Małpożer Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Batman vs Superman, mimo ze duzo osob narzekalo na Aflecka, mysle ze niezle pasuje do tej roli. Zwiastun jest b. dobry :D http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+2+%28Comic-Con%29-36702 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Batman vs Superman... Jakoś zupełnie nie potrafię sobie wyobrazić tego filmu. Tymczasem pojawił się zwiastun głośnego (za sprawą obsadzenia Jareda Leto w roli Jokera) Suicide Squad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=unnLg1TPCYM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Leto beznadziejnie wyglada jako Joker. Dlatego na pewno nie pojde na to do kina... Co jeszcze utwierdza Smith grajacy w tandetnych filmach. A co do Jokera jeszcze, to wyglada jakby go kilkunatu pedalow w swojego seks niewolnika go przemienilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) No, TO na pewno obejrzę, a nie jakąś śmieszną ekipę samobójców ;) Edytowane 18 Lipca 2015 przez deserted 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 #UP approved ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Revenant kapitalna praca kamery, może Leo w końcu doczeka oskara :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2015 Spectre IMHO zapowiada się super. Chciałem wczoraj wstawić ten zwiastun, ale się spóźniłem :wink:Co do Batman v Superman - teraz już wiem, że film nie jest taki całkiem od czapy. Zarówno wygląd Batmana jak i samo starcie jest spójne.I jeszcze wracając... Chodził mi po głowie ten zwiastun Suicide Squad i chodził i... Stwierdzam, że gdyby nie Will Smith i Jared Leto pomyślałbym, że to jakaś tania produkcja za piątaka. Ale nawet z nimi wygląda to jakoś niezbyt dobrze. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 BTW Przypomina to obecną sytuację. https://www.youtube.com/watch?v=8tc9HxeijQg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) http://forum.purepc.pl/topic/291723-na-co-czekamy/page-7?do=findComment&comment=3917767 Już niedługo Edytowane 14 Września 2015 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 W końcu jakaś akcja 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=sGbxmsDFVnE Edytowane 21 Października 2015 przez Melampus 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ciekawe, co z tego wyjdzie... Zaczynam się przekonywać do Afflecka w roli Batmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ostatnia scena taka slaba troche. Ale powinno byc ciekawie. Co do Aflecka to ja tam nic do niego nie mialem. Od jakiegos czasu zmienia image i nawet nawet mu to idzie. Ale i tak nic mnie nie przekona do Leto-Jockera bo im wiecej info o nim widze to coraz wieksza kiche odwalaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Będzie polski The Revenant ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 Nie wierzę że nikt nie dorzucił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Na zbawienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bysiu21k Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nikt nie czeka na Warcrafta? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Widzialem w imaxie trailery Warcrafta i wyglada to biednie... Cos mi sie zdaje, ze moze byc rozczarowanie roku. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Czekam na Pascale :D Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 A ja na to by ubyło paru nowych gimbusów na tym forum. Co do Warcrafta to biednie. Dla mnie z założenia większosć filmów na podstawie gier to porażka z paroma wyjątkami. Po prostu niektórych gier nie powinno sie przekładac na film. Chociaż przyznam że taki Half Life czy Fallout byłby może i ciekawy. Ale raczej to już sprawdzony schemat i w paru filmach znalazły by sie podobieństwa, więc tez mogłoby nie wypaść za dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Co do Warcrafta to biednie. Dla mnie z założenia większosć filmów na podstawie gier to porażka z paroma wyjątkami. No właśnie jest to zastanawiające, bo ja uważam, że fabuła jest fajna w niektórych grach i można by z nich wyciągnąć naprawdę niezłe filmy... tylko gdzie ludzie popełniają błąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Podobno ma powstać film The Last of Us. W grę nie grałem, ale na tyle, na ile się orientuję przełożenie tego na film nie powinno być trudne. Tym bardziej, że fani w odpowiedzi na plotki od razu wytypowali, kogo widzą w obsadzie. Joel Ellie Trudno się z tym wyborem nie zgodzić ;) Choć kilka innych osób też by się nadało. Podobno do roli Ellie rozważano Maisie Williams. Jeśli film powstanie i wyjdzie z niego crap będzie to chyba definitywny koniec ekranizacji gier ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 Nikt nie wstawił? :huh:Na mnie robi wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2016 No nie wiem, jakos odtworczyny Jane i aktorka Lawrance mi kompletnie nie pasuja. Storm tez jakas taka dziwna... I trailer na modle Avengersow. Marvel powinien kogos kreatywniejszego zatrudnic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naekana Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2016 Sherpa - jaram się, bardzo. Everest był bardzo dobry, ale jednak pewien niedosyt został. https://vimeo.com/139654857 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDarkKnight Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Deadpool - Jaram się. W piątek lecę do kina na seans :grin: https://www.youtube.com/watch?v=1JcaAlQbEwU Edytowane 8 Lutego 2016 przez TheDarkKnight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...