jonathan Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Liczony jest ze sredniej z obu broni badz poprostu z jednej... Moim skromnym zdaniem tarcza w tej grze to jak piate kolo u wozu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 jonathan Być może przydaje się przy HC gdzie trzeba się liczyć z robieniem maszynki do przeżycia niż do mielenia. @KuBaB Gratuluje wrzucenia miniaturki bez linka ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) Coś nie mogę wstawić załącznika to daję linka @Orgiusz: coś mi nie wychodzi :P Edytowane 4 Listopada 2009 przez KuBaB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja mam to gdzies ;] Rozsnie mi pozyskiwanie zycia z ciosow, mam chyba cos kolo 500pts za kazdy cios, a oba mieszyki mam fastest + jakies 40% faster attack.... Robi to swoje. Z takim "zoltym" ide sam na sam i sobie moze dmuchac ogniem, pierdziec czy nawalac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Dziewczyny nie pozabijajcie sie :D Ja na razie z torchem mam przerwe, znalazlem cos lepszego ;) Za duzo dobrych gier ostatnio wychodzi a tu jeszcze dragon age za rogiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Co zes znalazl?? Ja jutro odbieram Dragona i zapadam sie pod ziemie PEACE ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Borderlands :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Szybkie pytanko: Grajac alchemikiem dual wands, wrzucac punkty tylko w magic czy warto tez czesc w str/dex/def aby pozniej nie miec problemow z wymaganiami itemkow - jesli tak to ile? Czy tez wszystkie itemy przeznaczone dla castera nie maja wymagan w tych statystykach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Napisze tak.... W tej grze nie ma jako takich podzialow na equip. Kazdy moze uzywac wszystkiego, wiec zdaza sie ze niektore przedmioty np dla tanka wymagaja wiedzy czy zwinnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Destroyer ma nawet skille, obniżające wymagania na łuki/pistolety/strzelby/różdżki. Czysty random. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) Jest jakiś mod na ponowne rozdanie statsów? Parę punktów niepotrzebnie rozdałem i przydałoby się cofnąć :) Edytowane 4 Listopada 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Gdzie się zapisują stany gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 jest ukryty. dla WinXP jest to C:\Documents and Settings\NAZWA UŻYTKOWNIKA\Dane aplikacji\runic games\torchlight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Jest jakiś mod na ponowne rozdanie statsów? Parę punktów niepotrzebnie rozdałem i przydałoby się cofnąć :) http://forum.purepc.pl/Gry-f9/Torchlight-t...t&p=3394478 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 http://forum.purepc.pl/Gry-f9/Torchlight-t...t&p=3394478 Stats =/= skills. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 (edytowane) Jest taki skill u destroyera, obniżający ceny itemów u handlarzy, ale u mnie coś nie działa. Niby pokazuje niższe ceny, ale z kasy pobiera mi ciągle tyle samo.. <_< Edytowane 5 Listopada 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 kur.... mialem luk Rare - Wyczesany 680dmg - kilka razy ztuningowalem go az do momentu gdy mial 1100 dmg i wyczesane bonusy, za kolejnym razem zrobil mi sie zwykly Luk 405 dmg o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Ja przed taką operacja robię kopie "sejwów", w razie czego podmieniamy i do skutku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 kur.... mialem luk Rare - Wyczesany 680dmg - kilka razy ztuningowalem go az do momentu gdy mial 1100 dmg i wyczesane bonusy, za kolejnym razem zrobil mi sie zwykly Luk 405 dmg o_O To jak to działa, co robiłeś z nim? Enchantment? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 po prostu go spalił :unsure: jak za nie wyjdzie enchant, to spala wszystkie bony. dlatego zawsze good idea jest copy save'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Co do samej mechaniki statystyk, w jaki sposob dzialaja gemy wkladane w bron, albo dodatkowe statsy na broni? Chodzi mi mianowicie o np +34 fire damage na wandce - nie jako jej damage tylko jako niebieski dodatkowy stats badz gem. To znaczy ze do obrazen tej broni dochodza jeszcze 34 obrazenia od ognia - w momencie kiedy jej uzywam, czy ze do obrazen od ognia ktore zadaje czymkolwiek, np jakims zakleciem, powiezmy ember lance jako ze jest to fire dmg, dodaje dodatkowe 34 obrazenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Dobre pytanie - raczej gdy używasz jej jako broni nie jako wzmocnienia dla czaru. Zawsze możesz porównać spell bez wandki. Przy nożykach raczej wszystko się sumuje pod broń... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 po prostu go spalił :unsure: jak za nie wyjdzie enchant, to spala wszystkie bony. dlatego zawsze good idea jest copy save'a :DJest jeszcze opcja, że nie wyjdzie enchant, ale nie doda bonusu, po prostu kase ściągnie ;] IMO lepsze niż wyzerowanie statsow i zdaża się często, szczególnie przy high enchantnietym itemku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 No wlasnie ciezko jest dobrze inwestowac w statystyki nie wiedzac do konca jak one wplywaja na naszego bohatera. Dla mnie problemem jest to, ze praktycznie nie uzywam broni jako takiej, wszystko co robie opiera sie na zakleciach, ktore w pewnym stopniu takze zaleza od dmgu broni ale tylko w malej czesci. Jesli +damage na broni wpywa tylko na obrazenia zadane przy jej uzyciu, to nie widze sensu w inwestowanie w zadne gemy zwiekszajace ten dmg. Z drugiej strony, nie tylko na broni mozemy miec +dmg, mam np neck, ktory ma +17 fire damage i +9 electric damage. Wiec jest mozliwosc ze te statystyki tak samo jak i gemy nie koniecznie wplywaja na dmg broni ale na dmg w ogole. Inna sytuacja jest gdy np mamy Increases All Poison damage by 25% - tu jest oczywiste ze gdy uzywam zaklecia ktore zadaje poison damage, to bedzie ono o 25% mocniejsze - chyba ze te opisy sa mylne i dziala to wszystko inaczej. Szkoda ze nigdzie nie jest to wszystko jasno wyjasnione. Spojrze na oficjalne forum, moze tam bedzie jakas konkretna odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gm0rk Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam wszystkich. Mam takie pytanie...Kupiłem wczoraj po przez Steam Torchlight (naprawdę świetny H&S) Na mail’a przyszło mi potwierdzenie transakcji, w zakładce „Moje gry” w kliencie Steam demo Torchlight zamieniło się w pełną wersję i wszystko jest tip-top...Tylko teraz rodzi się pytanie czy mam jakiś namacalny dowód zakupu produktu(nie licząc potwierdzenia na skrzynce) przydał by się jakiś serial number do mojego egzemplarza czy coś w tym rodzaju... Jak na przykład zrobię format i zainstaluję wszystko od nowa to czy gra jest przypisana do mojego konta na steam i w momencie zalogowania będzie dostępna za każdym razem w zakładce Moje gry? Czy nie powinienem dostać po zakupie jakiegoś klucza dostępu do Torchlight? Proszę o odpowiedź bo nie daję mi to spokoju :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Numer przypisany jest do twojego konta steam. Nie masz sie co martwic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Jedyne co na co możesz zwrócić uwagę to fakt że postać z dema zniknie gdy zrobisz 2 w pełnej [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 No wlasnie ciezko jest dobrze inwestowac w statystyki nie wiedzac do konca jak one wplywaja na naszego bohatera. Dla mnie problemem jest to, ze praktycznie nie uzywam broni jako takiej, wszystko co robie opiera sie na zakleciach, ktore w pewnym stopniu takze zaleza od dmgu broni ale tylko w malej czesci. Jesli +damage na broni wpywa tylko na obrazenia zadane przy jej uzyciu, to nie widze sensu w inwestowanie w zadne gemy zwiekszajace ten dmg. Z drugiej strony, nie tylko na broni mozemy miec +dmg, mam np neck, ktory ma +17 fire damage i +9 electric damage. Wiec jest mozliwosc ze te statystyki tak samo jak i gemy nie koniecznie wplywaja na dmg broni ale na dmg w ogole. Inna sytuacja jest gdy np mamy Increases All Poison damage by 25% - tu jest oczywiste ze gdy uzywam zaklecia ktore zadaje poison damage, to bedzie ono o 25% mocniejsze - chyba ze te opisy sa mylne i dziala to wszystko inaczej. Szkoda ze nigdzie nie jest to wszystko jasno wyjasnione. Spojrze na oficjalne forum, moze tam bedzie jakas konkretna odpowiedz. Nie jestem przy kompie z Torchlight ale do gry jest dołączony całkiem spory manual wiec może to tam bedzie wyjaśnione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Znalazłem buty z ciekawą nazwą: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Nie jestem przy kompie z Torchlight ale do gry jest dołączony całkiem spory manual wiec może to tam bedzie wyjaśnione.Niezly pomysl z ta instrukcja, rzeczywiscie dawno nie spotkalem sie aby do gry byl dolaczony tak dokladny manual. Niestety az tak szczegolowych informacji tam nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...