Jump to content
cavarr

Diablo 3

Recommended Posts

Czy w empiku też dopiero jutro będzie w sprzedaży? Bo na keye.pl cena właśnie poszybowała 20 zł do góry :(

Jako preorder będzie zaliczać jak wpisze się klucz do 4 lub 5 dni od premiery

Edited by kapi89

Heh, popyt musi być duży skoro te keye tak idą w górę. Ja zamówiłem w Euro, ale długo sprawdzali dostępność i dopiero koło południa przysłali nr konta do wpłaty, tak więc raczej anuluję, a także w MM z odbiorem w markecie za 99 zł. Co będzie to będzie.

czy jezeli zakupie sobie dzisiaj podarunek na swoje konto. to zaliczy mi to jeszcze jako przedpremiere?

A to jest jakaś różnica czy to przedpremierowy zakup?

EDIT

łeee :) doczytałem, mało atrakcyjne 

Edited by rafa

W centrum Katowic mozna bylo dostac (po uprzedniej wplacie na konto) plyte z RoS. Jednoczenie w Media Markt na trzech stawach, w Saturnie w SCC oraz w Auchan przy DTS nikt (z dzialu gier i multimediow) nic nie wie na temat takiej gry jak Diablo III RoS i na pytanie czy maja swiadomosc ze jutro jest premiera jedynie w Auchan mily pan stwierdzil ze jesli jutro premiera - to jutro gra bedzie.

PS. Do "kolegi" (celowo nie podaje nicku - moze sie zreflektujesz), ktory namietnie minusuje mi wszystkie moje posty na tym forum. Przymykalem oko, gdy robiles to w temacie o World of Tanks ale musisz to tez robic tutaj? Tak bardzo przeszkadza Ci moje istnienie? To jakas forma dowartosciowania sie? Myslalem ze jestes wystarczajaco dlugo na tym forum by traktowac innych powaznie. Ale zeby specjalnie przegladac posty sprzed roku zeby tylko "sprzedac" mi strzalke w dol..

P.S.

lamerskie pytanie - czy serial do gry jest w jakiś sposób nadrukowany wewnątrz opakowania, czy też żeby go uzyskać konieczne jest włożenie płyty? Bo nie mam napędu jakby co ;)

D3 kupiłem sam serial, to nie wiem ;P