forest kila zbila Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Hej Mi się wydaje - i potwierdza to strona AMD - że w pytaniu o cnc2 jest błąd. 2 odpowiedzi s poprawne.. Zamierzone czy do poprawki i jak zwykle - co z tymi którzy udzielili odpowiedzi poprawnej ale ew. niezaliczanej ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Nad tym pytaniem najdłużej sie zastanawiałem...Lecz nie dostrzegłem błędu, myślałem że ja po prostu coś pokręciłem. A jednak racje miałem ^^ Czekam na wyjasnienie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pCz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Wy chociaz pytanai widzicie, gdy ja sie loguje by ORT: ORT: wziąć udzial w konkursie, to zostaje przeniesiony do konkursu Enermaxa ;] Edytowane 7 Czerwca 2008 przez pCz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 U mnie to samo, po zalogowaniu pokazuje zasilacze enermaxa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cesar Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Wy chociaz pytanai widzicie, gdy ja sie loguje by ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> udzial w konkursie, to zostaje przeniesiony do konkursu Enermaxa ;] Mnie także przenosi do konkursu Enermaxa. Coś jest nie tak z tym formularzem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 W moim przypadku było ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 mi też się wydawało, że dwie odpowiedzi są poprawne, ale coś trza było wybrać. ps. przynajmniej w tym konkursie nasze odpowiedzi nie wspierały marco ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Mi ten konkurs nie działa, wogóle pytań nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jest dobrze, chodzi o Cool ‘N’ Quiet™ 2.0 więc chociaż dwie są poprawne to tylko jedna jest charakterystyczna dla wersji 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jest dobrze, chodzi o Cool ‘N’ Quiet™ 2.0 więc chociaż dwie są poprawne to tylko jedna jest charakterystyczna dla wersji 2.0.Co nie zmienia faktu, że obie są poprawne i obie powinny być brane pod uwagę jako prawidłowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 a ja w ogóle nie mogę się zalogować oO błąd w polu nazwa użytkownika.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 ne będzie oficjalnego stanowiska ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 A ja bym chetnie uslyszal oficjalne stanowisko w kwestii odrzucenia z konkursu osob nie przebywajacych w Polsce. Koszty wysylki sprzetu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Sprawdzałem na kilka sposobów, 3 różnymi kontami i każde pozwoliło wyświetlić pytania i na nie odpowiedzieć. Pytania są nadesłane od AMD i wg AMD tylko jedna odpowiedź jest prawidłowa. Jest to potwierdzone ze strony AMD. Sponsorzy nie zezwalają na wysyłkę nagrody poza granicę kraju, dlatego taka klauzula się pojawia. Oczywiście można zrobić to inaczej jeśli się trochę pomyśli. Jak weźmiesz udział losowaniu w stanach i wygrasz 100 tyś. dolców to poprosisz by ci to przysłali do PL? Chyba nie. Wziąć udział w konkursie może nawet ktoś z Nigerii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) A gdybym w przypadku wygranej poprosił o wysłanie pod adres rodziców w Polsce ? ;) Edytowane 14 Czerwca 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 wlasnie o to chodzilo Romkowi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 A mnie zastanawia pytanie numer 5. W regulaminie stoi "7. Warunkiem udziału w wyborze zwycięzców jest poprawna odpowiedź na wszystkie pytania." Na jakiej więc zasadzie sprawdzana jest poprawność odpowiedzi na pytanie nr 5? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Na zasadzie poprawności gramatycznej :) Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Narmer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 mam jeszcze jedno pytanie -> jak rozwiązana jest kwestia dublowania głosów ?? czy kiedyś i czy teraz nie jest włączony filtr ip ?:> mam 300os na lanie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ja zagłosowałem będąc w ogóle nie zalogowanym więc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 48H od zakończenia konkursu niedługo mija ;) Przypominam, bo może zapomnieliście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Pewnie jutro będą.. daj ludziom w weekend odpocząć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 minela 13 godzina opoznienia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 minela 13 godzina opoznienia :P No ja tez na wyniki czekam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 być może myślą co zrobić z tym błędem, a propo niego to też miałem problem, ale ja zaznaczyłem jedną odpowiedź a kolega drugą jakby coś sie podzielimy jakoś :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 37h... żeby organizator łamał regulamin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) http://www.purepc.pl/o_serwisie/wyniki_kon...wego_amd_purepc Macie te Wasze wyniki:P Edytowane 24 Czerwca 2008 przez KrOOliK89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 MTP Dołączył: 9-czerwiec 08 Postów: 0 eniak11 Dołączył: 31-maj 08 Postów: 0 :lol: w ogóle dobrze że przynajmniej dwóch aktywnych... Xarlith i Jaróh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 eee, znowu jacyś nowi i 0 postów, a już myślałem, że może tym razem się uda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Strasznie dużo wygranych userów świeżo zarejstrowanych, prawda? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...