cavarr Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) Na to info trochę czekaliśmy, ale się doczekaliśmy :D Trailer http://www.gamersyde.com/news_6556_en.html Trailer was done in-engine Edytowane 28 Maja 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 ubiegles mnie o jakies 5 min z tematem :lol2: :wink: ps.czekam z niecierpliwoscia na ten tytul :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 No, wreszcie jakieś konkrety! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 ubiegles mnie o jakies 5 min z tematem :lol2: :wink: ps.czekam z niecierpliwoscia na ten tytul :) A pokazali trailer dopiero na końcu konferencji - Ubidays Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Fifty one :D Klimacik jest ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 wie ktos o zym w ogola ma byc ta gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 wie ktos o zym w ogola ma byc ta gra? Beyond_Good_&_Evil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Pozostaje nam tylko klęczeć i modlić się by nic nie uleciało z klimatu i miodności jedynki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Myślę, że uleci ... tak jak uleciały już lata dzieciństwa. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Y.. ja grałem w BG&E chyba w 2007 roku dopiero, a dziecko to już na pewno nie jestem :) A po screenach szczena opada.. Oby była trochę bardziej rozbudowana i będzie dobrze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Zdajesz sobie sprawe, ze te screeny to render? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) Tylko dlaczego tak piszą? Trailer was done in-engine edit: ha! byłem szybszy, costi xD Edytowane 29 Maja 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Zdajesz sobie sprawe, ze te screeny to render? Trailer was done in-engine;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Nie uwierze póki nie zobacze, trailer Killzone 2 tez mial byc in-engine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) Ale Killzone jest exclusive'em na konsolę Sony, a BG&E2 nie. To wiele zmienia ~~ @down: też nie wierzę, że to jest na silniku gry ;) Edytowane 29 Maja 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) To nic nie zmienia. Póki co, nie ma co się nad tym rozstrząsać, jak wyjdzie gra i będzie tak wyglądać to przyznam wam racje i po problemie, doswiadczenie raczej uczy, żeby nie być zbyt ufnym. Edytowane 29 Maja 2008 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 O. Widzę że przykładem pecetowego działu gry pogadamy teraz o grafice i klatkach :lol2: Mnie cieszy to, że wreszcie pokazano cokolwiek. Wali mnie czy to rendersrender czy realtime - grunt, że prace ruszyły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Zdajesz sobie sprawe, ze te screeny to render? Tylko dlaczego tak piszą? edit: ha! byłem szybszy, costi xD ;) Nie uwierze póki nie zobacze, trailer Killzone 2 tez mial byc in-engine.Przed odpalenie tego trailera Yves Guillemot (UBI's CEO) powiedział "rendered in engine", ale zabrakło mi tu "in-game". Chłopaki mogli zrobić na enginie gry taką lokację, ale normalna rozgrywka pewnie będzie wyglądała trochę słabiej. Czas pokarze :D Po przeczytanie wielu komentarzy na temat tej gierki chiałem sobie kupić pierwszą część na X360, ale chyba M$ we wstecznej kompatybilności opuścił ten tytuł :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 cavarr: imho jedynka na PC Ci pójdzie bez problemów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) Nie gram na PC :lol2: Devil >> coś mi się wydaje, że ciężko będzie. Wykapana Jade Edytowane 29 Maja 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 A tam Cavarr nie marudź. :) Podepniesz pada i jakoś to przebolejesz. Co do tych screenów, jakby to nie miało wyglądać, to ważne by było ciekawe i nie wiało nudą. Co dziwne w jedynkę nigdy jakoś nie pograłem, więc mam czas nadrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Wow, więc jednak. Mam nadzieję, że wyjdzie też na PC, jedynka była świetna (ja również bynajmniej nie grałem jako dziecko ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 No jedyna była świetna! Niesamowita fabuła i zwroty akcji. Na dwójkę czekam jak nastolatka na pierwszy okres po wakacjach:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Beyond Good & Evil 2 przede wszystkim dla ludzi Kilka dni temu nic nie pokazujący nam teaser oficjalnie zapowiedział Beyond Good & Evil 2, ale poza tym szczegóły dotyczące tej produkcji nadal są znikome. Ubisoft potwierdził jedynie, że gra ma być “bardziej przystępna”, niż oryginał, co wynika z faktu, że obecnie znacznie większy rynek stanowią gracze niedzielni. Zresztą okazuje się, że Ubisoft uznało pierwszą część za zbyt wymagającą: “Myślimy, że była ona troszeczkę zbyt trudna dla zwykłych graczy w tamtym czasie. Zrobimy Beyond Good & Evil 2 tytułem bardziej przystępnym i upewnimy się, że naprawdę jest on wykonany pod nową generację, która właśnie weszła w świat gier video.” Na pewno ma to pomóc sfinansować projekt, bo w końcu jedynka nie odniosła jakiegoś kasowego sukcesu, jednak wydaje mi się, że zdecydowanie nie była to gra za trudna i obawiam się, że z tytułu, na który wszyscy czekaliśmy Beyond Good & Evil 2 zostanie przemienione w jakąś banalną produkcję, która będzie z założenia dla wszystkich, a ostatecznie nie zainteresuje nikogo. http://polygamia.pl/beyond-good-evil-2-prz...stkim-dla-ludzi No to pograne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Heh "nic nie pokazujący nam teaser". No jak dla mnie teaser zdradza jedna ważną rzecz: imho akcja gry będzie sie działa na terenie Strefy 51. To tak czepiając się, bo ostatnio często nie zgadzam sie z osobistymi odczuciami co do niektórych faktów z autorami polygamii. ... co do reszty, skoro myślą, że gra była za trudna w tamtym czasie, to co oni sobie myślą o obecnej generacji?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32743&r=top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Ciężko mi uwierzyć, że to gameplay. No ale cóż, w przyszłości się okaże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Napisane, że to "target render" więc starać się będą by końcowy efekt był jak najbardziej zbliżony do tego filmiku. Przynajmniej tak to rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 oby tylko nie celowali w taką pracę kamer.... strasznie ten nowy BGE2 zalatuje Mirrors edge... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Mi tu bardziej Assasinem zajechalo. nvm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...