thuGG Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Co prawda blizzard po tych wszystkich pustych obietnicach nie jest już wiarygodna firmą, ale już przy wypuszczeniu podstawki mówili, że planują 2 dodatki do diablo. Martwią mnie tylko liczby w tej grze. Skoro w tym dodatku ludzie biegają z 2mln dps, to w drugim będą mieć po 20mln :P Białe stwory będą mieć setki mln hp a bossy parę(naścię) miliardów. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka I w czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi666 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 W niczym. Po prostu trochę bez sensu i gorzej się operuje na tak wysokich liczbach. Już teraz człowiek się musi uważnie przyglądać za ile wszedł krytyk, wytrzymałość w milionach tez imo bez sensu. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 To wyłącz to. Przecież jest w opcjach możliwość wyłączenia informacji. Ja biegam bez tego, bo mnie akurat to irytowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) w najnowszym dodatku do wowa mają zmniejszyć procentowo wszystkie statystyki. bez takiego zabiegu liczenie czego kolwiek było by bardzo uciążliwe. w sumie to już jest :d nie widzę przeszkód żeby blizz w diablo zrobił to samo Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Jest łowca demonów:wink2: Jak będzie kolejna postać to obstawiam właśnie albo druida albo nekrusia:ploom: Wlasnie nekrus tak jakby juz jest w postaci WD, a kogos tak zblizonego z natura i przemiana jak Druida - brak. Zabojczyni - DH, no jeszcze amazonka zostaje, ale jako tako jest monk/dh. Bo co tutaj mozna jeszcze nowego dodac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Typowego BUFFERA PLS :)) :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 no jeszcze amazonka zostaje, ale jako tako jest monk/dh. Na upartego crusader zbudowany na blessed shield przypomina troche javazone. Pinball mode! ;) W sumie bedzie mial Blizzard lekki problem z nowa klasa, bo w tej chwili mamy 6 klas i 3 pary korzystajace z glownej cechy (sila, zrecznosc, inteligencja). Na pewno cos wymysla. Kolejny dodatek to 10 nowych poziomow, kilka skilli, nowy akt, klasa i pewnie cos tam jeszcze. Moze w koncu jakies zjadliwe pvp, ktore Blizzard obiecal w podstawce Diablo 3? Suuure. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Czego się możemy spodziewać w patchu 2.0.5: http://diablo.somepage.com/info/patches-future#pc-minor Najważniejsze IMO: - Horadric Caches will now drop the Torment-only Legendary and Set items.- The chance of any Legendary item dropping from a Horadric Cache, will increase with each Torment difficulty.- The higher the Torment difficulty, the more Blood Shards will be dropped by Rift Guardians. - Unsocketing Gold Costs Reduced: • Flawless Imperial from 150k to 125k• Royal from 250k to 150k• Flawless Royal from 500k to 175k - Damage Buff for Legendary Mojos and Sources - Elemental Damage on Weapons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiecior Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Od czasu dodatku przegrałem już 100 godzin i jak widze zapowiada się jeszcze lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 - Damage Buff for Legendary Mojos and Sources Zastanawiam się czy buff obejmie już te które wypadły czy trzeba trafić na nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 A co z ledderem? Fama głosiła, że wejdzie wżycie z jutrzejszym patchem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ladder to chyba dopiero w wersji 2.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 - Damage Buff for Legendary Mojos and Sources Zastanawiam się czy buff obejmie już te które wypadły czy trzeba trafić na nowe. Jak przeczytasz opis poprawek z linka wyżej to niby wszystkie, ale ja na swoich nie zauważyłem jakiejś powalającej poprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ciekawe kiedy dwuręczne bronie poprawią. Loot 3.0? Naprawdę tak ciężko to zauważyć? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ciekawe kiedy dwuręczne bronie poprawią. Loot 3.0? Naprawdę tak ciężko to zauważyć? :lol2: Przeciez juz pisali ze to nie bug, one maja miec taki dps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jak przeczytasz opis poprawek z linka wyżej to niby wszystkie, ale ja na swoich nie zauważyłem jakiejś powalającej poprawy. Jak masz zauważyć poprawę skoro patch jeszcze nie wszedł? Bynajmniej ja mam nadal u siebie 2.0.4.xxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Wiesz przeciez norma jest ze lepiej miec kusze 1h i kolczan niz kusze 2h i kolczan Tak zrypali to na DH ze glowa mala Ciekawe kiedy dwuręczne bronie poprawią. Loot 3.0? Naprawdę tak ciężko to zauważyć? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jak masz zauważyć poprawę skoro patch jeszcze nie wszedł? Bynajmniej ja mam nadal u siebie 2.0.4.xxx Ciekawe, wydawało mi się że zmniejszył się koszt wyjęcia klejnotów, dlatego sądziłem że to już działa... http://bynajmniej.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Przeciez juz pisali ze to nie bug, one maja miec taki dps. To zamierzenie mają być bezużyteczne? Mogliby dodać chociaż drugie gniazdo albo coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Albo wywalic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ciekawe, wydawało mi się że zmniejszył się koszt wyjęcia klejnotów, dlatego sądziłem że to już działa... http://bynajmniej.net/ Tylko Ci się wydawało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) jest jak jest, ale dwureczna kusza nadal ma 1 zalete - bardzo waski zakres obrazen. np 1947-2398 na kuszy vs 1259 - 2186 na luku, ten sam dps. Do multishota duzo lepsze. Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 4x fetish wd, w tym 2 z tym hełmem który powoduje że fetysze strzelają strzałkami. Co ciekawe nie tylko fetysze danego wd, ale wszystkie które są w grze w pobliżu wd który ma ten item.. Strzałki resetują cooldown na voodoo, tak samo jak melee hity od fetyszy, jak ktoś ma ten dagger starmetal. Z tymi itemami, można mieć nowe voodoo co ~10s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2014 Ciekawe czy to znerfia tak jak wartownika u DH i reset CC z sharpshotera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2014 To nie jest aż tak op wbrew pozorom, brakuje aoe, wszystko trafia max 1 cel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Panowie czy aby byc w klanie PPC trza spelniac jakies wymogi czy taki gracz niedzielny jak ja tez moze do was dolaczyc ? Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Maja 2014 przez Kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 Żadnych wymogów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 Gdzie w grze mogę znaleźć białą (niemagiczną) broń SUWAIYA - broń naręczna dla mnicha. Potrzebuje do kraftingu. Szukałem u kupców, na stojakach z bronią gdzie się da i nic. Jakieś rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 @UP. http://zaczku.pl/diablo-3/biale-przedmioty/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 Panowie. Kiedy ten patch w końcu ma być Wysłane przez Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...