diggerx Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) Jesli chodzi o spolszczenie to tutaj prace sa juz dosyc zaawansowane. Edytowane 20 Października 2009 przez diggerx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Taaa chciałbym zobaczyć czyje tłumaczenie będzie lepsze... tej super ekipy czy moje... mi brakuje tylko polskich znaków... musze ich się spytać jak to robią :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 http://www.gamezilla.pl/content/stalker-ze...osob-jak-poprze Lektor wraca. Problem w tym ze i tak ja kupuje wersje ger a potem albo zainstaluje spolszczenie albo "zangielszczenie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 zajebiście no to 0,7 dla cenegi jeszcze niech w tym roku wyjdzie i będzie gicio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MattES Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Panowie jak wrzucic spolszczenie ? Nie wiem czemu ale nie mam zadnego folderu "gamedata" . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 A moze ktos podac link do spolszzcenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Spolszczenia jeszcze nie ma, a jeżeli jest to jakieś słownikowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Witam wszystkich Otóż mam problem ze S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat. Mój problem obrazuje screen Na Win Xp śmiga aż miło a na Win 7 ten błąd wyrzuca Wiem że mam kiepską grafę ale chyba powinno chodzić na Win 7 skoro na Xp daje radę Proszę o odpowiedzi... Może ktoś się spotkał z takim problemem już Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 pirat albo coś grzebałeś przy splash screenie bo jakiś inny jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 To nie ma znaczenia czy nie pirat czy nie , wyskakuje ten komunikat jak brakuje bibliotek od dx-a. Także wystarczy zainstalować najnowszą paczkę directx-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Dzięki @sideband:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) http://www.gamezilla.pl/content/stalker-ze...osob-jak-poprze Lektor wraca. Problem w tym ze i tak ja kupuje wersje ger a potem albo zainstaluje spolszczenie albo "zangielszczenie". Fajnie. Mimo, że zapoznałem się już wersją "orygibnalną", tym niemniej pewnie i tak wezmę wersję polską. Gra jest naprawdę dobra (mimo odtwórczości, ograniczeń i archaizmów...ten kilmat powala :wink: ). Są jakieś dokładne dane co do dasty wersji polskiej? p.s. Po raz nie wiem który...są jakieś paczki tekstur do CoJ? Chodzi o polepszenie grafiki. U mnie nadal, mimo obsługi dx10, gra wygląda słabiej niż CS. Edytowane 29 Października 2009 przez Jake79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 paczki tekstur weź od CS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Witam. Mam pytanko. Mam problem, grałem sobie w gierkę i wszystko było oki do momentu kiedy nie doszedłem do miejsca gdzie wychodzi się z podziemi, wychodzę po drabince na zewnątrz gra zaczyna się ładować i nagle BAMM wywala mnie do windowsa :-/ . Nie wiecie co może być tego powodem??? JEDNA PROŚBA DO NIEKTÓRYCH MĄDRYCH CO CZYTAĆ NIE UMIEJĄ. NIECH wam to ktoś przeczyta i przetłumaczy, i nie piszcie żebym kupił orginał, bo puki co nie ma go u nas.Jedna prosba, skoros taki madry to zerknij do slownika, a póki co, na google poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 @Marines22 to kup oryginał z zagranicy i nie będziesz miał problemu, zamiast się tu wypłakiwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Naprawde, jeszcze pare takich postow jak Marines22 i skonczy mi sie cierpliwosc i zaczna latac banany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Dokładnie. Jesteśmy miedzy młotem a kowadłem, mamy przymykać oko w nieskończoność ale właściwie co z tego ze gry nie ma, to nie oznacza ze trza pirata ściągać. Ja mam 2 stalkery org i bardzo czekam na CoP ale ni gram na ruskiej wersji. Albo topic zamkniemy i zrobimy bananowy kisiel albo po prostu każdy bedzie w miarę grzeczny ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hammer26 Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Może wy mi pomożecie. kiedy ładuję mi się gra w pewnym momencie wywala mnie do windowsa i wyskakuje mi błąd, mam ruską wersję gry i nie bardzo wiem jaki może być powód tego że tak się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 http://www.cenega.pl/?ID=6693 może zobaczymy ją jeszcze w tym roku co mam nadzieje wypali dobrze że lektor się nie zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Próbki dźwiękowe z wersji PL CoPa http://www.download.cenega.pl/download_system/?ID=1397 Bardzo fajnie, dokładnie tak jak było w CDP ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 edycja specjalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 dodajmy, że niemiecka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 zobaczymy jak się postara cenega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) To nie ma znaczenia czy nie pirat czy nie , wyskakuje ten komunikat jak brakuje bibliotek od dx-a. Także wystarczy zainstalować najnowszą paczkę directx-a. Hmm... Przecież w Win 7 jest od razu zainstalowany directx bodajże 11 Skoro inne gry śmigają jak trzeba na Win 7 np.S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl,Necrovision.... to czemu akurat STALKER Call of Pripyat nie chce śmigać??? Ma ktoś jakieś pomysły??? Edytowane 7 Listopada 2009 przez Killer85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 To tylko dx11 - kilka plików na krzyż :wink: . Zaktualizowanych bibliotek dx9/dx10 nie posiada :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 To tylko dx11 - kilka plików na krzyż :wink: . Zaktualizowanych bibliotek dx9/dx10 nie posiada :wink: Masz całkowitą rację :wink: Zainstalowałem directx_aug2009_redist i STALKER śmiga:)) Dzięki @sideband:)) POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 CoP może jeszcze w tym miechu :P http://www.cenega.pl/?ID=6713 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 27 listopada tzn ze w tym miesiącu czyli ekstra :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Cenega robiła wszystko co mogła aby wydać jak najszybciej bo fanowska polonizacja już jest na ukończeniu. Jak by wyszła a oni nadal by podawali datę premiery gry "nie wiadomo" to dostali by mocno po kieszeni z wiadomych względów. Ludziska by sobie wgrali PL na to co mają po rusko/angielsku i jazda. Efekt jest taki że gdzie 2 się bije tam my korzystamy i z 2010 "nie wiadomo" kiedy mamy ten miech(data pewnie w przybliżeniu) ale kto by się spodziewał takiego obrotu sprawy? Tylko się cieszyć i modlić o jak najniższą cenę w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 woooooooooow zajebiście no modlimy się aby jak najszybciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...