twistet Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 KUR*** ma ktoś zwykłą BIAŁĄ tarczę - Ascended Shield? Normalnie już nie mogę! mam wydropione wszystkie legendarne matsy, a nie mogę nigdzie znaleźć głupiej tarczy... :) pozdro musiałem się wyżalić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zrób parę bounty w akcie 5, nie wierzę, że nie wydropi, tam same ascended lecą z tych półek na bronie i zbroję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) http://eu.battle.net/d3/pl/profile/kelt-2201/hero/36245425 Co byscie polecili rollowac u Kadali? W banku mam pasek Tal ale jest zbyt slaby zeby go wymienic na ten ktory uzywam nawet biorac pod uwage bonus 5% do elemental z 2 czesciowego seta, wiec probowalem rollowac Amu / Source zeby zgarnac wiecej czesci ale poki co nic z tego. Na rekawicach pokazuje zle statsy, faktycznie sa 6/50/10%. Jakies pomysly? Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Maska Voodoo +%dmg dla petów działa na fetysze z pasywa? Tak, działa Ogólnie build pod pety jest bardzo mocny, rękawice + hełm + zunimassa 4-set + trochę obrażeń fizycznych daje widoczne rezultaty. Na razie mam tylko rękawiczki http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Ipak-2496/hero/41016436 KUR*** ma ktoś zwykłą BIAŁĄ tarczę - Ascended Shield? Normalnie już nie mogę! mam wydropione wszystkie legendarne matsy, a nie mogę nigdzie znaleźć głupiej tarczy... :) pozdro musiałem się wyżalić :D Akt1, http://www.diablowiki.net/Southern_Highlands_map dungeon oznaczony (A). Merchant na 2 lvl ma czasami w sprzedaży białą tarcze, loot się zmienia co jakiś czas można poafkować lub porobić inne questy w między czasie. tak samo w http://www.diablowiki.net/Fields_of_Misery_map chatka oznaczona (6) Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez kapi89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 A ja usilnie próbuje wyfarmic klate z zestawu iny - tylko jej brakuje mi do full seta (dzięki pierścieni z -1 do wymagań setowych). Dzieki temu, ze zwiększyli drop legendarnych metsow wykolem sobie itemki z setu ashery i aughilda, przeżywalność mam przyzwoitą (ba, nawet bardzo dobrą), ale mam słaby DPS (bez buffow około 600k), ciągle wypada mi jakiś szanjs i nie mogę wymienić broni (set uswieconych tez mi nie specjalny wychodzi). Farmie teraz rifty w fullparty na T3 i brązów całkiem sporo leci (2-3 na runa). Szukasz jakiejś lepszej czy bez znaczenia? Jak byle jaką to mogą oddać: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Tylko ze on raczej szuka 70lvl. Mi z zestawow leca tylko buty i spodnie reszta nie, chyba ze u kadali... P.S. Fajnie z tymi fetyszami. By Lumia 925 Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Stare sety mają inne bonusy, nie będą działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Nowej klaty szukam :-) Na chwilę obecną mój monk wygląda tak: http://eu.battle.net/d3/pl/profile/HarDy44-2420/hero/17875954 Priorytetem jest klatka iny, wymiana broni i amuletu. Z amu mam największy problem, to co mam na chwilę obecną wydropiło mi rok temu i od tego momentu z nim biegam, niestety nie wypadło mi nic lepszego. (o crafcie nawet nie wspominam ) Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez _HarDy_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Tak, działa Ogólnie build pod pety jest bardzo mocny, rękawice + hełm + zunimassa 4-set + trochę obrażeń fizycznych daje widoczne rezultaty. Na razie mam tylko rękawiczki http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Ipak-2496/hero/41016436 Akt1, http://www.diablowiki.net/Southern_Highlands_map dungeon oznaczony (A). Merchant na 2 lvl ma czasami w sprzedaży białą tarcze, loot się zmienia co jakiś czas można poafkować lub porobić inne questy w między czasie. tak samo w http://www.diablowiki.net/Fields_of_Misery_map chatka oznaczona (6) Ołłłłłłł szit!!! Dzięki :D znalazłem za drugim razem tego merchanta w southern highlands i nękałem go przez godzinę, aż w końcu znalazłem w sprzedaży tarczę :D kupiłem od razu cały stack, żeby mieć na przyszłość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) http://eu.battle.net/d3/pl/profile/cezar1125-1716/hero/1606654 to mój Monk Kilka itemów przydałoby się wymienić ale nie mam szczęścia do konkretnych legend;) No ale jak się znajduje trzy zielone amulety i wszystkie trzy to Krzyż Blackthorna... Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez cezar1125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Powiedzcie mi ... nie wydaje sie wam ze teraz tak naprawdę co sie zmieniło to fakt ze wiecej ludzi gra na hc? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 ciagle za malo zebym znalazl pelna druzyne na T1 w obrebie klanu ale jestem cierpliwy;] Nie ma sie co dziwic, duzo legend zorientowanych na hc, ogromny buff EHP na przedmiotach. Teraz juz nawet nie mozna powiedziec ze "gram na sc bo nie bede sie dusil na niskim poziomie trudnosci zeby nie zginac". wsyzscy wszedzie graja tak samo, a T6 to sztuka dla sztuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja mam stałą ekipę, latamy czasem nawet na t3, ale trzeba w tedy uważać. T2 natomiast jest na pełnej farmie. Ipak#2496 Od kiedy paragony są account wide, dużo się nie traci przez śmierć na hc, a jest trochę dreszczyku jak odpala się passywka :) Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez kapi89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Fakt w klanie na hc widuje tylko ZlyDzien i czasem ktos, wiec jak chce sie pograc to niestety z obcymi. Przed dodatkiem w hc nie gralem ale po jego wyjsciu draznilo mnie granie z ludzmi ktorzy grali na T1 i na rifcie padali 4-5 razy gdzie tu fun? Dodatkowo jest dreszczyk, pare razy mi tetno przyspieszylo gdy na ziemi robilo sie rozowo od laserow;) By Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Gralbym czesciej na HC, ale randomowe dc mnie wstrzymuja. Nic nie wkurza bardziej, jak wlasnie dc, gdzie nie ma mozliwosci nic zrobic. Tworzenie postaci od nowa, bez zadnego taxi, tylko mozolne nabijanie poziomow, jest nudne i zbyt dlugo trwa, zwlaszcza jak sie nie ma starego hellfire ringa i zadnej sensownej broni niskopoziomowej z socketem, a poziom paragona praktycznie nie istneje. Ale kiedys bedzie ten 70 poziom. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) A co to za klan? Szukalem PurePC i pustka. Edit: No tak ja to ogarniety jestem, szukalem w community. Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zostały może komuś stare itemy do craftu? Potrzebuję żółtych, niebieskich i tych z legend (sorry, nazw nie pamiętam ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) ktos sie orientuje czy juz to naprawili czy to dopiero w nastepnym patchu?jak macham chociazby frenzy to co drugie machniecie widze pioruny ;] http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10368727534?page=2#34 Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jeszcze nie :) Korzystaj póki możesz :) [uPCOMING HOTFIXES]Items Shard of HateFixed an issue where the internal cooldown for this item's Legendary affix was being reset when dual-wielding.* Fixed an issue where this item's Legendary affix did not account for a skill's proc scalar, causing it to proc on every skill use. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 No właśnie zauważyłem że to nadal trochę za bardzo sieje. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 ciagle za malo zebym znalazl pelna druzyne na T1 w obrebie klanu ale jestem cierpliwy;] Nie ma sie co dziwic, duzo legend zorientowanych na hc, ogromny buff EHP na przedmiotach. Teraz juz nawet nie mozna powiedziec ze "gram na sc bo nie bede sie dusil na niskim poziomie trudnosci zeby nie zginac". wsyzscy wszedzie graja tak samo, a T6 to sztuka dla sztuki. Ja gram wyłącznie na HC, głównie WD i DH, ale jestem za mnientki na tormenty, a i z czasem różnie bywa, więc turlam się solo. Ale możemy któregoś wieczora umówić się na próbną partyjkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Fakt w klanie na hc widuje tylko ZlyDzien i czasem ktos, wiec jak chce sie pograc to niestety z obcymi. Przed dodatkiem w hc nie gralem ale po jego wyjsciu draznilo mnie granie z ludzmi ktorzy grali na T1 i na rifcie padali 4-5 razy gdzie tu fun? Dodatkowo jest dreszczyk, pare razy mi tetno przyspieszylo gdy na ziemi robilo sie rozowo od laserow;) By Lumia 925 Bo na laserki trzeba mieć to: Cały czas walczę o CC zamiast obrażeń... Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez ernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No mi wczoraj dropnal... ale nie wiem czy zamienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ten amulet wypada w jakiś określonych lokacjach albo z konkretnych championów / elit? czy nie ma reguły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Nie ma reguly. Tylko setowe legendy (typu Inna, Natayla...) i legendy dla followerow, legendarne potiony wypadaja na tormencie 1+, kilka legend wypada tylko z workow po bounty (ring zmniejszajacy wymagane przedmioty do zdobycia setowego bonusa o 1 na przyklad), a reszta to wypada czy to na normalu, czy na torment 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Mi wypadł na rifcie T2 A nie powiem... Na Ine i Natalke poluje... ale bez skutku Kurde ale lagi to dziś takie miłe, że aż zazdroszczę hardcorowcom ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Czy dzisiejsze zestawy Iny są lepsze od tych z przed patcha? Bo ja mam co nieco (na AH kupowane za grube mln) ale na dzień dzisiejszy to mało warte i nie robi szału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Malo kiedy jestes w stanie w pozniejszej grze uzywac gearu z podstawki - nawet te najlepsze sa do niczego, nawet jako pojedynczy przedmiot w obecnej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Z wyjatkiem Witching Hour, ktorego nie jest latwo zastapic, biorac pod uwage glownie dps. Triumvirate z dobrymi rollami tez jest zal sie pozbywac. Crusader ma tylko jeden zestaw - Armor of Akkhan i ten zestaw jest po prostu boski. Moze kiedys sie uda go zdobyc, chociaz te 5 czesci + ring z bounty z 1 aktu. No ale najpierw musze przejsc te problemy z serwerami (WTF Blizzard, znowu problemy?!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja tam dalej latam w starej wiedzmie http://eu.battle.net/d3/pl/profile/PPCjonathan-2303/hero/35864385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...