cukierkową' grafikę, ale to również kwestia gustu (osobiście mi nie przeszkadza). Po kilkudziesięciu grach w wersję Beta, wiedziałem, że jak ukaże się Full to ją kupię. BTW. Edytowane 30 Października 2008 przez lycone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Skąd ją masz tak szybko?? Martwi mnie ten znaczek PL <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Można zainstalować ENG wersje. PL jest ok, ale nie potrzebnie tłumaczyli nazwy jednostek, trochę komicznie brzmią. : D Wygrałem w turnieju C&C3, ale z tego co wiem to już jest od wczoraj w Empiku. Edytowane 30 Października 2008 przez lycone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Właśnie teraz popatrzyłem na swój profil na gram.pl i jest status wysłane :D Może już jutro będę się cieszył grą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Skąd ją masz tak szybko?? Martwi mnie ten znaczek PL <_<Dzisiaj byłem w gdańskim MM po Dead Space i RA3 stały na regale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 A jak z optymalizacją samej gry? Chodzi mi o wymagania w porównaniu do TW (bo TW chodziło mi tak średnio-dobrze :rolleyes: ) i nie wiem czy jest sens w ogóle myśleć o RA3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) Ja w Krakowie w Saturnie wyrwałem za 139zł ale wersje opakowania znacznie lepszą od plastykowej :D oto ona: w skład wchodzą: płyta z grą płyta z dodatkami płyta z muzyką 5dodatkowych map do potyczek wieloosobowych klucz do bety kolejnej wersji gry c&c oraz specjalny przedmiot z warhammer online:aor plakat lachonów z RA3 Edytowane 31 Października 2008 przez Johny_85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Też dziś dorwałem 'Edycje Rewolucyjna' w Saturnie w Poznaniu. Bardzo ładnie wydane :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 A mi już wysłali gierke z CDP i nawet czapeczke dali gratis :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom81 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Johny_85: Niezła panienka na pudełeczku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelR Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Dzisiaj zauważyłem ze są dwie okładki: http://img216.imageshack.us/my.php?image=img2252zf8.jpg http://img84.imageshack.us/my.php?image=img2249fl4.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Dzisiaj zauważyłem ze są dwie okładki: IMHO wersja pro-rosyjska lepsza ;) Wybór zalezy do popieranego ustroju hehe. W pudełku jest tez fajny plakacik z suczami w mundurach :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Szczególnie ta Lt. Eva :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelR Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Na jakim poziomie trudnosci gracie?Ja gram na wysokim i nie jest wcale tak latwo jak niektorzy mowia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) No ja za kilka dni śmignę do empika po własną kopię to będzie można coś rozegrać ;) Może jakiś turniej PurePC ? :D ------------- Dobra RA już zainstalowany ;) Pytanie tylko takie - czy też nie możecie się połączyć z serwerem EA ? ------------- Ja pierdziu ... Nie mogłem się połączyć, bo wpisywałem nie ten profil użytkownika. Oczywiście nigdzie nie ma info, że chodzi o avatar ze strony EA który tworzyliśmy w momencie rejestracji ... Edytowane 4 Listopada 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 a ja mam taki problem, gdy gram sam potyczke wszystko hula az miło, jednak gdy gram z kumplem po sieci co chwile mam spadki w fps'ie. wie ktos moze co powoduje te spadki ? troche wkurzajace sa i bez nich było by mi o wiele lepiej ^^ z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...