xavier78 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) "Niezależnie od ogólnego osłabienia umiejętności obronnych, już wcześniej postanowiliśmy wzmocnić moc cieni tak, aby trwała dłużej. Głównym przeznaczeniem tej umiejętności jest zapewnienie graczowi krótkiego odstępu czasu na zadanie obrażeń i odzyskanie życia. Niestety, jest ona dziwna w użyciu, gdy trwa 3 sekundy. Teraz moc cieni będzie przekształcała 15% obrażeń na punkty życia w ciągu 5 sekund, a nie 20% w 3 sekundy. To powinno nieznacznie wzmocnić tę umiejętność i uczynić ją przyjemniejszą w użyciu." Link Może być ciekawie... Dyscyplina przy Natalii 2/1s(+ kołczan)... PS. Choć jak doczytałem do końca to mi "podniecenie" spadło :( Edytowane 14 Września 2012 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Hehe. Te patenty z resami są zabawne :) Czas zmienić Warcry na Rend. :) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) Shadow Power będzie trwać 5s. Teraz mogę tym spamować przez 18s, po 35s. Biorąc pod uwagę zmniejszenie obrażeń i zmniejszenie efektu chyba wyjdzie na to samo, a trwać będzie 2x dłużej. I to bez bonusu od Natalii (mam nową wersję). Z bonusem czas pewnie będzie liczony w minutach. Edytowane 14 Września 2012 przez tymej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Tylko że teraz dojdzie "monster power", i może się okazać, że gra jest trudniejsza niż teraz. Teraz celem jest szybkie czyszczenie a3 inferno. Po patchu celem będzie szybkie czyszczenie a3 inferno z maksymalnym ustawieniem "monster power". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Warte cos?? Amulet - 104 zwinki - 40 witalnosci - loh 553 - 7% zycia - socket Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 musisz zapytać Vendora ^^ btw... chciało Ci się to przepisywać, a nie chciało sprawdzić najważniejszych parametrów w szukajce na ah? :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Powiem wam że wczoraj się zdraznilem. Zostało mi jeszcze z 50kk i nie mogę na AH znaleźć nic co sensownie poprawiłoby moja postać ;/ Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Ceny - kosmos, 4 dni polowałem na licytacjach(żadne kup teraz) i oto efekt a i jeszcze dwie rzeczy w trakcie licytacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 ostro ^^ zmiana kuszy i paska, na ten od wiedźm i powinienieś dojść do 200k dps ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Szkoda, że zamiast zręczności nie ma siły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Jak chcesz to mam na zbyciu kołczan ze siłą ;), ale niektóre affixy potrafią zaskoczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) O ile po angielsku to się nazywa Warmonger to wczoraj mi wypadł taki z intem :) Sent using Tapatalk Edytowane 15 Września 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Szkoda, że zamiast zręczności nie ma siły... Tej broni by nie pomogły nawet 2 dodatkowe parametry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Nawet na 1h szału nie robiłby Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Tak jak @kkNd! pisał jeszcze tylko "Pas Wiedźm" i będzie 200k :) (175k, trochę promocji trafiłem :) )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Każdy się może pomylić :P pas Ci nie doda 25k bardziej koło 15 imho ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Tak jak @kkNd! pisał jeszcze tylko "Pas Wiedźm" i będzie 200k (175k, trochę promocji trafiłem )... Dopasiłeś się ;) Miesięczna delegacja zwolniła mnie z grania na jakiś czas, ale podobnie jak ostatnio być może już nowy patch będzie i znowu nowości :) Diablo jest świetne, jak się ma przerwy kilkutygodniowe (niekoniecznie chciane), ochota do gry nigdy nie przechodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Pograłem 2 dni magiem-tankiem i w końcu teamy mają ze mnie pożytek, więc podam i swój battletag ; ] Battletag: skinny#2531 Inferno, zazwyczaj końcówka 3 aktu albo akt 4 (chociaż w 4 tym to z elitami różnie - jak się trafią z laserami, zamrożeniem i podpalaniem ziemi to katastrofa). nrl#2485 skus#2192 got3n#2802 costi#1100 cezar1125#1716 Bielski#1276 MelampusT3#2777 Qazellot#2274 slavOK#2941 tymmej#2290 mat00ino#2864 Borys#2525 kicha#2253 corbenic#2720 Free1ancer#2173 c45per#2158 Adlomis#2802 g00dMan#2276 HaNz#2424 dybeczek#252 shaker2003#2502 thuGG#2156 Alstadi#2181 Bartosh#2662 Vient0 #2167 dzb #2443 GregoR#2582 stanko#2516 skinny#2531 BTW. Przy jakim damage postaci bardziej się opłaca iść w % kradzież życia zamiast life on hit? Kiedyś mega uber postacie miały %, dalej tylko pryzy kosmicznym damagu jest to opłacalniejsze? Edytowane 15 Września 2012 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Dziś po paru dobrych runach z kknd i xavierem wypadły mi okowy nieśmiertelnego króla. Początkowo nie wydały nam się jakoś szczególnie wybitne - po prostu solidne, ale po późniejszym sprawdzeniu AH/RMAH okazało się że takich nie ma. Zobaczymy za ile pójdą Edytowane 15 Września 2012 przez moreno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Policz sobie. Na inferno masz tylko 20% tego lifesteala ktory jest podany. @moreno. Stary. Jedne z lepszych jakie sa. Zamiast dodatkowych rollow sily masz all res i cd. Koksy Wysyłane z mojego myTab 10 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 15 Września 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Ja to mam szczęście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Co myślicie o tym? http://www.diablofans.com/topic/69862-diablo-3-loot-servers-easy-legendary-drops/ Może akurat zbieg okoliczności, ale postanowiłem dzisiaj przetestować i 2 legendary w ciągu pół godziny wyleciały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Testowalism z xavem i srednio, mi na wysokich serverach lecialy 5x ilvl a ponizej 100 prawie same 6x. Jakas legenda wypadla ale bez szalu Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Co myślicie o tym? http://www.diablofan...egendary-drops/ Może akurat zbieg okoliczności, ale postanowiłem dzisiaj przetestować i 2 legendary w ciągu pół godziny wyleciały Kolejna teoria spiskowa. Za mała próbka żeby mówić o powtarzalności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Ten loot server to jest kiepski trolling. Nic takiego nie działa, szkoda czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Hmmm... to by wiele tłumaczyło, po prostu pewnie mam bany na serwerach z dobrym lootem :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Przecie Ty nie masz na co narzekac w przeciwienstwie do mnie :P graj DH to ci bedzie dropic ;) Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Co myślicie o tym? http://www.diablofan...egendary-drops/ Może akurat zbieg okoliczności, ale postanowiłem dzisiaj przetestować i 2 legendary w ciągu pół godziny wyleciały zastanawialem sie kiedy to trafi na to forum. Mysle ze jak ktos dawno nie widzial legendy to łyknie wszystko, nawet to. Legendarne serwery... ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) Zły. Nie bądź taki. Sami tak gramy od miesiąca a Ty oszukujesz innych. Nie żałuj im dropu. Niech inni też zarobią Najlepiej leci na serwerach 7x. Tam często już na pierwszej elicie leci jakiś set albo legend. i to bez nv! Sent using Tapatalk Edytowane 16 Września 2012 przez Chaos 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 ok, ale moga grac tylko na *.90 -*.99 . <*.90 nasze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...