Jump to content
cavarr

Diablo 3

Recommended Posts

Mi w pierwszym dniu po wyjściu pacza wypadły 2 brakujące elementy i rękawice tasker i theo ^^ anyway pograłem kilka dni i mi się znudziło... w końcu ile można farmić bez celu ;p

Same here. Wczoraj po prostu już rzygałem tą grą ;) Olałem rifta i poszedłem spać ;)

Z braku lepsiejszych itemów też się bawię falangą ale z łucznikami, z taskerami nawet daje radę, tylko przydałby mi się ring 'wieczna unia', naramy akhana i flail co przywołuje falangę (złowróżbny ostaniec chyba).

Kolejny char pokazujący siłę petów...

E: potestowałem chwilę powyższy build i nastąpiła zmiana planów:D o ile łucznicy sprawdzają się na niższych tormentach, tak na t4+ są zbyt chaotyczni, teraz to najbardziej brakuje redukcji cooldownu (mam coś koło 35%)

Edited by Ademu

Problem z łucznikami jest taki, ze sprawdzają się oni tylko przeciw single target. W grupie to takie pojedyncze strzały dużego efektu nie dają.

Ja sam używam łuczników bo nie wymaga punktów gniewu, których często brakuje. Poluje na tarczę, która daje 2x falangę. Znalazłem za to ten korbacz o którym mówisz ale chwilowo używam tego od bombardowania.

Edited by Kacimiierz

Sam swego czasu korzystalem z luczniku w buildzie opartym na blessed shield, bo i ile latajaca tarcza dawala rade przy duzej liczbie mobow, tak przy jednym mobie to byla udreka.

Co innego holy shotgun. W koncu po 2.1 wypadly mi dobre, zielone shouldersy, jedna zmiana cechy, wycraftowanie dwoch przedmiotow z setu crimsona i kilka innych drobnych zmian, dzieki czemu cdr wychodzi jakies 53-54%. Brakuje tych kilku procent, przez co na sekunde czy dwie trace championa, ale pomimo tego gra sie o wiele sprawniej. T6 nie stanowi wiekszego wyzwania, a przeciez i tak jest jeszcze pole manewru, gdy chodzi o upgrade'y przedmiotow.

Żebym to ja jeszcze dał radę robić T6...

Ja tam jeszcze niedawno robiłem T5, bo tam jest jakies 88% szansy na trafienie legendy (tylko pamiętaj, bounty act 1, nigdzie indziej nie leci). No i RROG mam już chyba sześć, ale trafić na dobry roll to jeszcze inna kwestia.

Zly dzień w pracy czy sąsiad zaczął rano remont i zerwał z lóżka? Po prostu dla mnie troche zle to jest zrobione, ze majac juz rozwinięta postać trzeba się cofać na normal żeby zbierać podle przedmioty. Wystarczyło by w recepturach dać np same materiały ze złotych. Trzeba z tym jakos żyć.

Edited by Kacimiierz

Zly dzień w pracy czy sąsiad zaczął rano remont i zerwał z lóżka? Po prostu dla mnie troche zle to jest zrobione, ze majac juz rozwinięta postać trzeba się cofać na normal żeby zbierać podle przedmioty. Wystarczyło by w recepturach dać np same materiały ze złotych. Trzeba z tym jakos żyć.

Wszystkie materiały są nawet na T6 także nie wiem o czym piszesz....

A tak BTW też mam już pierścień i częściowo przebudowałem mnicha. A jako że nie lubię naśladować innych mam własną koncepcje na gear i biegam wreszcie w miare komfortowo na T5 ;p

Set Asheary + Set Aughilda + ponad 13tyś życia po trafieniu i na prawdę jest fajnie. Teraz tylko dopracować w detalach i na T6 będe gotowy

EDIT2

Ktoś może wie gdzie leci więcej Szmaragdów bo mam ich straszny deficyt a całej reszty w nadmiarze...

Edited by rafa