bryken Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 a je se szpilam w metal sluga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Gry PSX (1993-1999). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Knight and Merchants - 1999 Stara, ale dalej syci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SowaBezOka Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 ja okolo dwa miesie temu nowego kompa kupilem i najstarasza gra na moim dysku jest... COLONIZATION :]... aleeeeeż to wypasiona gra... a multiplayer'owa gra w ktora rowniez czesto gram i lezy mi na dysku to Heroes III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Knight and Merchants - 1999 Stara, ale dalej syci :D 1654418[/snapback] Gralem w nia, jakies pol roku, strasznie trudna, nie na poczatku, ale jak juz sie ma to wielkie miasto i wszytsko ladnie robi sie wojsko i wtedy sa problemy z jedzeniem :blink: :angry: wkurzylem sie i ja wywalilem :wink: :blurp: :twisted2:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) na dysku? aktualnie posiadam setlersów 2:) na kompaktach to jest ich troche, no ale chodzi o dysk:) zaraz po niej na dysku mam q3.. a reszta to juz nowsze:) Edytowane 17 Września 2005 przez peseq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jazz Jackrabbit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Rezerwowe Psy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caleb59 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 BLOOD 1 pod DOS'a!!!REWELACYJNA GRA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 tetris 2.0 - 1990 rok B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) Pong, lata siedemdziesiąte ubiegłego wieku :P No dobra to jakaś n-ta przeróbka tej gry ;) Edytowane 10 Grudnia 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Starcraft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Doom I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Montezuma's Revenge - 1986 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Akurat w tym momencie nie mam żadnej starości...tylko jeszcze nie taką starą - Mafię. Reszta to nowości :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Mortal Kombat 3 - to jest kopia mojej w ogóle pierwszej gry, która dostałem gdzieś w 97-98r Inni mówią że Tekken lepszy ale wg mnie Mortal Kombat ma lepszy klimat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminate_bot Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 UFO 1 i 2 - super gierki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 A pamiętacie giere Boxer Rebellion z 1982 ?? (chyba najstarsza jaką mam, jeszcze mnie nie było na świecie :)) zaznaczanie kwadratów na pumkty :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Tyrian 2000 - instalowana kolo 1999 ^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drewniany_kamien Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Mam drugiego kompa do staroci wiec co nieco na nim jest :) Life and death 1 (1988) Duke Nukem 3d, Blood , Shadow warrior , Redneck rampage Indiana Jones and fate of the Atlantis (1992 / 1993) Terminal Velocity no i niesmiertelny transport tycoon deluxe W szufladzie mam 4 GB abandonware ktory tylko czeka az sie w niego zagra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 U mnie na kompie ---- od lat ---- zawsze jest Q3 i często, choć nie ciągle, NFS:HP2 ..... Pozdrawiam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Need For Speed III: Hot Pursuit i to po niemiecku :D Wciąż z qmplem nie możemy przestać w to grach na jednym kompie. On lub ja (różnie) jest gliną ja od niego uciekam itp. Zarąbiste :) drei, zwei, eins, LOS! i jaaaaaaaaazda Diablo rulez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 ostatnio zainstalowalem grim fandango, przygodowka z '98.... miodzio! :) polecam na dlugie wieczory :] klimacik i muzyka nadaja grze polotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Hmm... 1. BUG! 2. Carmageddon 2 4. Quake 2 3. GTA2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Metal Slug 1-2-3-4 (emu NEO GEO) Tekken 2-3 ( emu PSX ) MaxPayne ( 1 ) Quake 2-3 GTA2 Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 obecnie mam na dyski ok 4gb gier na amige :) i gram przez WinUae Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 heh u mnie znalazlem Icytower ;d i hl1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Quake I :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 moja najstarsza gra na dysku to Diablo II!!!Rulez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Original War ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...