Night_Bird Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) To jak potraktować wydanie battlechest zawierające 1 i 2 oraz LoD, które notabene posiadam? Jako kompilację? Kolekcjonerką toto nie jest :-) sam miałem Battlechest, przedtem coś co się zwało 'Edycja Kolekcjonerska Końca Tysiąclecia', jeszcze przedtem zwykłe premierowe pudełka. Jedyną inną grą, którą miałem w tylu wydaniach był stary dobry UT 2k4 ;-) Edytowane 10 Maja 2012 przez Night_Bird Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 A to mnie zaskoczyłeś :rolleyes: Tak swoją droga, to co zawierała kolekcjonerka D2? Battlechest miał sporo materiałów w postaci książek, poradników, muzyki z gry. Do dzisiaj zresztą trzymam pudełko w dobrym stanie, tak jak i te od BG I BGII :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) To jak potraktować wydanie battlechest zawierające 1 i 2 oraz LoD, które notabene posiadam? Jako All in One :) Diablo 2 Ek mialo POradnik do Gry - nawet niezle przetlumaczony WideScreen DVD movies - taki dodatek Instrukcja Soundtrack Podkladke pod myszle (moja juz po blisko 10 latach sie rozleciala) BTW Pamietam ze D2 EK byla relatywnie niedroga w stosunku do wersji podstawowej roznica zaledwie 50 czy 60 zl - teraz wydaje sie nam smieszne ale wtedy stanowilo to cene blisko 1/2 wersji podstawowej podstawka w dniu premiery 129zl :) Edytowane 10 Maja 2012 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Edycja Kolekcjonerska Końca Tysiąclecia to polska wersja czegoś co Blizzard wydał jako Exclusive Gift Set (zawartość - tak jak napisał Strongmen). Oryginalna angielska kolekcjonerka zawierała m.in. kostki do gry ^^ Destructoid - SilverDragon1979's Community Blog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Tak - w polskiej wersji nie bylo kostek :) Natomiast byl tez ten UNILAKNY numer na Pudelku (nic to nie dawalo w sumie tak naprawde poza numerowanym pudle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Dzięki za informacje. Miło jest powspominać tamte czasy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 to troche zabawne ale EK D2 kosztowala 159zł :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 to troche zabawne ale EK D2 kosztowala 159zł :lol2: Wtedy był jeszcze Blizzard North, a nie Activision Blizzard (i Bobby Kotick czyli nowe gry po 59,99 euro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 A ja chyba nigdy nie zrozumiem fenomenu kolekcjonerek ;) zwykła masówka wzbogacona o jakieś bzdurne dodatki, a ludzie się tym jarają jakby złapali za dziób białego kruka =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) D3 wTesco - lista sklepów z nocną premierą. Cena 184,99zł. A miałem kupić w Go2Arena gdzie wczesniej bylo bodajze 169 z wysylka boxa, a teraz 179,90zl. Czyli roznica 5zl. Pytanie jak bedzie z dostepnoscia i przede wszystkim iloscia (vide poprzednie posty) ;/ Edytowane 11 Maja 2012 przez KuBaB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Spokojnie grę kupisz bez problemu w Tesco/MM/Saturn/Empik w dniu premiery. A jak jesteś nadgorliwy to zapłać kasjerce w Tesco niech ci odłoży jedno pudełko, bo podobno na każde Tesco maja być tylko 4 sztuki ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Chłopaki mam pytanie - jak wygląda sprawa ponownego pokonywania bossów w D3 ? Wystarczy utworzyć nową grę i tak jak w D2 wszyscy będą na miejscu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Niezupelnie, musisz zagrac ponownie dany rozdzial akutu zeby dojsc do bossa, tak jak to mialo miejsce w becie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Spokojnie grę kupisz bez problemu w Tesco/MM/Saturn/Empik w dniu premiery. A jak jesteś nadgorliwy to zapłać kasjerce w Tesco niech ci odłoży jedno pudełko, bo podobno na każde Tesco maja być tylko 4 sztuki ;) W tesco ma byc sporo sztuk podsatwowej wersji - wiec te ironiczne komentarze sa zbedne :lol2: Tak czy inaczej czekamy na zdjecie z pulek sklepowych MM/Saturn gdzie bedzie pelno EK :lol: tak jak obiecales :lol: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Niezupelnie, musisz zagrac ponownie dany rozdzial akutu zeby dojsc do bossa, tak jak to mialo miejsce w becie. W becie zauważyłem (albo i się mylę) że przy ponawianiu rozdziału cofamy się z rozwojem postaci? ps. dostałem dzisiaj info od Empik'a, że moja kopia gry została wysłana :-):-):-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 W becie zauważyłem (albo i się mylę) że przy ponawianiu rozdziału cofamy się z rozwojem postaci? ps. dostałem dzisiaj info od Empik'a, że moja kopia gry została wysłana :-):-):-) Nie ma zadnego cofania sie w rozwoju postaci :) Co wbiles to twoje :P Jedyne w czym sie mozesz cofnac to postep danego questa (jesli go zaczniesz od nowa) :) itemy, exp, wszystko zostaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Ok dzięki bardzo za info. Kolejny mail z Empik'a ostudził mój zapał. Kurier odwiedzi mnie nie wcześniej jak 15 maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 no ładnie sobie na keye.pl w ch*** polecieli, kilka dni do premiery to od razy cena w górę ;p na szczęście na innych stronkach są tańsze klucze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 no ładnie sobie na keye.pl w ch*** polecieli, kilka dni do premiery to od razy cena w górę ;p na szczęście na innych stronkach są tańsze klucze. Normalne zasady popytu i podaży. Jak kończą się egzemplarze gry to chyba logiczne, że na te ostatnie podniosą ceny bo i tak się sprzedadzą? Zainteresowanie rynku jest ogromne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Na allegro spokojnie mozna kupic pudlo taniej niz sam klucz na keye.pl, juz nie przesadzaj z ta podażą. ;-) Edytowane 11 Maja 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Normalne zasady popytu i podaży. Jak kończą się egzemplarze gry to chyba logiczne, że na te ostatnie podniosą ceny bo i tak się sprzedadzą? Zainteresowanie rynku jest ogromne. Kończą się egzemplarze zwykłej edycji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Nie, po prostu chca zarobic na frajerach ktorzy sa gotowi zaplacic kazda cene za Diablo 3. W poniedzialek pewnie beda po 250zł edycja z wykla i 2500zł edycja kolekcjonerska, a w dniu premiery zdziwko, w Media Markt pelen diablo w cenie 179/349zł :D 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Jeśli ktoś nie potrafi szukać i wybiera pierwszą-lepszą ofertę, to jego problem. Tobie do jego pieniędzy nic do tego, z całym szacunkiem. Edytowane 11 Maja 2012 przez zzizzy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Ale tracą wszyscy bo cena rośnie. Edit: to znajdź mi EK za 350 zł skoro nie potrafią szukać. Edytowane 11 Maja 2012 przez szpachla2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 prosze bardzo Diablo 3 EK 349zł 14.05.2012 Złote tarasy 21.00, Media Markt 15.05.2012 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 A Ty znajdziesz? Słaba dostępność towarzyszy wypuszczeniu wielu kolekcjonerek, więc trzeba się liczyć z tym, że ktoś zaklepie swój egzemplarz zanim Ty się w ogóle zorientujesz, że sklep puścił partię do sprzedaży. 15 marca zaczęły preordery, trzeba było się załapać. Teraz pozostaje łowienie na Allegro, eBayu, sprowadzenie z zagranicy bądź wyprawa na Złote Tarasy. Unikałbym natomiast Empików i MM - egzemplarze znikną zanim pojawią się na półkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 To ty piszesz że ludzie nie potrafią szukać, nie ja. Ja ogólnie mam na to ciach!ne, śmieszą mnie jedynie osoby płacące takie kwoty za EK. Przypomina to sytuację z cukrem albo z dyskami HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Jak ktoś chce soundtracka, niby jest na what.cd upload z płytki wersji kolekcjonerskiej. Dzisiaj dużo ludzi dostało paczki, więc pewnie wkrótce pojawi się większa ilość źródeł. Mi podesłał znajomy soundtrack, własnoręczny rip z jego CE którą dostał dzisiaj (nie mam konta na whatcd), i jest nieźle, dużo lepsze kawałki niż w becie. Oczywiście do obiektywnej oceny trzeba to przetrawić, i zobaczyć czy szybko się nie znudzi. Edytowane 11 Maja 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Ja byłbym zainteresowany płytą DVD lub BR z filmikami z produkcji gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...