Netman Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netman Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;))Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;))Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;))Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;))No co ty , celeron 400MHz to normalnie jest szybszy od Athlona XP 3200+!Jest to super wydajny procesor w porównaniu do każdego AMD!A celeron 2,6Ghz to jest 10xkrotnie wydajniejszy od Xp3200+!AMD to powinno produkować procesory ale do kalkuratorów! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;)) eeeeeeee.........jasne 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;))Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;))Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;))Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;)) czkawki kolego dostałeś od pisania tych bzdetów?? nie musisz nam tego pisac wielokroć bo i tak nikt CI nie uwierzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Płętujac Twoja wlasno mysl. Ja wole Seata na gaz niz podlera. 8). Nawet wybierajaca miedzy poldkiem 1.4 wziolbym Seata. Na porownanie platform przetlumaczcie sobie sami :wink: :wink:o kurde mysl czlowieku ten Seat nie ma gazu ,tylko gaz(taki pedal) za lekko chodzi - czytaj nie mozna nogi oprzec o niego ,napiecie miesni stopy i podkolanowych po czasie powoduje bol pomijajac juz fakt ze niedokladne operowanie pedalem gazu powoduje zwiekszone zuzycie paliwa Qrwa KGB ale ty sceny robisz. Masz jakies kompleksy ? Koles po poltora miesiaca wyskakuje jakimis z wontami. Wez...niechce mi sie tego znow czytac zeby ci odpowiadac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;))Masz racje mistrzu, dzięki tobie nie zmienie mojego D750 na Athlona XP tylko kupię sobie Celka 400 za 20zł i będę mieć full wypas a i kaske zaoszczędze. Dziękujemy ci SC Jonson :wink: :wink: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;))a to nie byl przypadkiem sen - no wiesz sny czasem sa bardzo realistyczne i trudno odroznic od rzeczywistosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejsze od AMD. Mozna to sprawdzić w róznych grach. Z własnych testów moge wam powiedzieć ze Celeron 400MHz chodzi jak Athlon 800-900MHz. I co wy na to ?? Sprawdziwło to 10 osob. A to ze w sklpeach sprzedają sie dobrze AMD to przez to ze firma nalicza sobie marże (niektore firmy, nie wszystkie). Po za tym jest droższy. naprawde polecam INTEl ;)) buhahahahahahhahahha qrwa, zasikałem krzesło buhahahahahaha ale z ciebie lol :!: większych loli to mało po tym świecie biega. właśnie athlon 800 jest ponad 2 razy szybszy od celerona 400 :!: celiny 800 to po prostu do pięt mu nie dorastają. więc jak wyjaśnisz mi to, że FubaF (mieszka w bloku obok) na celerona 533@800 (FSB 100) i mój duron 800 (FSB 100) jest duużo szybszy ? fubaf na swoim GF2Ti miał 2100 pkt w 3d marku 2001 a u mnie jego karta wykręcała 3600 ptk ??? mobo miałem abit kt7A na via kt133a. więc nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>l mi lolu jeden że athlon jest gorszy od durona i celerona 400 bo się ośmieszasz jak dziecko :!: twoją wypowiedź na oślą łączkę opowinno się wkleić do działu 10 lol-ków roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netman Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Znam ponad 15 osob ktore są mojego zdania. Zresztą to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Ja polecam INTEl, chociaz nie powiem ze AMD jest lipa. Spojzcie na P4 ??:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ale tekst że athlon 800-900 jest wolniejszy od celerona 400 to nie kwestia gustu ale głupoty. mogę się zgodzić że K6-2 400 jest wolniejsze od celerona 400 (w grach, w biurowych k6 wymiatał celerona) ale duron 800 jest szybszy od celerona 800 więc athlon tym bardziej. i nie ma tu nic do rzeczy czy wolę intela czy amd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netman Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Athlon 800 nie jest wolniejszy od Celerona 400, ale jezeli chodzi o normlaną pracę domową to prawie to samo. Jeżeli chodzi o oglądanie filmów i ich tworzenie..........t o zgadzam sie ze ATH 800 jest szybszy. Ale przy normalnej pracy prawie nie widac roznicy ;)) Kilka osob to potwierdzi ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Netman.......zkąd się urwałeś? :D A moze to taki niekonwencjonalny humor, co? Robić z siebie głaba by się inni cieszyli? Poza tym, co nazywasz "normalną pracą". Mi w niej by się przydał i 4 Ghz procek - choćby, żeby *.ace szybciej pakował ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Znam ponad 15 osob ktore są mojego zdania. Zresztą to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Ja polecam INTEl, chociaz nie powiem ze AMD jest lipa. Spojzcie na P4 ??:DCo za głupota!Jak wydajność może być kwestią gustu to ja nie wiem , gratuluje znajomych na twoim poziomie!Athlon 800Mhz jest zdecydowanie szybszy oto kilka wyników zaczerpniętych z serwisu tomshardware który jest raczej prointelowy. Celeron 400Mhz|Athlon 800Mhz Quake 3 Arena 52fps|110,6 +~110% 3D Mark 2001 SE 3504|6703 +~90% Unreal Tournament 2003 38,4fps|78,4fps +~105% mp3 Maker Platinium 3.04 922s|312s +~300%! MPEG-2: Main Concept 1.3 2885s|936s +~300% PC Mark 2002 CPU 1060|2172 +~100% Sysmark 2002 34|88 +~250%~ Osoba która twierdzi że celeron400 jest tak samo wydajny jak Athlon800 bądz szybszy jest IMHO skończonym idiotą . Zresztą wystarczy spojrzeć na testy różnica często sięga 300% i tylko raz spadała poniżej 100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Znam ponad 15 osob ktore są mojego zdania. Zresztą to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Ja polecam INTEl, chociaz nie powiem ze AMD jest lipa. Spojzcie na P4 ??:DCo za głupota!Jak wydajność może być kwestią gustu to ja nie wiem , gratuluje znajomych na twoim poziomie!Athlon 800Mhz jest zdecydowanie szybszy oto kilka wyników zaczerpniętych z serwisu tomshardware który jest raczej prointelowy. Celeron 400Mhz|Athlon 800Mhz Quake 3 Arena 52fps|110,6 +~110% 3D Mark 2001 SE 3504|6703 +~90% Unreal Tournament 2003 38,4fps|78,4fps +~105% mp3 Maker Platinium 3.04 922s|312s +~300%! MPEG-2: Main Concept 1.3 2885s|936s +~300% PC Mark 2002 CPU 1060|2172 +~100% Sysmark 2002 34|88 +~250%~ Osoba która twierdzi że celeron400 jest tak samo wydajny jak Athlon800 bądz szybszy jest IMHO skończonym idiotą . Zresztą wystarczy spojrzeć na testy różnica często sięga 300% i tylko raz spadała poniżej 100%. ale dla takich idiotow c400 i tak bedzie szybsze od A800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Znam ponad 15 osob ktore są mojego zdania. Zresztą to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Ja polecam INTEl, chociaz nie powiem ze AMD jest lipa. Spojzcie na P4 ??:DCo za głupota!Jak wydajność może być kwestią gustu to ja nie wiem , gratuluje znajomych na twoim poziomie!Athlon 800Mhz jest zdecydowanie szybszy oto kilka wyników zaczerpniętych z serwisu tomshardware który jest raczej prointelowy. Celeron 400Mhz|Athlon 800Mhz Quake 3 Arena 52fps|110,6 +~110% 3D Mark 2001 SE 3504|6703 +~90% Unreal Tournament 2003 38,4fps|78,4fps +~105% mp3 Maker Platinium 3.04 922s|312s +~300%! MPEG-2: Main Concept 1.3 2885s|936s +~300% PC Mark 2002 CPU 1060|2172 +~100% Sysmark 2002 34|88 +~250%~ Osoba która twierdzi że celeron400 jest tak samo wydajny jak Athlon800 bądz szybszy jest IMHO skończonym idiotą . Zresztą wystarczy spojrzeć na testy różnica często sięga 300% i tylko raz spadała poniżej 100%. Te wyniki i tak jakieś dziwnie wysokie, 3500 punktów w 3dmarku na celku 8O przy jakiej to grafie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Te wyniki i tak jakieś dziwnie wysokie, 3500 punktów w 3dmarku na celku 8O przy jakiej to grafie? Tutaj jest cały artykułużyta karta graficzna to Radeon9700pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netman Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Normalna praca czyli kilkanie, pisanie tekstów itp. podstawowe czynnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 to se kup pentiu, ale 100 MHz bo i tak nie będzie różnicy. ajak chcesz szpanować pentium 4 to kup 4 sztuki. będzie : pentium-ów 4 :) pentiumow to ruska wersja intela :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Normalna praca czyli kilkanie, pisanie tekstów itp. podstawowe czynnosci normalna praca powiadasz?? hmm podcas pisania w wordzie to i pomiedzy celkiem 400 a p4 3.0 nie zobaczysz róznicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Normalna praca czyli kilkanie, pisanie tekstów itp. podstawowe czynnosci normalna praca powiadasz?? hmm podcas pisania w wordzie to i pomiedzy celkiem 400 a p4 3.0 nie zobaczysz róznicy Zobaczy!!! Jak weźmie stoper w rękę to powinien mu się choćby win szybciej ładować :!: Ja ze stoperem sprawdzałem czasy mojego duraka i przy 1200 sama zmiana magistrali z 166 na 200 powodowała 2 sekundowe różnice, ale i tak zawsze schodziłem poniżej minuty :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Moim zdaniem lepiej wybrac Intel. Procesory filrmy INTEL są o wiele wydajniejszePozostawie to bez komentarza , szkoda słów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Normalna praca czyli kilkanie, pisanie tekstów itp. podstawowe czynnosci normalna praca powiadasz?? hmm podcas pisania w wordzie to i pomiedzy celkiem 400 a p4 3.0 nie zobaczysz róznicy Zobaczy!!! Jak weźmie stoper w rękę to powinien mu się choćby win szybciej ładować :!: Ja ze stoperem sprawdzałem czasy mojego duraka i przy 1200 sama zmiana magistrali z 166 na 200 powodowała 2 sekundowe różnice, ale i tak zawsze schodziłem poniżej minuty :wink: dzzisas -tomasir przeciez nie o to mi chodziło :wink: tylko pewnie netmanowii chodziło o to ze po nacisnieciu literki na klawiaturze bedą sie one na monitorze pojawic w jednym czasie :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 dzzisas -tomasir przeciez nie o to mi chodziło :wink: tylko pewnie netmanowii chodziło o to ze po nacisnieciu literki na klawiaturze bedą sie one na monitorze pojawic w jednym czasie :P :P Jeśli potrafi stukać w normalnym tempie i przypadkiem udałoby mu się jakoś zmierzyć opóźnienia w pojawianiu się liter na ekranie w stosunku do ich wciskania na klawiaturze, to moim zdaniem różnicę by dało sie zauważyć (co najmniej kilka sekund na każdą godzinę pracy). A tak poważnie to winien zobaczyć różnicę przy zapisywaniu plików (szczególnie tych większych, czyli kilkudziesięcio stronicowych)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 dzzisas -tomasir przeciez nie o to mi chodziło :wink: tylko pewnie netmanowii chodziło o to ze po nacisnieciu literki na klawiaturze bedą sie one na monitorze pojawic w jednym czasie :P :P Jeśli potrafi stukać w normalnym tempie i przypadkiem udałoby mu się jakoś zmierzyć opóźnienia w pojawianiu się liter na ekranie w stosunku do ich wciskania na klawiaturze, to moim zdaniem różnicę by dało sie zauważyć (co najmniej kilka sekund na każdą godzinę pracy). A tak poważnie to winien zobaczyć różnicę przy zapisywaniu plików (szczególnie tych większych, czyli kilkudziesięcio stronicowych)... albo zrobic taki myk na zamielenie windy sssssssssssssssssssssssssssss - pozniej kopiuj wklej i znowu tak pare sekund przytrzymac ctrl+v i pozniej znowu tak az po 10 stron na raz sie bedzie wklejac - u mnie kiedys nie wiem na jakim kompie to bylo word wysiadl przy 3500 stron buehehe - pozniej oczywiscie blu skrin!!!!!!! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 fubaf na swoim GF2Ti miał 2100 pkt w 3d marku 2001 a u mnie jego karta wykręcała 3600 ptk ciekaw jestem jak on to zrobił że miał 2100 3dmarków, ja jak miałem celine 700 i gf2gts to w 3dmarku 2001 miałem 3300 punktów a po podkręceniu procka na fsb 100MHz czyli 1050 MHz miałem prawie 4 tysiące 3dmarków, i to na 32 megowej karcie piszesz że koleś jest lolem (chociaż z takimi textami dużo mu nie brakuje), ale przecież ty zachowujesz sie tak samo, czyli...... a 2100 3dmarków 2001 to miałem na celinie 700@1050 i karcie diamond Viper 550 (riva tnt) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Dajecie sie podpuszczac jak szczeniaki temu netmanowi a koles ma radoche ze z nim dyskutujecie...wstd A co do wyboru ja polecam oczywiscie AMD i moim zupelnie sugestywnym wskazaniem na mobo jest MSI...kiedys nie lubilem Microstara ale MSI lubie i polecam, nie kreci sie tak dobrze ale to bardzo stabilne plyty. Moje KT4 Ultra ok. no ale dzis to tylko NF2 i to Delta bo na niej ruszy wszystko co 32 bit od AMD na socket A. No jest jeszcze KT 600...jesli Cie stac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 a 2100 3dmarków 2001 to miałem na celinie 700@1050 i karcie diamond Viper 550 (riva tnt)To chyba żart... :? Musiałbyś tą grafęmieć na jakieś 180/210 puszczoną :!: Na moim prolinku przy 156/171 i duronie na 1180 na ddr miałem ok. 1100. Co prawda moja to byłą m64, ale ty by musiał mieć extra wykręconą ultrę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 na standardowych bez oc ta karta była lopsza w 3dsmarku od tnt2m64, przede wszystkim miała już 128 bitową szyne pamięci, dokładnie to było jakieś 1950 3dmarków, 2100 to troche przesadziłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 na standardowych bez oc ta karta była lopsza w 3dsmarku od tnt2m64, przede wszystkim miała już 128 bitową szyne pamięci, dokładnie to było jakieś 1950 3dmarków, 2100 to troche przesadziłemCzym się różniła tnt2 od m64 nie musisz pisać, aż taki ciemny nie jestem... A te 1950 to na jakich ustawieniach (chociaż około) ciągnęła... Mam nadzieję iz w dalszej dyskusji nie zjedziesz do 1600 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...