Racuch Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) ja stawiam na to i Robert pewnie też : http://pogoda.onet.pl/2,5578,1227,,,sao_paulo,miasto.html podobna taktyka w Renault i Toyocie obym się nie mylił B-) Edytowane 1 Listopada 2008 przez Racuch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Szkoda by było gdyby Robert stracił 3 miejsce co jest realne :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Nie wiem czy dobrze licze, ale jeśli by się utrzymała sytuacja startowa do końca wyścigu, robert straciłby 3 miejsce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Tak... Raikonnen traci 6pkt do Kubicy, wtedy by się zrównali, ale Raikonnen ma więcej zwycięstw, więc to on by był na 3. miejscu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 I teraz wszyscy liczą na deszcz :) No miejmy nadzieję że zacznie padać i to dość mocno, a będzie ciekawie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Powinno padać, to jedyna szansa dla Roberta na dobry wynik. No i będzie ciekawiej w walce Hamilton vs Massa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Ja bym się nastawiał na Hamilton vs all Nie dadzą mu dojechać na wyżej niż 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 No i dobrze :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Zdobycie tytułu mistrzowskiego przez Hamiltona (jeśli nie nawali mu psycha) jest bardzo realne. Ale nie będzie to jego zwycięstwo tylko zespołu, który stworzył i obsługuje jego bolid. Gdyby nie awaryjne Ferrari w tym roku to Massa miałby już pewny tytuł. Może nawet Raikkonen by się liczył gdyby nie jego idiotyczne błędy w Singapurze i na Monzy - lepiej dojechać z jakimikolwiek punktami niż z niczym kończąc wyścig na bandzie. Co do Roberta, myślę, że jego opinie wygłaszane publicznie nt. F1.08 i pracy zespołu bardzo nie przypadło do gustu zarządowi zespołu, a także to, że jest wyraźnie lepszy od Nicka. Uważam, że powiedział by wprost, że ze swojej winy spartolił kwalifikacje, a nie z powodu bolidu, który prowadzi się dziwnie. Robert, nie daj się, wyciągnij maksimum z tego złomu, obroń 3 miejsce w generalce i pokaż, że nawet takim dziadostwem można coś osiągnąć :D Edytowane 2 Listopada 2008 przez Grimlock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 dresscar jak zwykle daje cielska :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Co do Roberta, myślę, że jego opinie wygłaszane publicznie nt. F1.08 i pracy zespołu bardzo nie przypadło do gustu zarządowi zespołu, a także to, że jest wyraźnie lepszy od Nicka. Uważam, że powiedział by wprost, że ze swojej winy spartolił kwalifikacje, a nie z powodu bolidu, który prowadzi się dziwnie.czyli sugerujesz że zespól BMW specjalnie złe ustawiło bolid tak ?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Co do Roberta, myślę, że jego opinie wygłaszane publicznie nt. F1.08 i pracy zespołu bardzo nie przypadło do gustu zarządowi zespołu, a także to, że jest wyraźnie lepszy od Nicka. Uważam, że powiedział by wprost, że ze swojej winy spartolił kwalifikacje, a nie z powodu bolidu, który prowadzi się dziwnie. imo dobrze, że Robert zaczął mówić co myśli na temat teamu. za tą szczerość jest doceniany i wyróżniany spośród kierowców. lepsze to zdecydowanie niż wciskanie kitu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 50% szansy na deszcz w trakcie wyścigu, rozpoczynamy na sucho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 LEJE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Już nie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Ale jazda :D I się zesrało :( Edytowane 2 Listopada 2008 przez cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 SZOK końcówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) O NIE!!! A tak sie cieszyłem jak Vettel wyprzedził HAMa. Było tak blisko. Szkoda Massy :angry: A Kubicy zabrakło punkciku z Chin Edytowane 2 Listopada 2008 przez michu98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) To wszystko wina Glocka (Toyoty) spartolił ostatni czy przedostatni zakręt Edytowane 2 Listopada 2008 przez Grimlock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Porażka na całej linii Ham "miszczem" :angry: , a Kubek wyleciał z pudła. Dziwnie to wygląda kiedy kierowca stojący na najwyższym miejscu pudła nie cieszy się ani trochę, a wygląda na zrozpaczonego. Edytowane 2 Listopada 2008 przez mastertab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Cieszyłem się, a tu padłem na fotel... Wszystko, tylko nie Hamilton mistrzem :angry: :angry: :angry: Trulli zrypał ten przedostatni zakręt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Ja ciach!le, ciach!a mać, najgorszy scenariusz :angry: :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Cieszyłem się, a tu padłem na fotel... +1, wychwalałem już aurę i Vettela pod niebiosa Fatalnie, po prostu fatalnie!!! :[ Ale fakt - końcówka mogła spowodować zawał serca u nie jednego kibica. Edytowane 2 Listopada 2008 przez michu98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Dla mnie Massa i tak jest mistrzem. Gdyby nie problemy z silnikiem w jednym z wyścigów to on dziś świętowałby zdobycie tytułu. A BMW od Monzy jak zwykle żenada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 BMW mogło mieć w tym sezonie mistrza, Kubice i nawet sam team nie był daleko, tylko po Kanadzie poświęcili wszystko na za rok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 A swoją drogą to wydaje mi się, że gdyby Massa jednak wygrał to powinien głównie dziękować Kubicy ;) To on wprowadził zamieszanie między Hamiltonem i Vettelem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Co jak co ale tytuł należał się Hamiltonowi, rok temu go nie zdobył, teraz niech ma. Massa na początku sezonu też nie błyszczał. MOIM ZDANIEM ofkoz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 No :D To zasługa Roberta :) Mina ojca Massy, gdy sie cieszyli a tu zobaczyli że HAM jednak 5 - wzruszające. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 pamiętacie jak jechaliście po MASIE na początku sezonu? każdy go skreślił, że nie radzi sobie bez TC. ja go broniłem (posty do przeczytania), miałem rację. hamilton również genialny kierowca. rok temu błędy, przypadki, pozbawiły go tytułu. tym razem pokazał że jest najlepszy. vetel początek sezonu nieudany, końcówka to reaktywacja. robert......... jechał pod koniec genialnie szybko. hamilton i vetel zostali połknięci przez niego. ps. szkoda masy, liczyłem na niego. rewelacyjny wyścig, ost zakręt po którym dopiero wszystko się wyjaśniło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 I bądź tu ktoś mądry i powiedz co się działo w pierwszej połowie wyścigu. A przede wszystkim start z pit lane.. ehh gdyby jednak wymienili mu te opony. Imo BMW musi w końcu podjąć męską decyzję, nie jest to zespół pokroju Ferrari, żeby zastawiać po równo na każdego kierowce a i tak były wielkie szanse na zwycięstwo. McLaren stawia tylko na Hamiltona, strach pomyśleć jak wyglądałaby końcówka sezonu, gdyby BMW postawiło wszystko na Kubicę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...