MarK Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 chlopie pospiesz sie bo zaraz popuszcze :lol: :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 chlopie pospiesz sie bo zaraz popuszcze :lol: :P :lol: Dokładnie... Co jest = nie odpaliła ?? Napisz jak się na niej kręci ?? Trza mieć pewność, że wszystkie chodzą w miarę jednakowo (fsb 200 i takie tam) Pisz !!! Please - nie daj nam czekać ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 yotomeczek cos ci sie chyba opmieszało on juz nie morze sie doczekac recenzji od uzurpatora .Kurde ja bym nawet na psa sie nie patrzył tylko testował aż do rana .Juz sie doczekac nieumiemy .Niech on kurde popedzi tego pieska bo nie wytrzymam z ciekawosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 No - mam ją. A więc moja agoia na +5% wystartowała na 156 mhz fsb. Nieźle, ale nie wspaniale :/. Jeżeli dobrze pójdzie to będę na dniach axp na B0 więc będę sprawdzać dalej. Co do samej płytki. Ma fsb 133-200 mhz, kontrolę mnożnika (niestety tylko do 12.5 i tylko przez zworki) oraz kontrolę dzielnika fsb/mem. W teorii powinno się dac ustawić 200 fsb i 400 (!) ram (800 mhz ddr !). Niestety nie znalazłem kontroli parametrów ramu poza CL (spd, 2, 2.5 i 3) - trzeba się będzie dowiedzieć co dają ustawienia - dram configuration (norm do ultra). agp/pci też wydają się być zablokowane (przynajmniej w podstawowej konfiguracji - zdaje się, że da się to wyłaczyć) gdyż nie miałem problemów z dyskiem/agp na fsb 147 mhz (tam gdzie wylatywało to na k7s5a). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 to ja czekam na Tfojego procka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 a wydajnosc , ile lepsza od k7s5a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 MAM tą płytę :D :D ZAJEFAJNA :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 MAM tą płytę :D :D ZAJEFAJNA :twisted: :twisted: nie denerwuj mnie !! :twisted: , chyba wiesz co masz zrobic :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 MAM tą płytę :D :D ZAJEFAJNA :twisted: :twisted: nie denerwuj mnie !! :twisted: , chyba wiesz co masz zrobic :) ? no pochwal sie na ile biega twoj AXP 1700+, masz FSB 200mhz??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 rozumiem że w Polsce do tych płyt dodają czytnik kart flash?? DOstaliście coś takiego??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Właśnie jak z różnicą między K7S5A ??? Mi na k7s5a bez bólu wszystko teraz biega na FSB147 (bo na 150 sie czaasami wywala, a na 166 za chiny nie chce wstać nawe po Vmodzie). Więc bardzo jestem ciekawy różnicy. A i jak myślicie na ile pójdzie AXDA 1700DLT3C ... AIWGA 02227MPM? i jak na szybko(w sklepie) poznać że proc jest B0??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Wydajność - ciężko powiedzieć - na razie mam burdel w systemie i nie chce mi się uruchamiać 3dmark. Czytnik flash - dostałem, dostałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 A jakie dokładnie karty z nim współpracują ? Masz LAN i IEEE 1394 ?? Jest coś w rodzaju zabezpieczenia przed przegrzaniem ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 dajcie coś napisać link tu nie stać na EPOXA? ECS L7S7A2 czyli transplantacja mózgu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 no mój epox wkrótce wraca wiec mogę się mojego ecsa pozbyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 no mój epox wkrótce wraca wiec mogę się mojego ecsa pozbyc :DBierę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 rzeczywiście ECS "lekko" zostaje w tyle z wydajnością. lepszym wyjściem okazuje się MSI, nie za drogi i dużo szybszy. ale jak za ECS mam dać 280zł a za inne 380 to wybór ECS jest korzystniejszy cenowo, można dorzucić RAM-u lub proce lepszego zasadzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Jak za taką kase to płytka jest w.y.j.e.b.i.s.t.a :) Co można od niej chceieć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...