ZIBI_PL Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 nie pomaga...cos tu chyba nie dziala do konca dobrze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) nie pomaga...cos tu chyba nie dziala do konca dobrze :(naduś powtórna aktualizację do 2.2 ja właśnie wgrałem ten FW i jestem zadowolony ;) juz widze ze lepiej dźwiga baterię, szybszy jest "graficznie" i ma jeszcze kilka małych "usprawnień" Edytowane 3 Stycznia 2009 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) na 2.0 i 2.2 jest to samo :/ ponownie wgralem 2.2 - zgadnijcie jaki postęp - brak :( juz nie wiem za co sie wziąć nawet zrobilem taki myk : mostek na laptopie (wifi z iphonem) ( kabel z netem) i ....telefon sie polaczyl z lapkiem...widzialem ikone wifi w safari i na tym sie skonczylo. nie dziala. Wpisywanie ip nie pomagalo Edytowane 4 Stycznia 2009 przez ZIBI_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) Dawno mnie tu nie było a jestem właścicielem iPhone 3G z apple store : ) soft 2.2 Cydia i instaler zrobione bez problemu mmsy śmiagają, kamera nagrywa... word, exel, pdf, power point wzorowo.... 16gb na dysku wymiennym przez kabelek : ) Wcześniej miałem E51... dalej lubie nokie ale iPhone to tel w którym można się zakochać mimo wad : ) Edytowane 12 Stycznia 2009 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 na 2.0 i 2.2 jest to samo :/ ponownie wgralem 2.2 - zgadnijcie jaki postęp - brak :( juz nie wiem za co sie ORT: ORT: wziąć nawet zrobilem taki myk : mostek na laptopie (wifi z iphonem) ( kabel z netem) i ....telefon sie polaczyl z lapkiem...widzialem ikone wifi w safari i na tym sie skonczylo. nie dziala. Wpisywanie ip nie pomagalo jak dla mnie to masz uwalony modul wifi, to nie jest normalne aby odchodzily takie sceny podczas konfiguracji, to nie windows mobile ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dawno mnie tu nie było a jestem właścicielem iPhone 3G z apple store : ) soft 2.2 Cydia i instaler zrobione bez problemu mmsy śmiagają, kamera nagrywa... word, exel, pdf, power point wzorowo.... 16gb na dysku wymiennym przez kabelek : ) Wcześniej miałem E51... dalej lubie nokie ale iPhone to tel w którym można się zakochać mimo wad : ) możesz zdradzić czego użyłeś B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 SwirlyMMS AirSharing DiskAid Ewentualnie IPhone Browser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Dobra informacja dla posiadaczy iPhone z salonu Ery - Można samodzielnie zdjąć simlocka za pomocą iTunes! Prawdopodobnie to jakiś epic fail ze strony Ery więc spieszcie się z unlockiem ;) Edytowane 22 Stycznia 2009 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nie epic fail, tylko z info co uzyskalem, Era zaprzestala zakladania simlock'ow. Takie rzeczy to tylko w Erze ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 (edytowane) Telefony_w_Erze_od_piatku_bez_simlocka co do ściągania simlocka poprzez iTunes, ściąga on simlocki nawet z telefonów zakupionych w zeszłym roku, i to się wydaje dziwne. Edytowane 23 Stycznia 2009 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 (edytowane) Nie epic fail, tylko z info co uzyskalem, Era zaprzestala zakladania simlock'ow. Takie rzeczy to tylko w Erze ;-) z tego co wiem to na calym swiecie sciaga sie simy z iPhonow jezeli oficjalnie wystepuja one w sprzedazy u wiecej niz jednego operatora w danym kraju BTW graliscie w Payback? Swietna gierka sie zapowiada, szkoda, ze wyszla z babolem, ale poprawia i bedzie cacy :) Edytowane 23 Stycznia 2009 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 potwierdzam ściąganie przez iTunes, simlock z mojego iPhona właśnie przeszedł do historii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 3203092[/snapback] z tego co wiem to na calym swiecie sciaga sie simy z iPhonow jezeli oficjalnie wystepuja one w sprzedazy u wiecej niz jednego operatora w danym kraju Niestety Polska to nie cały świat:( Orange powiedziało, że w najbliższej przyszłości nie będzie zdejmowało simlocków . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 I gdzie niby w iTunes jest opcja by zdjąć sima ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Krótka instrukcja: 1.Wkładasz jakąś inna kartę niż Era (np. Orange). 2.Włączasz iPhone. 3.Włączasz iTunes. 4.Na iPhonie wyświetlają się takie kabelki - czekasz chwile. 5.I po sim locku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Obczajcie sobie klawiature copy & paste z Cydia - nazywa sie hClipboard. Po zainstalowanie trzeba wejsc w General -> Keyboard -> International Keyboard i wlaczyc iKeyEx Keyboards. Gotowe, aby cos skopiowac nalezy przelaczyc klawiature podczas pisania - robi sie to guzikiem kolo spacji, zaznaczamy tekst i mozemy wkleic go wszedzie gdzie do wpisywania uzywa sie klawiatury, dziala rewekla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Krótka instrukcja: 1.Wkładasz jakąś inna kartę niż Era (np. Orange). 2.Włączasz iPhone. 3.Włączasz iTunes. 4.Na iPhonie wyświetlają się takie kabelki - czekasz chwile. 5.I po sim locku :P u, to nawet nie mam mozliwosci sprawdzic ale dobrze wiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 polecam przetestowanie aplikacji rjdj album, wg mnie to najciekawszy stuff na iP więcej informacji na jej temat. dodam tylko, że moja ulubiona "scena" to Eargasm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 meeron wrażenia sa naprawde konkretne ? ;) Używasz słuchawek z mikrofonem, czy mikrofonu z iPhone ? Nie mam jak sprawdzić aplikacji, bo jeszcze nie mam iPhone, ale czytałem, widziałem to co pokazałeś, i wyglada zachęcająco :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 dobry ten Zen Bound, graliscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Mi osobiście się nie podoba, ale w necie zbiera same dziesiątki :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 @FoX 13 słuchawki z mikrofonem to podstawa, ten mic wbudowany w iP nieporównywalnie gorzej "ściąga otoczenie" na mnie ta aplikacja zrobiła ogromne wrażenie, na moich znajomych również. gość się nieźle wkręcił :D link nie ma co, warta tych kilku $ nawet w dobie kryzysu, nawet dźwięk przejeżdżającego autobusu potrafi zrobić dobrą fazę ;) @kucyk wg mnie słabizna (taka babska), no dźwięk jest dość dorobiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Kurcze poczytalem, pooglądałem, naprawde niezłe to ;D Szkoda, że trzeba tych słuchawek z iPhone, bo są w sumie słabiuitkie ;) Ja bym założył swoje EP-630 żeby się bardziej odizolować ^^ A wersja testowa zawiera Eargasm ? I wiesz może ile ona trwa ? ;) No i ile kosztuje programik, to też mnie ciekawi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 wersja podstawowa softu jest free w AppStore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) Kurcze poczytalem, pooglądałem, naprawde niezłe to ;D Szkoda, że trzeba tych słuchawek z iPhone, bo są w sumie słabiuitkie ;) Ja bym założył swoje EP-630 żeby się bardziej odizolować ^^ A wersja testowa zawiera Eargasm ? I wiesz może ile ona trwa ? ;) No i ile kosztuje programik, to też mnie ciekawi :) juz zaplanowałem przeszczep pchełek takich jak w ep-630 na kabel ten z oryginalnych słuchawek :) aplikacja dostępna jest w 3 wersjach: rjdj single - darmowa z 2 efektami (niestety nie posiada sceny eargasm) rjdj album - 2,39€ kilka scen, przetwarzających dźwięki z otoczenia (m.in. eargasm) rjdj shake - 2,39€ kilka scen, głownie odczytujących ruch iPhonem, scratch po ekranie i takie tam bzdety producent na swojej stronie udostępnia wszystkie sceny, w tym i te komercyjne. dla ułatwienia podaje ścieżkę gdzie należy je wrzucić by z wersji darmowej zrobić darmową ze wszystkimi efektami /private/var/mobile/Applications/........./RjDj.app/rjdj_scenes dostęp do powyższego katalogu możliwy jedynie po jailbreak'u w wolnej chwili pobawiłem się Zen Bound, nie taka najgorsza jednak ta gierka :wink: Edytowane 4 Marca 2009 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Czyli teoretycznie można mieć na singlu te wszystkie efekty ;) I dobrze :) No a ten kabelek to bedziesz sam robil, uh, ja takich zdolności nie mam, no i szkodam i troche słuchawek, aczkolwiek świetna sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Jednak chyba kupie Iphone 3G 8GB używkę z allegro, i mam pytanko, podobno są podróbki ipohne'a, mógłby ktoś napisać jak taka podróbka wygląda, bo nie chcę trafić na taką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 uwierz mi , ze iphona rozpoznasz odrazu ;). Podrobki inaczej zupelnie wygladaja i maja inne nazewnictwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 uwierz mi , ze iphona rozpoznasz odrazu ;). Podrobki inaczej zupelnie wygladaja i maja inne nazewnictwo. Aha, to dzięki za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Woohoo... w końcu wyszedł iBluetooth ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...