s0n1c Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Tez sie staram nauczyc Japonskiego, ale brakuje mi samozaparcia i z czystego lenistwa nic nie dzialam w tej kwestii. A z animek ogladam bleacha :D, Naruto (retrospekcje zadza :/), i sciagam FMA (wkoncu DVD-rip) Hmm ciekawe kiedy FF7:AC A tak tro troche brakuje mi czasu na animki, a troche sie tego uzbieralo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 i sciagam FMA (wkoncu DVD-rip) 1580228[/snapback] Ale wiesz, że część odcinków jest w avi, a część w mkv, a do tego część jest kodowana wm9, a część h.264? Kusi mnie ta jakość, ale imho przegięli z tą sieczką :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ano :/ Mogliby zakodować porządnie od początku mkv powiedzmy w h.264 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Moze tak zrobia, jak bedzie sie im nudzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 nie powiem, że lubię pokemony czy digimony... :| podobają mi się Yu-Gi-Oh! i love hina. mój kumpel jest uzależniony od oglądania hentajów ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 twooj kumpel powiadasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 A ja lubie Great Teacher Onizuka, ostatnio pokazują [ a może to i już koniec ] na hyperze [ wiem, wiem lamerska tv ]. Chciałem sobie ściągnąć [ wszystkie odcinki ], ale 10gb to troche dużo jak dla mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 wiidział /ma ktos Appleseed ? trailer wyrwał mnie z butoow i musze to obejzeć !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Wlasnie dopiero co ogladalem wczoraj Appleseeda (2004) i dalem mu ocene 9/10 :D Film naprawde jest wypasny a i animacje (kreska to nie nazwie) oglda sie elegancko. CD1 Quality: very high Source: DVD Resolution: 720x480 Video Codec: H264/AVC - Bitrate: 1400 kBit/s Audio Codec: AAC - Bitrate: 150 kBit/s CD2 Quality: very high Source: DVD Resolution: 720x480 Video Codec: H264/AVC - Bitrate: 1322 kBit/s Audio Codec: AAC - Bitrate: 150 kBit/s Audio stream 1 (Japanese) -AAC - 150kBit/s Audio stream 2 (English) - AAC - 150 kBit/s Audio stream 3 (Director comments(Japanese)) - AAC - 50 kBit/s Subs for director comments included Ach dzwiek jest 5.1, mkv. http://www.anime-4ever.org/torrents/torren...4_CD1-2.torrent Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 dzięki juz targam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Obejzalem sobie Tenchi Muyo OVA i poprostu od 7 odcinka to jest beka na maksa, jednak jak sie doczytalem ze te 13 odcinkow to jest dopiero czubek gory lodowej to sie zalamalem. Zeby calosc skompletowac to musze przeznaczyc jeszcze 20GB a mi ciezko jest wygospodarowac 2GB na co na dysku 160GB. :? Chyba trzeba zainwestowac w DVD. :D P.S. Wszystkie osoby dobrej woli ktore chcialy by wspomoc kolege z forum proszone sa o kontakt na PW w celu uzyskania numeru konta na ktore mozna wplacic datki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ja mam ten sam problem na 200gb dysku;] z tym ze nagrywarke dvd posiadam ale checi i funduszy nie ma czyste plytki;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Hmm ja mialem chwile grozy, jak mi dysk nie chial dzialac, myslalem ze sie potne, tyle animek... ale okazalo sie ze wystarczalo na nowo windowsa instalnac i wio :D A tak ogladam FMA i hmm troszke wiecej sie spodziewalem, ale narazie 11 odc za mna wiec jeszcze sporo przedemna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Obejzalem sobie tego Appleseed i jakos grafika mi nie podchodzi zbyt komputerowe. ;) Historyjka ciekawa, klimaty podobne do GITS, bardzo przypomina gre Shogun-mobile armor suit (cos takiego) ale niech ktos mi cos da na H.264 to normalnie przywale. 20min mordowania sie z odpaleniem tego a potem 80-90% uzycia procka na moim sprzecie a to wszystko dla jakis 10-15% wielkosci pliku. Narazie to ja podziekuje i bede uzywal starych dobrych programow Divx i Xvid. :? Przy okazji obejzalem sobie Trigun oraz Last Exile, obydwa anime naprawde fajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 http://www.enemef.pl/index.php?strona=maraton&miasto=wawa Idzie ktoś? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Ja sie chyba wybiore :) Do zobaczenia na miejscu ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Jak zwykle odpadam, troche za daleko jak dla mnie :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Ruchomy Zamek Hauru jest pierwszorzedny! Zdecydowanie wszystkim polecam. Do tego napisy zrobione bardzo profesjonalnie. Mialem jedynie mieszane uczucia co do zakonczenia, ale nie bede spoilowal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 mam pytanko na czym ogladacie sciagniete anime?komp?czy przez tv out'a?czy jak?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 W moim przypadku komp. Ale ja mam nawet konsole podlaczona do kompa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 hehe;] no tak ale 17" monitorek a np jakis wiekszy tv?:D nie no konsole to ja pod 28" tv mam podpieta,chociaz jak nowy monitore bedzie to moze zabiore ja do siebie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Wiesz, jakbym mial gdzie w pokoju TV postawic, to bym sie 2 razy nie zastanawial ;) A w duzym pokoju jest z reguly konflikt z rodzina, chcaca ogladac TV/miec swiety spokoj. Ale jak ich nie ma... :) To przynajmniej w temacie konsoli. A jesli chodzi o anime, to nie chce mi sie kabli ciagnac przez caly dom (a tym bardziej nosic kompa), a i jakosc by pewnie byla nienajlepsza przez TV-OUT. Edytowane 11 Września 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 no z tv u mnie w pokoju troszke ciezko;p a co konfliktu to malo gierek mam bo orginalne same wiec duzo az tak nie gram na konsolce;p no ale ja lubie sobie z lozka anime poogladac a 17 to takie minimalne minimum u mnie bo lozko blisko kompa:D i mysle czy 19" lcd oplaca sie do anime brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Widzę, że przyspałem - 8go pojawił się FMA the movie raw (camrip). Widział ktoś już? Nie fake? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Widzę, że przyspałem - 8go pojawił się FMA the movie raw (camrip). Widział ktoś już? Nie fake? 1644427[/snapback] http://home.earthlink.net/~l_garces/hitler2.JPG http://home.earthlink.net/~l_garces/proof.JPG raczej nie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Final Fantasy VII: Advent Children RELEASE DATE : 2005/09/11 THEATER DATE : 2004/09/01 DVD DATE : 2005/09/14 RESOLUTION : 608x336 RUNTIME : 01:40:01 VIDEO BITRATE : ~833 kb/s FRAME RATE : 23.976 AUDIO CODEC : VBR MP3 AUDIO BITRATE : ~130 kb/s MOVIE GENRE : Fantasy / Action / Adventure / Animation / Sci-Fi LANGUAGE : Japanese SUBTITLES : Japanese IMDB LINK : http://www.imdb.com/title/tt0385700/ USER RATING : 9.3/10 (536 votes) Sample(http): bien-xvid-ff7-sample.avi Torrent: Final.Fantasy.VII.DVDRip.XviD-BiEN.torrent sweet, wsumie relase już stary a tu nikt nic nie pisze :wink: Edytowane 12 Września 2005 przez cookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 No prosze... ogladales juz? jak jakosc? Ale cos pochrzaniles linki? Sample prowadzi do imdb, link do torrenta do sample... (chyba ze IE mi robi cyrki jakies :huh:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) opss te poranne rozkojarzenia, linki już poprawione, narazie widziałem tylko sampla i jakość całkiem całkiem jak na 700mb, póki co mi wystarcza, jak wyjdzie więcej relów to sobie wtedy zassam jakąś wypasioną jakościowo wersje. a bym zapomniał są już pierwsze tłumacznia http://www.jascii.net/Final_Fantasy_VII_Ad...s_(SSA).torrent Edytowane 12 Września 2005 przez cookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 No no FMA movie, FF7 tez wkoncu sie pojawil (ale poczekam na przynajmniej 720x480 ;-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 ... FF7 tez wkoncu sie pojawil (ale poczekam na przynajmniej 720x480 ;-) ) 1644851[/snapback] DVD tez juz wyszedl ;), oficjalnie 14 wrzesnia ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...