Arni Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) Wszystko się zaczęło od kolekcjonowania fotek kibli z całego świata na zasadzie pobierania pojedynczych fotek na hdd... później stwierdziłem że warto je zgromadzić w jednym miejscu i tak powstała stronka galeriawc.prv.pl po kiilku tygodniach shackit.pl zaproponował mi że udostępni miejsce na swoim serwerku za free. Dla mnie oznaczało to koniec z limitami i większą widownie dla nichwiększe zainteresowanie serwisem.. tak oto powstała jakieś kilka miesięcy temu galeria http://galeriaWC.pl/ Projekty z PL mają zgode autorów na umieszczenie ich fotek 99% [jeden projekt nie ma zgody bo autor poprostu jest nieaktywny na forach ani na gg ;/ spróbuje później ...]Projekty zagraniczne umieszczone w galerii nie zawsze posiadają zgody ze względu na bariery językowe (wiele projektów jest z poza europy i autorzy nie zawsze posiadają znajomość języka angielskiego). opinie ? sugestie? BTW posiadacze FF niech przewijają menu przy użyciu kursorów albo wdusżą rolkę :damage_wall: taki ot problem tego skryptu na FF ale pracuje nad tym ;) Edytowane 6 Lipca 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 ja tam podziwiam cierpliwość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Fajny pomysł, galera też bardzo fajna (zarówno ilość zdjęć i ich jakość, jak i ich prezentacja). Dobra robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 mam jakieś takie dziwne wrażenie ze ruch tej myszki/galerii powinien być odwrócony.. jakoś tak nieintuicyjnie się obraca nie w tą stronę co trzeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) ja polecam galerie oglądać przy full screenie wtedy większe ilości fotek ładniej się prezentują [full screen to Prawy Przycisk Szczura>Go to Full screen] Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mi się bardzo podoba, również podziwiam za cierpliwość :) Czekam aż w FF będzie w pełni ok :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Powiem tak, wow. Ładne wykonanie, gratki. Nareszcie coś wartościowego w Prezentacjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 zajefajny skrypt :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ta bardzo. Wywala firefoksa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Moze u Ciebie, bo u mnie w pracy chodzil dobrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Własciwie to nie tyle Firefox co flash, który sie lubi wywalac na tego typu rzeczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 U mnie też ok na FF. Moze to przez OS ;) ? Ciekawie zrobione, jednak o wygodnym przegladaniu nie ma mowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 wlasnie mi sie O na tym wywalila ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Wywala się zazwyczaj w fullskrinie. Sprawdziłem na FF, IE i O. Popraw to Arni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opere dosc czesto wywala i nie tylko na full screen'ie. Moze by zrobic to na jakims ciekawszym skrypcie galerii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) ... BTW posiadacze FF niech przewijają menu przy użyciu kursorów albo wdusżą rolkę :damage_wall: taki ot problem tego skryptu na FF ale pracuje nad tym ;) Po przyciśnięciu scrolla przewijanie działa, ale przy normalnym kręceniu już nie >> Firefoz 2.0.0.13 Bardzo fajnie zrobiona galeria :razz: :blink: edit szkoda, że na full screen nie ma menu po prawo Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Mi tam działa przewijanie bez problemu na FF 2.0.0.13 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ta bardzo. Wywala firefoksa... to wina Dziforsa 7025 :wink: Arni, łaaaadna galeria, fajnie tak we trzy de patrzeć na zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 ale mówię, że przydało by się odwrócić perspektywę... bo jak zdjęcie jest zzumowane i chciałbym się przełączyć na prawe zdjęcie... to jadąc myszką w prawo powinienem ujrzeć więcej tego prawego zdjęcia a tymczasem ono się zbytnio przybliża do ekranu przez co trzeba trafiać myszką w wąski kawałek wystającego zdjęcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Z dziforsem lekko nietrafiles w numer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 możecie mi wytłumaczyć co to znaczy "się wywala" łatwiej będzie zreperować icon_razz.gif btw mi sie jeszcze nie popsuło więc nie wiem ocb aha screeny mile widziane icon_wink2.gif PelzaK zmniejszę miniaturki przy apdejcie powinno być spoko icon_wink2.gif btw na razie kombinuje nad podkładem muzycznym icon_biggrin3.gif Edyta: Scroll powinien już chodzić bez zarzutów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 galeria prezentuje sie swietnie PS nie ma jak IE 6.0 :lol: wszystko zawsze działa bez problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 wlasnie mi sie O na tym wywalila ;)a pobrał QuickTime 7.4.5 pod XP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) no no - niezle to wyglada... i wszystko dziala jak powinno szkoda tylko ze nie mozna jakos zablokowac tego przechylania ;) Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 dobra odkopie bo może warto dać znać ;) nie ma przewijania już inny skin ;) sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 tanten był bardziej efektowny, ino wymagał lekkiego dotiunowania tych ruchów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 ale ten bierze mniej obciążenia na procu :) na a64 widziałem 100% użycia ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 sugestia jest taka że poprzedni był 10X fajniejszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 sugestia jest taka że poprzedni był 10X fajniejszy ;) Dokładnie. Dzięki temu strona była ciekawa, teraz jest może tylko przeciętna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 IMO także tamten skin był lepszy niż ten ;) Stronka miała smaczek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...