aerial Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Dla przypomnienia, tak wyglądała noc premiery d3, te kolejki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Raczej się to nie powtórzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Jeśli chodzi o RTV-Euro-AGD, to owszem, są w sklepach, ale sprzedaż dopiero od jutra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 No to szkoda, bym skoczył po pracy. W takim wypadku jutro MM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 czy jezeli zakupie sobie dzisiaj podarunek na swoje konto. to zaliczy mi to jeszcze jako przedpremiere? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupek Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 czy jezeli zakupie sobie dzisiaj podarunek na swoje konto. to zaliczy mi to jeszcze jako przedpremiere? Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Czy w empiku też dopiero jutro będzie w sprzedaży? Bo na keye.pl cena właśnie poszybowała 20 zł do góry :( Jako preorder będzie zaliczać jak wpisze się klucz do 4 lub 5 dni od premiery Edytowane 24 Marca 2014 przez kapi89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Heh, popyt musi być duży skoro te keye tak idą w górę. Ja zamówiłem w Euro, ale długo sprawdzali dostępność i dopiero koło południa przysłali nr konta do wpłaty, tak więc raczej anuluję, a także w MM z odbiorem w markecie za 99 zł. Co będzie to będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Nowy Neonet we Wrocku proponuje jutro po 79zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) kurde tylko miałem nocke z kumplami zarywać bo od północy będzie można grać :P keye.pl kolejne 5zł do góry Edytowane 24 Marca 2014 przez kapi89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) czy jezeli zakupie sobie dzisiaj podarunek na swoje konto. to zaliczy mi to jeszcze jako przedpremiere? A to jest jakaś różnica czy to przedpremierowy zakup? EDIT łeee :) doczytałem, mało atrakcyjne Edytowane 24 Marca 2014 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Bajeranckie skrzydełka i postać w Heroes of the Storm (narazie jest w fazie alpha) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Barb wygląda w nich jak wróżka. Co więcej każdy prawie będzie w tym biegał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Ale jak nie chcę to nie muszę tego ustrojstwa zakładać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Jest ktoś w stanie wysłać mi gifta za 39.99$? Niestety paypal nie ma w szybkim doładowaniu środków Alior Sync a konta w PKO już nie mam :sad: Kasę przelewam od razu natychmiastowym na konto bankowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 W centrum Katowic mozna bylo dostac (po uprzedniej wplacie na konto) plyte z RoS. Jednoczenie w Media Markt na trzech stawach, w Saturnie w SCC oraz w Auchan przy DTS nikt (z dzialu gier i multimediow) nic nie wie na temat takiej gry jak Diablo III RoS i na pytanie czy maja swiadomosc ze jutro jest premiera jedynie w Auchan mily pan stwierdzil ze jesli jutro premiera - to jutro gra bedzie. PS. Do "kolegi" (celowo nie podaje nicku - moze sie zreflektujesz), ktory namietnie minusuje mi wszystkie moje posty na tym forum. Przymykalem oko, gdy robiles to w temacie o World of Tanks ale musisz to tez robic tutaj? Tak bardzo przeszkadza Ci moje istnienie? To jakas forma dowartosciowania sie? Myslalem ze jestes wystarczajaco dlugo na tym forum by traktowac innych powaznie. Ale zeby specjalnie przegladac posty sprzed roku zeby tylko "sprzedac" mi strzalke w dol.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Ja próbowałem dziś chyba wszędzie w Katowicach. Dostępne były jedynie edycje kolekcjonerskie. W SCC powiedziano mi, że jutro o 10 gra będzie dostępna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Mój kluczyk właśnie doszedł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Z gamecodes tez wlasnie wyslali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 na mnie czeka box w Euro. Mogę komuś ewentualnie odstąpić numer rezerwacji w MM Bemowo jak ktoś z Wawy by chciał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Ja tam spróbuję szczęścia po robocie:) Zdaje się, że historia zatoczyła koło opinie o keye Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Masa napalonych małolatów. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Ja tam spróbuję szczęścia po robocie:) Zdaje się, że historia zatoczyła koło opinie o keye Próbuj, bo nie będę miał z kim grać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Ja juz o 3 rano miałem dodatek skończony. Pierwszy raz w życiu stałem pod sklepem o 22 i czekalem na premierę gry. Wstyd mi :( Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 P.S. lamerskie pytanie - czy serial do gry jest w jakiś sposób nadrukowany wewnątrz opakowania, czy też żeby go uzyskać konieczne jest włożenie płyty? Bo nie mam napędu jakby co ;) D3 kupiłem sam serial, to nie wiem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Serial jest wewnątrz pudełka. P.S. Również nie mam napędu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Ej to już jest po premierze ? dzisiaj można nabyć w sklepie gre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) o ile są. w Euro, w większości przypadków jest. Jakby co to PW, powiem gdzie konkretnie Edytowane 25 Marca 2014 przez c45per Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 no to po robocie robie tripa po sklepach. może gdzieś jeszcze będzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Dodatek nabyty, w dodatku dzięki promocji empik za szalone 79zl ;-) teraz pytanie - czy serwery działają? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...