ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 czyli po miescie przemieszcza sie chmura ludzi szukajacych gry? jak po meczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 no coś w ten dizajn :lol2: znajomy mówi, że przed mediaarena zatwardziali już od 21 stoją :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 już sobie wyobrażam tych czekających ludzi :wink: jak na otwarciu nowego hipermarketu w mieście :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 a tak po prawdzie to co to daje, że kupi się gierkę za pięć dwunasta ? jakieś extraksy w grze czy kilka poziomów wyżej w stosunku do tych co kupią 12h później ? bo nie rozumiem tego fenomenu stania po nocy przed sklepem :blink: ludzie czekali tyle lat to nie mogą poczekać jednego dnia dłużej ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 moze byc nawet gorzej jak przy otwarciu nowej biedrony u mnie kiedy rzucili 10 sztuk dyskow 500GB na USB po 200zł :lol2: Wujo byl, mowil ze tylko pudelka fruwaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Nocna premiera diablo 3: Tvgrypl edit: już laguje :) Edytowane 14 Maja 2012 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 w Warszawie się ładnie bawią, są zdjęcia na Diablo'wym facebooku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 fajne lokacje sa teraz na tym kanale co podawalem wczesniej, d3 marathon. wchodza do Caldeum w A2. miasto wyglada jak z Prince of Persia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 jeżeli ktoś zamawiał z kontagier, do mnie właśnie doszedł klucz (zamawiane ~30 kwietnia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 a wcześniej co się trzaskali z tym dużym bossem to był butcher ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 A ja spokojnie pykam w WoWa i czekam na kuriera z moim pudełkiem :-) Za dzień-dwa większość problemów dnia pierwszego będzie rozwiązanych, więc będzie można spokojnie pograć. Jak znam życie, będą już tacy, co zdążą ubić Diablo ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 a tam koleś powiedział: "Mamy do rozdania kolekcje edycjonerską :)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 No w A1 powinien byc Butcher, ale wtedy cos innego ogladalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 :lol: :lol: :lol: : "juwenalia" się zaczeły :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Myślałem że to w Złotych Tarasach po edycję kolekcjonerską się ustawili :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 To jest lepsze niz czekanie przed siedziba cd-projektu na je**** bielanach w zimie po WOTLK. [; Wspolczuje tym ktorzy sie na to zdecydowali ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 to jest w zlotych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 a tak po prawdzie to co to daje, że kupi się gierkę za pięć dwunasta ? jakieś extraksy w grze czy kilka poziomów wyżej w stosunku do tych co kupią 12h później ? bo nie rozumiem tego fenomenu stania po nocy przed sklepem :blink: ludzie czekali tyle lat to nie mogą poczekać jednego dnia dłużej ? bedzie dzieciom co opowiadac :lol: ja kupie pewnie za 2 tygodnie, albo odrazu kolekcjonerską Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Normalnie tego nie piszę, ale LOL Edit: spokojnie, każdy dostanie swoją kolekcjonerkę. Proszę ustawiać się pojedynczo. :) Edytowane 14 Maja 2012 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 kumajcie to, MISTRZOSTWO ŚWIATA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: : to jest chore :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Właśnie stamtąd wróciłem i niezły kocioł :D Kilka piw obalone w HRC, fotka z mrocznym wędrowcem zaliczona, czas siadać do kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 kumajcie to, MISTRZOSTWO ŚWIATA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: : to jest chore :D a w empiku 10 sztuk :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 dzisiaj cieplo, 10 stopni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Tosz ta kolejka jest krotka z tego filmiku. Ale chyba trzeba zalozyc ze reszta sie bawi na pikniku zamiast stac. @ zlydzien, przy premierze WOTLK bylo qfa -11*C i ch** nic w okolo gdzie mozna by sie schowac czy czegos napic... ;/ Edytowane 14 Maja 2012 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 to kiepawo... z jednej strony nie usmiecha mi sie stac kilka godzin ale z drugiej zaluje ze jednak tam nie jestem. moze odbije to jak bedzie premiera dodatku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 lol co tam się dzieje ludzie chyba lubią swoje odstać w kolejce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 A ja wcale nie żałuje że mnie tam nie ma. Ludzie poszli tam gierkę kupić a odejdą z pustymi rękoma, albo będą stać do rana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 kumajcie to, niezły syf, jeszcze biorąc pod uwagę że digital jest najdroższa ASIA launch - A disaster - Current situation - Forums - Diablo III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 "Asian guinea pigs FTW" :lol2: ej, ja mam taka edycje co u nich nie dziala... niech sie ogarna z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...