NoVVy Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 To jest film? Jakies blizsze info?Dziś robiąc małe porządki znalazłem manual'a do tej gry i tak sobie pomyślałem, że fajnie by było obejżeć film na podstawie tej gry (kiedyś słyszałem od kogoś, że jest ale skoro wy nic nie wiecie to pewnie nie ma takiego filmu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ergo Proxy is the latest anime from "manglobe", the creator of Samurai Champloo. (...) Screenplay is done by Dai Sato (Wolf's Rain, Samurai Champloo, Cowboy Bebop) cookie wlasnie dlatego nie chce jeszcze widziec zadnego trailera zeby nie slinic sie do premiery jakiegos trackera [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4049 http://ray.tv/ Zapowiada się ciekawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 widzial ktos Fullmetal Alchemist The Movie Conqueror of Shambala ? warte to jest obejrzenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Nie warte z powodu jakości camripa - FMA jest za fajne, żeby sobie psuć przyjemność. Na wiosne miało AFAIR dvd wyjść, lepiej poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Nie warte z powodu jakości camripa - FMA jest za fajne, żeby sobie psuć przyjemność. Na wiosne miało AFAIR dvd wyjść, lepiej poczekać.Nie tylko cam ripy fma sa, chinska grupa HI-RAW wydala w dobrej jakosci dvd rip, nawet napisy po polsku mozna znalesc. http://www.torrent.net.pl/tort.php?ok&id=b...24f7ffe9300b250 Przy sciaganiu wybierzcie trzeci typ kodowania, a po sciagnieciu zmiencie nazwe plikow na jakas normalniejsza bo przez chinskie krzaczki zaden player nie chce otworzyc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Sa prostsze drogi: http://www.boxtorrents.com/details.php?id=128771 ;) Jakosc nie najwyzszych lotow, ale spokojnie mozna ogladac (nie jest to slynny juz cam-rip). Film bardzo fajny, polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 u mnie to wyglada tak , jakosc nie jest zla , ujdzie , btw blood 12 sie ukazal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Jak Ci idzie morrowind? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Jak Ci idzie morrowind? ;] zaczynalem go tyle razy od poczatku ze stracilem rachube :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) no to po koleji, w miare ;] @costi - nie starego appelseed'a nie ogladalem -.-V, tyle co widzialem tylko kiedys skriny ale to sie nie liczy hehe :D @Djikstra - manga, no w sumie to moze i nawet bym sie zainteresowal ale jakos nie bardzo lubie czytac mange na monitorze wiec narazie odpuszcze. Texhnolyze - nie ogladalem, jesli nie bede mial skad zalatwic to ... sie usmieche :D Battle Angel Alita - hm.... to chyba ma moj kumpel a hdd ale nie jestem pewien Saikano - pierwsze slysze :C co do full metal panic to tez tam niby cos jest o mechach :) Armitate III ogladalem dosyc dawno z tego co pamietam o mi sie podobalo, Akira to moje pierwsze anime (chyba) ogolnie fajne, tylko ze mialem lipna jakos i do tego bez napisow i troche przysypialem :) co to mojego PW to spox, wiem jak jest swieta swieta i po swietach :-) a czasu nima na nic. jakby co to odezwe sie po nowym roku :-) thx! @tek9 - w sumie z krwawego i mrocznego to Vampir Hunter D jest fajny, mi sie podobala zwlaszcza ta nowa wersja, stara jakos nie przypadla mi do gustu :) i tak jak pisal djikstra to jeszcze berserk,hellsing ( jedno z moich ulubionych ), w sumie jeszcze w gunslinger girl jest tez troche krwi :D ale zeby to bylo mroczne to raczej nie bardzo :) swoja droga tak mi sie jeszcze przypomnialo ze do tego typu anime ( mojego typu ) mozna ( ? ) zaliczyc anime : Evangelion i Cowboy Bebop - wlasnie sobie uswiadomilem ze gdzies posialem cala serie i zostal mi tylko FILM :CCCCcc btw. szczesliwego nowego animaniacy :) tek9 - to jakas nowa wersja vcl'a ? moja wyglada inaczej, mam 2 czesci :S video i guziki. CO? Edytowane 31 Grudnia 2005 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Moze masz jakas stara wersje VLC? Moja 0.8.2 tez tak wyglada (jedno okno). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) tek9 - to jakas nowa wersja vcl'a ? moja wyglada inaczej, mam 2 czesci :S video i guziki. CO? to wersja 0.84 (wxWidgets interface) chyba najnowsza zreszta poprzednie niczym sie od niej nie roznily , hellsinga , berserk itp ogladalem , nawet berserk mnie skusil do czytania mangi :) , to co wymienil dijsktra wyglada ciekawie , zna ktos Zettai Shonen albo Scrapped Princess , dobre to jest ? Edytowane 1 Stycznia 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Scrapped Princess jest podobno niezle. A ogladal ktos cos z serii "... of the stars" (Crest of the stars, banner of the stars I i II)? Warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) warto, jak najbardziej, seria z tych kultowych, fajny klimat, bardzo dobre dialogi, zresztą charakterystyczne dla tej serii. a... krwawe anime=> pierwszy ep Elfen Lied'a ^^ Edytowane 1 Stycznia 2006 przez cookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 dobra chlopaki faktycznie mialem bardzo stara wersje VCL'a bo az jakas z wersji 0.7.x :lol: jak ten czas leci hehe. . . @costi - ja mam troche tego crest of the stars (crest of the stars s01 / s02 / i chyba s03 (?) i jakis film Seikai n Monshou ) ale jakos jeszcze nie ogladalem, narazie musze skonczyc to co ogladam :) ktos tu pisal wczesniej ze bedzie nowe anime z alucardem, moze ktos dac cyne jak sie to bedzie nazywac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zna ktos Zettai Shonen albo Scrapped Princess , dobre to jest ? Zettai Shonen jeszcze sie sciaga ;) ponoc dobry kawalek animacji a o Scrapped Princess z czystym sumieniem moge powiedziec ze calkiem ciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Widział ktoś może Tokyo Underground? Bo tak ostatnio się do tego przymierzam, ale nie wiem czy warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Widział. W sumie warto, jakkolwiek nie jest to jakieś specjalne arcydzieło pod żadnym względem. No chyba że masz alergię na anime z cyklu superpowers - to nie oglądaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Tokyo Underground ma u mnie ocene kolo 7/10. Calkiem przyjemnie sie ogladalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 ja teraz sie odstresowuje Ebichu ;D mega tuba ;]] PS Scrapped Princess to juz ze 2 lata temu widzial ;> dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 ja teraz sie odstresowuje Ebichu ;D mega tuba ;]] No Ebichu wymiata :D Czasami szkoda mi się robi tego chomika jak w kość dostaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 A oto mój wielki powrót...Hurra ...kupiłam sobie DVD i nareszcie moge spokojnie obejrzec wszytkie anime ktore zbierałam przez kilka miesiecy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Welcome back ^^ Ja dzis zakupilem sobie DVD Appleseeda. Jednak na duzym ekranie i z porzadnym dzwiekiem ten filmik zyskuje bardzo duzo :] DVD jest przygotowane bardzo dobrze - dzwiek japonski DTS, angielski Dolby Digital 5.1, polski lektor DD5.1 i DD2.0, do tego polskie napisy. Napisy sa robione chyba wg. japonskiej wersji, bo troche sie z angielskimi rozmijaja w paru miejscach. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl angielski dubbing, myslalem ze bedzie gorszy. Jedyna wada tej plyty jest ilosc reklam na poczatku... 5 minut jak nic :? Edytowane 4 Stycznia 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ja dzis zakupilem sobie DVD Appleseeda. Jednak na duzym ekranie i z porzadnym dzwiekiem ten filmik zyskuje bardzo duzo :] To już będzie trzeci raz jak sie chwalisz :P Weź nie denerwuj ludzi, bo zanosi sie, że moja panoramka przez kolejne 2 tygodnie z serwisu nie wróci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Przepraszam, mea culpa :oops: Hmmm, wrzucilem sobie jeszcze na chwile wersje japonska i mam wrazenie jakby dzwiek byl troche inny - bardziej wyeksponowany bas niz w angielskiej, co niestety nie jest do konca zaleta. Ale moze to tylko moje wrazenie... sprawdze jeszcze jutro na kompie. Edytowane 4 Stycznia 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) @Costi A Jak dasz polskiego lektora to jaka jest scierzka? Jpn czy eng. Ps. Witamy Blood_ again.* Edytowane 4 Stycznia 2006 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Przepraszam, mea culpa :oops:Spokojnie, przecież żartowałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) @Costi A Jak dasz polskiego lektora to jaka jest scierzka? Jpn czy eng. Angielska. Tlumaczenie jest robione na podstawie wersji japonskiej (mowi to lektor na napisach koncowych). Aha, wersja polska 2.0 to komentarz rezysera i producenta. EDIT: firma Vision ma minus za pudelko, a dokladniej strasznie mocno trzymajacy zaczep na plyte - za kazdym razem boje sie, ze ja zlamie... Edytowane 4 Stycznia 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 A wogólę gdzie to apurusiidu? Przygotowanie wskazuje na 'Kino Domowe'? Bo w lutym w 'Kinie' ma być Akira podobno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...