Skocz do zawartości
Viperus

Allegro.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wystawiłem przedmiot na allegro i dałem bardzo dużą cenę minimalną - 100k zł aukcja jeszcze się nie skończyła a allegro chce 50zł za cenę minimalną, czy jak zakończe aukcje to nie będze musiał płacić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Viperus napisał(a):

Witam

Wystawiłem przedmiot na allegro i dałem bardzo dużą cenę minimalną - 100k zł aukcja jeszcze się nie skończyła a allegro chce 50zł za cenę minimalną, czy jak zakończe aukcje to nie będze musiał płacić ?

Zmniejsz teraz cenę minimalna to będzie zwrot kosztów i dopiero zamknij, nie wiem, czy w przypadku zakończenia przed czasem z obecna kwotą nie będziesz musiał zapłacić tej kasy.

Poza tym pisz tutaj na przyszłość -> http://forum.purepc.pl/Osla-laczka-f7/Alle...we-t236053.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec napisał(a):

w przypadku zmian cen przez kilka pierwszych godzin zwracaja roznicce cenowe a pozniej trzeba placic. w regulaminie allegro bedzie dokladniejsze info.

Hmm, przecież zanim dokonamy zmian na aukcji, pokazuje sie komunikat, że "ewentualne różnice w kosztach nie podlegają zwrotowi" czy jakoś tak...

IMO nie ma sensu korzystać z tej opcji, lepiej zacząć licytację od tej kwoty, którą minimalnie chcemy otrzymać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czokapik napisał(a):

Hmm, przecież zanim dokonamy zmian na aukcji, pokazuje sie komunikat, że "ewentualne różnice w kosztach nie podlegają zwrotowi" czy jakoś tak...

Tak jak napisał Niemiec - przez pierwsze kilka godzin zwracają różnicę. Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...