leven Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Instaluje sie czy jak kto woli aktualizuje sie co powiedzmy miesiac. Tu masz pliczek, ktory zrobi aktualizacje calego DX 9, 10 i 11. przeklej.pl - dxwebsetup .exe. Wrzucaj i ściągaj filmy, muzykę, obrazki i inne pliki z przeklej.pl Sterowniki wgraj 259.31. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin_MC Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Jeśli procek nie jest podkręcony, to on ogranicza wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam mam pytanie ostatnio zakupiłem 2xGTX470 dziwi mnie słaba wydajność w markach w marku 06 mam 18-19k wszystko ustawione SLI jest wykryte stery nowe itd system nowy czysty - dodam że na jednej grafie mam wynik 17,8k nie wiem co jest grane możecie mi powiedzieć co jest nie tak ?? Procesor. Witamy wsrod szczesliwych uzytkownikow amd ;) Podkrec go chociaz na te 3,8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxforce Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) @Bartass13 to teraz to obciąż i zobacz P0 jakie jest Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez Maxforce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 @Bartass13 to teraz to obciąż i zobacz P0 jakie jest Dalej tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Wczesniej miales 0,962v a teraz masz 1,125v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Czyli odpad nie z tej ziemi, ktory na nominalnym napieciu nie chcial dzialac wiec ma podbite V :x Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Wczesniej miales 0,962v a teraz masz 1,125v. w ide to norma ale w stresie w nvidia inspektor mam 1.075v, choć sprawdzałem to 1.025v i 800mhz na rdzeniu spokojnie daje radę, wersja biosu ta sama co Bartas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Cos zle patrzycie. Na pierwszym screenie jest 0,962v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Odpalcie gpu-z i sprawdzajcie vgpu jak sie zmienia, gdy karta zjezdza z 3d na 2d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) xxx Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Lysyn ale to jest w ide. To co to za syf jest ,ciekawe czy druga taka sama ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 zamiast pisać ciekawe to lepiej od razu ją wrzuć i sprawdź, przecież to ci zajmie 5min :P chyba tyle znajdziesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a co to za problem spisac napiecia dla P12 i P0? u mnie: P12 - 0.962V P0 - 0.988V Czy to takie trudne? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Właśnie nie bo buda z mobasem poszła do przeróbki i nie mam gdzie podłączyć niestety. Kurcze cena w gralu mnie skusiła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) no cóż można tylko napisać że szkoda, ale takie życie nic nie zrobisz, no chyba że orżniesz je na alledrogo też okazyjnie ;) i kupisz sobie karty innej firmy :D ja bym tak zrobił :D Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Tak kolego ale za inne musiałbym dopłacić z 300 / 400 zł ,a te były po 1500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Hmm, SLI z 480 to za mało? :D Tak szczerze, to chyba przeżyjesz bez OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 800 Ci starczy na rdzeniu + jeszcze sli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Gadżet do NV (Fermi) od Orbmu2k: OrbLog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUSZEK2323 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Nie to żeby ten gadżet miał prawie rok :P Myślałem że specjalnie coś dla fermi zrobili i tu lipa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Co z tego że ma rok jak działa poprawnie z Fermi ... A dokładnie jest z listopada 2009 i to co ma działać z GF100 jest ok. Pozdrawiam, Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez Payti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Payti masz jakąś galerię ze Swoim kompem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Payti masz jakąś galerię ze Swoim kompem ;) Co dokładnie chcesz zobaczyć? Tak ogólnie to w sumie nie mam ... Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 chciałem zobaczyć Twoje LC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Przy najbliższym wyjęciu kompa z półki i porozłączaniu wszystkiego zrobię. Generalnie chłodnica na zewnątrz przykręcona z tyłu obudowy, a reszta w środku jak w stopce. Dość mocno upakowane bo szczególnie zależało mi by komp był mały i miał LC dość wydajnie i przede wszystkim ciche. Jeśli chodzi o wygląd to nic szczególnego, nie mam nawet założonego boku z oknem z plexi bo mi nie potrzebne ;) pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem z chłodnicą z tyłu budy. chciałbym zrobić chłodzenie dedykowane pod gtx480, gdyż na procku mam już chłodzenie wystarczające, a na gtx280 nie mam zamiaru nic zmieniać :P i szukam jakiś rozwiązań ale bez spinania się (czyli nie przeszukuje googli) na totalny luzie, gdyż jak coś składać będę to dopiero pod koniec roku albo nawet dopiero po nowy roku jak kasiory naciułam. zmiana chłodzenia na gtx480 na inne powietrzne nie ma raczej sensu bo bym musiał chyba śmigło samolotu zamontować do wydmuchiwania gorącego powietrza z budy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 zaodrze244 już lepiej odłożone pieniądze zainwestować w ati hd6xxx lub odświeżone fermi, policz fullcover, pompę, chłodnice, złączki, węże i zrobi ci sie kilkaset złotych które lepiej zainwestować w nową generacje kart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) dlatego właśnie nie mam chłodzenia wodnego bo zawsze wolałem kasiore zainwestować w nowy sprzęcior :banana: i pewnie ptyś będzie tak jak napisałeś, ale ati to ja raczej nie kupie jestem jednak za zielonym poczekamy na chłód jesieni i zimy, wtedy będzie można bez awantur w domu podkręcić karciore jak się należy :D Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Na dzisiaj kupowałbym 460 bo jest to świetna karta. Z racji że czekam za pewnym monitorem który ma się pojawić pod koniec roku, to też z zakupem karty wstrzymuję się do tego czasu. Mam nadzieję, że będą już jakieś 475/485 na chipie GF104. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...