Masserati Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 To dodaj mnie moze sie cos razem skleci... Taz#2259 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Mam pytanie. Skończyłem grać na sezonie trzecim, trzy postacie (paragon 300). Teraz jest sezon szósty tak? Nie chcę mi się zaczynać od nowa, znowu przechodzić kolejnych 60 poziomów itd. Co stracę jeśli zacznę grać postacią niesezonową? W sensie dostanę jakiś i inne rzeczy, które były we wcześniejszych sezonach? Edytowane 8 Lipca 2016 przez shaker_0101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Cały czas tracisz bo grasz tylko w podstawkę jak zrozumiałem (robisz tylko 60 poziomów). Kup RoS i gra zmieni się diametralnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 Mam RoS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Jak nie będziesz grał na sezonie to stracisz tylko tyle że nie zdobędziesz dodatkowej zakładki do skrzyni bo reszta zalet sezonu to kosmetyczne <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ły typu ramki do portretów. Dla mnie osobiście sezon zwykle trwa około tygodnia do momentu zdobycia osiągnięcia sezonowego Zdobywca za którego jest owa zakładka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 ktoś rozpoczyna sezon? SC, HC, bez różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Nawet nie zauważyłem, że S6 się skończył :) Ja pewnie jak zwykle pobiegam WD HC, ale już z coraz mniejszym zapałem, zmian z tego co widzę w nowym sezonie jak na lekarstwo. Jakby co, początek S7 za tydzień, 5.08. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Znowu odkopię trupa, ale może ktoś oprócz mnie jeszcze grywa w D3: http://eu.battle.net/d3/en/blog/20324407 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Podobno w diablo 3 ma byc zaimplementowane diablo 1. ALE UWAGA dostepne tylko przez 1 miesiac w roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Nie zupełnie. Z d1 są tylko dźwięki. Został nałożony filtr na d3 który postarza grafikę ale lokacje są z d3. Ogólnie gry na jakieś 30 minut. W przyszłym roku będzie nekromanta ale oczywiście nie wiadomo jeszcze kiedy. Jak będzie gotowy. Kilka usprawnień w styczniu w nowym patchu. No i najważniejsze. Nowa postać będzie płatna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Dziekuje za sprostowanie. Chyba sobie przypomne Diablo 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Z technicznych spraw nastepny patch (2.4.3) dodaje nowe opcje graficzne, obsluge dx11 i x64. Edytowane 11 Listopada 2016 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Z technicznych spraw nastepny patch (2.4.3) dodaje nowe opcje graficzne, obsluge dx11 i x64. hehe szkoda ze oryginalne diablo nie ma takich rarytasow. pamietam ze ostatni patch to 1.09 sprzed 1000 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 hehe szkoda ze oryginalne diablo nie ma takich rarytasow. pamietam ze ostatni patch to 1.09 sprzed 1000 lat. A dokładniej 1.14d sprzed czterech miesięcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 NIe zrozumielismy sie :) Zalozylem ze piszac diablo, dam informacje ze chodzilo mi o diablo 1. Patch 1.14D jest do DIABLO 2 : ) NIemniej i tak dzisiaj odpalam 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Moze mu chodzilo o Diablo, a nie D2, w ktore nadal gra masa osob, tyle ze serwery blizz wystawil jakies kijowe, bo czesto spory lag idzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 http://diablo1.ovh.org/hd/?download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Blizzard nie patchuje 20 letniej gry, skandal. Btw. jesli ktos jeszcze rzeczywiscie gra w 1, to jest nieoficjalny patch - https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/4kdh3u/diablo_1_deserves_some_love_introducing/ Download and usage Download DiabloPatch: https://diablopat.ch/download.php Make sure you have installed Diablo 1 patch 1.09: http://ftp.blizzard.com/pub/diablo/patches/pc/drtl109.exe Unzip DiabloPatch in any folder Run DiabloPatchLoader.exe and click "Launch" Diablo 1 will launch in windowed mode, confirming it worked If DiabloPatchLoader.exe doesn't open, install Visual Studio 2013 redistributable package: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784 Edytowane 11 Listopada 2016 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2017 Kolejny wykop, 27.06. nadchodzi paczka z Necro za $15: Będzie do kupienia w zakładce "shop" w Blizzard App. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 I się skusiłem na Necro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Tak chwile popatrzylem na te kolorowe rozblyski i wracam do D2 oczekujac na remaster :D 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 I się skusiłem na Necro ;) Ja też i gra się całkiem nieźle, trochę odmiany za cenę kilku piw. Jeżeli zacznę S11 to pewnie pobiegam jak zwykle WD i spróbuję jak drugi Necro. PS oczywiście serwery nie wyrabiają z logowaniem, co za patałachy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2017 Standard w grach Blizzarda. Jak juz wszyscy kupia to poleci nerf :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...